- 13 Kasım 2016
- 187
- 26
- 13
- 30
- Konu Sahibi Yolunsonunda
Her şey berbat gidiyor, hatta hiçbir şey gitmiyor. Erkek arkadaşımla eskisi gibi değiliz, sadece bir kaç mesaj atma oluyor. Dün konuştuk biraz ve konu başka şeylere gitti, benim eskiden yaptığım çok büyük bir hatayı hatırlattı, ben çok utandım. Bu hata da bir kere beni bırakmasından korktuğum için tehdit etmiştim işte kuzeninine anlatıp onu ararım onunla konuşurum diye, kuzeni de erkek ve araları iyi değil, ben sadece beni arasın konuşalım diye yapmıştım şimdi sürekli yüzüme vuruyor o kadar utanıyorum ki. Yakın bir arkadaşım vardı şimdi aramız bozuldu, sevgilimle tartıştığımızdaki çoğu olayı sırlarımı biliyor ve çok saçma bir olaydan aramız bozuldu, eskiye göre çok değişti bu arkadaşım ya da ben yeni tanıdım, bu kız her türlü sırrımı başkalarına söyleyebilecek birisi, eski arkadaşları hakkında herkese onların sırlarını anlatırdı, bense asla bunu yapacak karakterde biri değilim, yapmayacağımı bildiği için kendisi rahat. Bu kız benim yine moralimi bozdu ve sevgilimle konuşurken bahsi geçti, sevgilim de sinirlendi, sen bu olay için aranı bozdun ama geçmişte bize çok müdahele etti tamamen kesmedin bağlarını dedi halbuki ben mesafe koymuştum bu son olay bana yönelikti ama her şeyi bitiren nokta oldu. Sevgilimse ona değer versem en başta keseceğimi kendi başına gelse başta keseceğini arkadaşlığını falan söyledi, halbuki ben zamanla azalttım ilişkimi. İşte sevgilim onun numarası var bende ben ona yazarım sorarım falan dedi, ben de sakın böyle bir şey yapma beni küçük duruma düşürürsün dedim olmaz bana bırak dedim. Şimdi yazarsa da bu kız benim üzgünken anlattığım sinirle söylediğim şeyleri sevgilime söylerse diye çok korkmaya başladım, erkek arkadaşıma yazma deyince benim o eski hatamı taklit ederek anlattı nasıldı sen yaparken falan diye benden nefret eder gibi konuştu, lütfen hatırlatma çok utanıyorum dedim ama öyle utanıyorum ki o yaptığım için, kendimi çok rezil hissediyorum. Şimdi de aramız bozuldu diye bu kızın bütün çevreye benim sırlarımı duyulmasını istemediğim şeyleri anlatmasından, sevgilime yazıp bazı şeyleri aramızın bozulmasından korkuyorum, sevgilime o sinirle anlattığım şeyleri söyleyemedim çünkü, söylesem benden iğrenecek kadar net biri, halbuki ben iyi olmadığım çok kötü olduğum için çaresiz kaldığım zamanlarda anlattım onları. Annemle de aram bozuk bu korkulardan bilinmezlikten ölmek istiyorum artık, ne yapacağımı bilemiyorum, bana bir akıl verin nolur....