DEZ KULLANANLAR NE DİYOR?
Özlem Kutlutaş - İstanbul; Dez'i yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Şimdiye kadar 6 kilo verdim, hedefim 11 kilo daha vermek. Sonuca ulaşınca sizlere tekrar yazacağım. Çok teşekkür ederim.
Nagihan Dinler - Zonguldak; Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. 27 yaşında 3 çocuk annesi bir bayanım, çok zor kilo veren biri olmama rağmen 3 ayda tam 21 kilo verdim. Bu bir mucize.
Tuğçe Başar - İstanbul; 32 yaşındayım ve bu yaşıma kadar tüm diyet ürünlerini kullandım. Son çare olarak pek inanmayarak Dez'e başladım ve şimdi çok mutluyum. 3 ayda tam 18 kilo verdim. Şayet mesajımı yayınlarsanız söyleyeceğim şudur ki; kilo problemi olan herkes mutlaka kullanmalı. Ne program esnasında ne sonrasında hiçbir problem ve zorluk yaşamadım.
Meral Gözleten - Hamburg; Dez sayesinde kendime güvenimi tekrar kazandım. 160 cm boyu olan biri olarak bir dönem 100 kg üzerine çıktım. Arkadaşlarım Dez'i önerdi ve kullanmaya başladım. Mucize bir şekilde ilk 2 ayda tam 17 kg verdim. Herkese programı önerildiği gibi kullanmasını öneririm. Çok mutluyum ve çok teşekkür ederim.
Tarkan Dikmen - Antalya; Üniversite yıllarımdan sonra masa başı bir işe başlamamla hızlı bir kilo alma sürecim başlamıştı. 1 yıl gibi bir sürede ideal kilomdan 16 kg civarında uzaklaştım. Spor yapma imkanım olmadığı için çevremin de tavsiyesi ile ilk başvurduğum ürün DEZ oldu. 2,5 ayda eski halime geri döndüm. Bunun için tek yaptığım DEZ programını uygulamak oldu.
Tuğba Bizil - Ankara ; Doğum sonrası aldığım kiloları ne yaptıysam veremedim. Tam kilolarım artık benim kaderim diye düşünürken Dez ile tanıştım. Kilo olarak sonuç yazmayacağım ama kızımı benim doğurduğuma kimseyi inandıramıyorum:)
Gözde Gül - Edirne ; Daha 15 gün oldu ve hemen yazmak istedim, şimdiden 4,5 kilo verdim. Amacıma ulaştığımda tekrar yazacağım. Teşekkürler Dez
Her ürünü öven reklam yapmıyor. Bilmeden kişilere saldırmayın derim. Ben dez pack te kullandım dezde.. Orjinal alman menşeli olan ürünün yerini hiç biri tutamaz...seni uyanik seni sen herkimsen dez i pazarlayanlardan birisin
dez in reklamini yapiyorsun buraya uye oldum
reklama gerek yok yeterince reklam var televizyonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?