• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devletin verdiği hakkı ailem vermiyor

Zahmet olmazsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
269
570
33
Bebeğim 15 aylık. 24 aylık olana kadar ücretsiz izin hakkım var ama ailem sürekli arayıp arayıp işe başla diyor. Ben iki yaşına kadar kendim bakmak istiyorum. Nerdeyse taciz boyutunda rahatsız ediyorlar beni hadi başla ne zaman başlıyorsun. Çocuğu yanında götürürsün aralarda bakarsın gibi saçma çözümleri var. Beni bunaltıyorlar artık.

Benimkiler de öyleydi ev hanımlarına alıştın vs saçma sapan korku yaptılar aman banane ya duymadım görmedim kızımı kimseleree emanet edemezdim ileride niye duydum ah demeyin duymayin

Benimkiler de öyleydi ev hanımlarına alıştın vs saçma sapan korku yaptılar aman banane ya duymadım görmedim kızımı kimseleree emanet edemezdim ileride niye duydum ah demeyin duymayin
Aynen ödleri kopuyor. Zaten en fazla iki yıl izin kullanabilirim. İlla ki başlayacağım. Ona bile tahammülleri yok.

Aynen ödleri kopuyor. Zaten en fazla iki yıl izin kullanabilirim. İlla ki başlayacağım. Ona bile tahammülleri yok.
Neden parca parca yaziyorsunuz.aileniz size neden baskı yapıyor?sizden para mi alıyorlar?siz mi onlardan para istiyorsunuz?Özel sektörde çalışıyorsunuz da işinizi kaybedersiniz diye mi korkuyorlar.nedir yani?

Neden parca parca yaziyorsunuz.aileniz size neden baskı yapıyor?sizden para mi alıyorlar?siz mi onlardan para istiyorsunuz?Özel sektörde çalışıyorsunuz da işinizi kaybedersiniz diye mi korkuyorlar.nedir yani?
Neden baskı yaptıklarını tam olarak anlamasam da saçma bir korkuları var. Devlette çalışıyorum. Beni sinir eden şey onlara her şeyin çok basit gelmesi. Çocuğu yanında götür. Mesai aralarında bakarsın ne demek ne kadar saçma. Çözüm olmayıp baskı yapmaları.

Back
X