Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahah size hangi eti yedin cabuk soyle cinsi neydi diyen mi oldu😂😂
hala ego tatmini yapiyorsunuz ama ben sizin hemcinsinizim cabalamissiniz guzel yerlere gelmissiniz, orda da kalin mutlu olun isterim. Ama siz dusunebiliyo musunuz koydugunuz fotografi arzu sabanci koysun. Mesela rihanna herkes beni kiskaniyo yeeaa diye konu aciyor mudur?
Bu bakis acisiyla esinizde zaman gecince napiyor bu kadin der siz uzulursunuz.. her yazdiginiz ayri fiyasko lutfen..
burada daha cok kazanan doktorlar da var sizin gibi yazmiyor, sevgilim pilot hem maddi hem yurtdisi acisindan cok avantajliyiz ve inanin cok yer gezdim cocuklugumdan beri hem de cok luks yerlerde. Bir gun bu sekilde anlatmayi kendime yedirmedim ve vay be buraya da gittin ya diyen arkadasimin beni kiskandigini degil benim adima mutlu oldugunu dusundum. Asagilik kompleksiniz var ki olabilir onemli olan farkedip duzeltmek. Benim, herkesin bi ton hatasi vardir. Lutfen silkelenin bu kadar insan diyorsa bi acaba ne diyorlar diyin.
pilot eşlerini hep merak etmişimdir. Siz henüz evli değilsiniz ama bilginiz vardır sonuçta. Pilotlar eve geliyor mu😅 Sanki sürekli uçuyorlar gibime geliyor evlilik zor olmaz mı😳 hoş benimki de asker ama ne bilim pilotları merak ediyorum 🤣

michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Sırayla okuyorum konuyu. Anladığım kadarıyla hava atmayı seven, kıskanılmak isteyen birisiniz. Çevrenize bunu yapıyorsunuz sanırım, ki burda da hava atmaya çalışmışsınız. Kim sizi neden kıskansın burda. Forumda çok iyi kariyeri olan, yurtdışında yaşayan, tüm Avrupayı gezmiş görmüş, iyi işi eşi evi arabası olan insanlar var. Bence sizin ciddi hazımsızlığınız var. Siz kendiniz olduğunuz yeri sindirememişsiniz ki çevreniz nasıl sindirsin. Hakaret etmiyorum, bunu bir düşünün bence.

Ay evet erkekler de en az kadınlar kadar kıskanç ve onlar da aynı şekilde dedikodu yapıyor. Nedense kötü her şey kadınlara addediliyor. Konu başlığı bile kıskanılıyorum değil kadınlar kıskanıyor. Hem de diğerleri. E bütün kadınlar kıskançsa sen de öylesin. Sen de sende olmayanı kıskanıyorsun o zaman. Yani Allah bu özelliği Bi tek sana mı vermemiş püff.

Verdiği özellikte doktor koca 😂 herhangi bir hastanede onlarca evli erkek doktor var e bunlar da iyi kötü birinin kocaları 😂

İngiltere prensiyle evlenmiş gibi anlatıyor konu sahibi 😂

Allah yardım ede 😂

Verdiği özellikte doktor koca 😂 herhangi bir hastanede onlarca evli erkek doktor var e bunlar da iyi kötü birinin kocaları 😂

İngiltere prensiyle evlenmiş gibi anlatıyor konu sahibi 😂

Allah yardım ede 😂
Onunkinin özel polikliniği var. Öyle sıradan Bi daktır değil tamam mı.

30 sayfa boyunca ne yazılmış çok merak ediyorum ama okumaya mecalim yok :D
yalnız gerçekten kıskançlık dozunu arşa çıkaran kadınlar mevcut. kıskanılacak bir şeyi olmasa bile kendi ezikliği ve özgüven eksikliği sebebiyle karşısındakini arşa koyabiliyor bazıları. o yüzden kıskanılmıyorsun diyemem. ama bazıları da var ki tüm dünya çatır çatır çatlıyor, onların yerinde olmak istiyor filan sanıyorlar delicesine. bu da bana gülünç geliyor. tüm dünya bizim etrafımızda dönmüyor bunu unutmayalım :=)

konuyu ve yorumlari maalesef okuyamadim.
Hesap bana ait degil, hic yorum yapmadigim bir konuda bile benimle neden ugrasiyorsunuz?

Willyy sen bosver bunlari ya bu konu asla senin olamaz ben biliyorum. Konu senin olsa bikerem marjinal olurdu ama bu konu oyle mi? Esi ile tatil yapmis dusunebiliyormusun ne kadar siradan. Konu senin olsa tatiliniz bilem ayri ayri olurdu. Konu cok siradan bosver takilma.

yani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.

Alçakgönüllü olmak demek alt ekonomik durumda olmak değil üst ekonomik durumda olduğu halde alttaymış gibi davranmak yalnız

Daktır kocana söyle de seni bi Türkçe kursuna göndersin 😏

Cidden kendi adıma kıskanmıyorum seni raat ol 😅 sana bunu açıklamaya çalışıyoruz ama anlamıyorsun Türkçe kursu şart

pilot eşlerini hep merak etmişimdir. Siz henüz evli değilsiniz ama bilginiz vardır sonuçta. Pilotlar eve geliyor mu😅 Sanki sürekli uçuyorlar gibime geliyor evlilik zor olmaz mı😳 hoş benimki de asker ama ne bilim pilotları merak ediyorum 🤣

Geliyorlar ya bayağı off günleri olabiliyor. Yani 7/24 uçmuyorlar. Kuzenimin eşi pilot oradan biliyorum. Bayramlarda mesela genelde boş oluyor o kaptan pilot olmasına rağmen. Belki denk geliyordur şansına bilemem.

yani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.

bana sozde cevap yazarken bile bilenip kendinizi ispata giriyorsunuz ya cok komik gercekten.

Oooov çok fena ya. Tesettürlüleri mi harcadınız şimdi çöpçüleri mi? Sizin seviye gerçekten yerlerde öyle ki sizi alıp kraliyet ailesine soksak o bile kurtaramaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X