Cilt Bakımı Ürünleri differin mi tretin mi yardım???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

maviada

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
181
12
298
37
İstanbul
mrb arkadaşlar,ben aylardır(yaklaşık4-5 aydır)haftada bi gün olmak üzere tretin kremi kullanıyorum,ama bi türlü tam olarak düzelme olmadı,yani bi hafta tam lekeler hafifledi galiba,cildim daha beyaz artık derken,öbür hafta kıpkırmızı yine,işe yaramadı galiba diyorum.doktorum 1 sene kadar tretini kullanmamı,lekelerin geçeceğini söyledi.
Bundan 2 yıl kadar önce differin jel kullanmıştım o da cildimi soymuştu hem de 6 hafta da baya düzelme sağlamıştı.ama tam olarak geçmemişti,doktor da 6 hafta sonra tedaviyi kesti daha fazla soyarsa egzama olabilceğini söyledi(cildim çok hassas)
Şimdi napsam bilemiyorum arkadaşlar bu tretinden çok sıkıldım çünkü dediğim gibi faydasını göremiyorum,bunu bırakıp kafama göre(mesela yine 6 hafta) differin mi kullansam yoksa doktorun dediğine uyup 6-7 ay kadar daha sabretsem mi?yardımlarınızı bekliyorum,kafam çok karıştı:çok üzgünüm:

olabilecek son renk açılmasını sağladıgın alabilecegin sonucun en fazla bu olabiliecegi neden aklına hiç gelmiyor acaba:uhm:

çünkü bi hafta kırmzı oluyo cildim diğer hafta daha beyaz,tek bi renkte sabit kalmadığı için gelebileceği son nokta ne bilemiyorum,ama bu olmadığı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…