arkadaslar ne tuaf bende dogum kontrol hapina basladigimda cildim tertemiz oldu, birakali 3 ay oluyo heryanim sivilce cildim harita gibi bide lekeler olustu kucuk kucuk, hap iyi geliodu birakinca yan etki yapti galiba. bende laktoz intoleranzi oldugu icin maxim kullandim onda laktoz yok cildimide tertemiz yapmisti
arkadaslar ne tuaf bende dogum kontrol hapina basladigimda cildim tertemiz oldu, birakali 3 ay oluyo heryanim sivilce cildim harita gibi bide lekeler olustu kucuk kucuk, hap iyi geliodu birakinca yan etki yapti galiba. bende laktoz intoleranzi oldugu icin maxim kullandim onda laktoz yok cildimide tertemiz yapmisti
Canim hapin yan etkisi degil, asil olan etkisi kaybolunca sivilceler tekrardan cikiyor. Dogum kontrol hapi bir hormon hapidir ve hormon degerlerini dengede tutarak sivilcelenmeyi onluyordu. birakincada haliyle eski haline donuyor
Canım ben çay ağacı yağını kullandım gece yatmadan önce pamuğa 2 3 damla damlatıp yüzümde ki sivilcelerin üstüne sürdüm çok şükür sivilcem kalmadı. Zamana gelince yeni oluşmuş bir sivilceye sürdüğün zaman sabah geçtiğini görüyorsun daha uzun bir süre kullanım da sivilce lekelerinede etkili.
sakın burdan duyduğun şeylerle hareket etme bu ciddi bir olay normal sivilce değil o hapları niye kullandın doğun kontrol hapı bırakınca cildin yağ küpüne döner adet düzensizliğin varsa aktardan bi bitkisel ilaç alsaydın yapanlar var bi doktora gözük derim ben