Devletteki Ultrason

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.267
25.554
598
Kizlar 12. Haftadan beri bebegime erkek diyor doktorlar 3 doktorda erkek dedi... ultrason aletleri de renkli ve 4 boyutlu...
Bugün Detayli icin sira almaya gittim devletteki doktora muayene olmadan sira verilmiyormus kadin cok basit bir ultrason cihaziyla bakti ve kiz dedi 3 doktorda erkek dedi dedim şaşırdı ilerde daha net belli olur dedi ama ben penis goremiyom kordonlar falan cok kalabalik dedi .... 18 haftaligim basina boyle bisiy gelen var mi ya daha dun doktorum erkek dedi cok komik degil mi?

3 doktor erkek dediyse erkektir bence 4 boyutlu ultrason daha gecerlidir diye dusunuyorum devlet hastanesindeki her doktor cok fazla onem verip detaylı bakmayabiliyor

Ya orada ki hemsirede buradaki aletler cok pasif dedi. Oranin normal aletleri bizim detaylidan daha kaliteli dedi ama bir kurt dustu icime

Canim 12 haftamda kesin erkek dendi.
Hatta farkli.farkli hastane ve dr lara gittim (,cinsiyeti teyit etmek icin degil tabi:)
Hepsi ayni seyi soyledi.
Boyle bisey yasamadim.18 hafta cinsiyeti coktan netlestirir ya
Baska bir dr a gitsen

Pzrtsi kendi doktoruma randevum var zaten... ben sira icin gittim buna :)

ultrason goruntuleri yokmu 4 boyutludan orda zaten pipi goruntusu vardır muhakkak 3 ude yanlıs bakmaz ya

Videosu bile var :) Kadin bu resmen erkegim diyor dedi su an telde yok foto

Bide devlettekiler artık tam söylemiyorlar. Ben bir kere sordum yasak geldi dedi söylemedi.

12. Haftada devlet hastanesi deki doktor yüzde 90 dedi. Ve doğru çıktı. Doktorun tecrübesi önemli

12. Haftada devlet hastanesi deki doktor yüzde 90 dedi. Ve doğru çıktı. Doktorun tecrübesi önemli
Ben 12 haftalikken gittigim ozelde detayli ultrason ceken doktora olcumler icin gitmistim , renkli ve 4 boyutluda baktı ve kesin erkek degismez dedi kendi doktorumda oyle dedi doktorum olmadigi gun benimle ilgilenen doktorumda dedi erkek .... yoksa çok takilmazdim... bence alet cok cok onemli .

Benim de ilk hamileligimde iki doktor erkek dedi.6. Ayda kiz dediler ve kiz oldu

Beni şaşırtan erkek olan bebek degismez denilmesi .... 3 doktorda erkek diyor ve kiz oluyor nasıl bir şey bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…