şöyle bir söz vardı " gökyüzünün en karanlık olduğu zaman şafak vaktine en yakın zamandadır."
hiç mi elle tutulur bir şey yok ?
bardağın dolu tarafı hiç mi yok? az da olsa...
sağlığın yerinde mi?
bu kötü durumdan kurtulmanın tek yolu hayata iyi bakmak
herkesin senden bin beter sıkıntılarının dertlerinin olduğunu unutmamak..
mutlu olmak istiyorsan kendinden kötü durumda olanlara bak, iyi durumda olanlarla kıyaslarsan hep mutsuz olursun.
"benim neyim eksik, ben ne günah işledim de bunları yaşıyorum" düşünceleri dolaşır beyninde ve sonuçta mutsuz bir sen çıkar ortaya:ecrin_bebek:
Büyük bir hayal kırıklığı yaşamışsın canım, şu hayatta malesefki senin istediklerin değil hayatın verdikleriyle yetiniyoruz malesef. Bu işi çok istemişsin,2 cm ne saçma düşündüğünde ama hangimiz istediğimiz işi yapıyoruzki? hangimiz işimizden çok memnunuz ki? ama hayatın akışına kapılıp gitmekten başka yapacak bişey yok. Şu an çok öfkelisin, ama yılma sakın iş için özellikle araştır soruştur tek iş kapısı sana orasımı canım, başka yerlerede bak, ama sakın moralini bozma.Bir gün mutlaka herşey yoluna tam senin istemediğin gibi olsada girecektir.Çünkü şu hayatta hiç bir şey tam istediğimiz gibi olmazda..
kaç yaşındasın canımopuyorumnanaktan
Canım unutma her şerde bir hayır vardır.
Muhakkak vardır bunda da bir hayır.
Eniştem 2 sene önce devlet işine başvurdu olmadı, o kadar üzüldüki, olsaydı Silivri'ye gidecektiler.
Geçen sene başvurdu oldu hemde yer bizim çok yakınımızda, onlarında istediği oydu.
Yani olmadı diye üzülme sakın. Belki karşına çok daha iyi bir iş çıkacaktır
21 canım boshayallersmile
Mutsuzum, kırgınım, kızgınım.. Olmuyor olmuyor olmuyor.. Bu Hayatta hiç birşeyim olmuyor yapamıyorum.. Neye Elimi atsam elimde kalıyor... mafoldumben 2 aydır canla başla hazırlandqım kabin memurluqu sınavını daha en başında 2 cm le kaybettim.. Hayallerim umutlarım geleceğimi düşündüğüm herşey bir anda yok oldu mafoldumben bukadr erkenmi olcaktı hayatım 2cm'in elindeymiş. Umutlarım kırıldı artık bişey yapmak istemiyorum mutsuzum.. Arkadaşlarım çewremde ki kişler bi yerlere gelmiş ben hala aynı yerde duruyorum mafoldumben sorunlu ipin ucunda mutsz olduqm bi ilişkim var ne olcaqı meşhul..boshayallersmile Anlıyacaqınız ne iş hayatım ne okul hayatım nede özel hayatım yolun da... Kör Bi kuyuya düşmüş Yeni yeni yürümesini öğrenen bebek gibiyimnasıl gün yüzüne çıkıcam nezman güneşi görücem bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?