5 5381 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2021 2 0 1 32 5 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 5381 #1 Ben 25yasimdayim ve aşılama ilk kez yaptırdık sonucu öğrenmeme 1hafta var benim gibi ilk yaptıranlar aşılaması tuttumu ne gibi değişiklikler oldu vücudunuzda anlatabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Ben 25yasimdayim ve aşılama ilk kez yaptırdık sonucu öğrenmeme 1hafta var benim gibi ilk yaptıranlar aşılaması tuttumu ne gibi değişiklikler oldu vücudunuzda anlatabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
gamzelihaller Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ocak 2021 980 -73 18 47 29 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 5381 #61 Mrvbltt34 .!.: Anladım evet aslında rahım fılmı cok onemlı onu cektrmek gerekırde cok korkuyorum ondan ınsallah hayırlısıyla ıstedıgınız olur ıstanbuldamı yaptrdınız Genişletmek için tıkla... Hiç korkulacak bir şey değil. 4 aydır erteliyordum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Mrvbltt34 .!.: Anladım evet aslında rahım fılmı cok onemlı onu cektrmek gerekırde cok korkuyorum ondan ınsallah hayırlısıyla ıstedıgınız olur ıstanbuldamı yaptrdınız Genişletmek için tıkla... Hiç korkulacak bir şey değil. 4 aydır erteliyordum