Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geliyorlar ya bayağı off günleri olabiliyor. Yani 7/24 uçmuyorlar. Kuzenimin eşi pilot oradan biliyorum. Bayramlarda mesela genelde boş oluyor o kaptan pilot olmasına rağmen. Belki denk geliyordur şansına bilemem.

Neeee pilot kocan mı var😱
Gısgandımmmmm şimdi ben de diğer kadınlar gibiyim 🚬

Konu sahibi Allahın adını verdim Instagram hesabını özelden yaz, takipçin olayım, her gün tüm storylerini izlerim söz veriyorum. Ben cringe bağımlısıyım, şöyle doya doya cringe patlaması yaşamaya çok ihtiyacım var, nolur noolur :cry::cry:

Ben de ya başkası adına utanmayı çok seviyorum 😂

Konu sahibi bana da yazar mısın adresini, söz kötü yorum yapmayacağım, kocana yazmayacağım 🙏🏻

Memeyi ben de bi kıskanmadım değil.
Boşuna kıskanmayın benim plastik cerrah bi arkadaşım var "karıma estetik yapmam kendi elimle güzelleştirdiğim kadını istemem" dedi. Bi de mesleki deformasyonları var konuştukları insanların kusurlarına odaklanıyorlar kocamla konuşurken kaz ayaklarıma, sarkan yerlerime odaklansın istemem.

Bir arkadaşınız eşinizle iletişim kurmaya çalıştı diye herkesi güvenilmez görmek, sizin güven sorunu yaşadığınızı hissettirdi bana. Herkes de aynı olamaz yani. Ne yani bütün çevreniz işi gücü bıraktı, sizi mi kıskanıp nifak tohumları ekiyorlar?

Yüzüm güzel olacağına bahtım güzel olaymış diyen insan tuhaflığı var sizde:)

Boşuna kıskanmayın benim plastik cerrah bi arkadaşım var "karıma estetik yapmam kendi elimle güzelleştirdiğim kadını istemem" dedi. Bi de mesleki deformasyonları var konuştukları insanların kusurlarına odaklanıyorlar kocamla konuşurken kaz ayaklarıma, sarkan yerlerime odaklansın istemem.

Buradan hareketle, o zaman bu uye cok da guzel olmali.
Al iste bi kiskanilcak sebep daha.

Benim bir tanıdığımın kocası kadının suratını acayip bir şeye çevirdi, bir süre sonrada boşandilar. Adamın instada ara ara profiline denk geliyordum, o kadar negatif elektrik veren biri ki.

Benim bir tanıdığımın kocası kadının suratını acayip bir şeye çevirdi, bir süre sonrada boşandilar. Adamın instada ara ara profiline denk geliyordum, o kadar negatif elektrik veren biri ki.
Kadın istedikçe yapmıştır ama dediğim gibi kendi elleriyle güzelleştirdiği insanı istemiyor da olabilirler benim arkadaş öyle en azından.

Geliyorlar ya bayağı off günleri olabiliyor. Yani 7/24 uçmuyorlar. Kuzenimin eşi pilot oradan biliyorum. Bayramlarda mesela genelde boş oluyor o kaptan pilot olmasına rağmen. Belki denk geliyordur şansına bilemem.
Arkadaşımın eşi Thyde pilot, 15 gün çalışıyor, kalan zamanda evde.

Bence cevap vermeye çalışmayın neden olduğunu bilmiyorum ama burada konu açan herkesi lincliyorlar Türkiye şartları ekonomik durumlardan ötürü olabilir ....kaldı ki buradaki insanların çoğu sorunlu bende mesela neden dert okuyorum dertsiz başıma dert açıyorum bilmiyorum var bir bozukluk bende de illaki sizide kiskaniyorlar buradaki kadınlar dahi ..yalnız ben azıcık bile kıskanmıyorum çünkü benim hayat görüşüm daha farklı ben ancak ve ancak takva sahibi birine imrenirim ... Onun haricinde sizde negatif enerjiyi üstünüze çekmeyin kıskandıracak hareketler yapmamaya çalışın bence ..aile huzurunuz bozulur nazar değer ..yani kendi huzurunuza hayatınıza bakın ..bu arada o arkadaşınızın yaptığı tam bir pislik miş yelloz resmen eşine asılmis yani ben olsam böyle düşünürdüm ..

Son olarak hemşirelik çok kutsal güzel bir meslek bir plastik cerrahtan daha kutsal ve değerli kendi değerinizi bilin benim düşüncem bu yönde...Allah mutlu etsin ailenizle ...

Kadın istedikçe yapmıştır ama dediğim gibi kendi elleriyle güzelleştirdiği insanı istemiyor da olabilirler benim arkadaş öyle en azından.
Bilmiyorum ya...ben estetikli kadınları güzel bulmuyorum, yüzlerini mahvediyorlar diye düşünüyorum. Birde herkeste aynı tipte burun, aynı dolgulu dudaklar yanaklar falan... Sürekli sürekli olunca da yüzün sagi solu kayiyor. Ben makyaj bile yapmayan biriyim, doğallığı tercih ediyorum bununda etkisi olabilir dusuncemde.

Bilmiyorum ya...ben estetikli kadınları güzel bulmuyorum, yüzlerini mahvediyorlar diye düşünüyorum. Birde herkeste aynı tipte burun, aynı dolgulu dudaklar yanaklar falan... Sürekli sürekli olunca da yüzün sagi solu kayiyor. Ben makyaj bile yapmayan biriyim, doğallığı tercih ediyorum bununda etkisi olabilir dusuncemde.
Bu iş artık hastalık boyutlarına vardı diye düşünüyorum ben de iyi hissedilecekse yapılsın ama sanırım yaptırdıkça öteki kusurlu yerler göze batıyor ve bir şekilde sonu gelmiyor asıl sorun insanların psikolojik destekten önce estetiğe yönelmeleri.

Bu iş artık hastalık boyutlarına vardı diye düşünüyorum ben de iyi hissedilecekse yapılsın ama sanırım yaptırdıkça öteki kusurlu yerler göze batıyor ve bir şekilde sonu gelmiyor asıl sorun insanların psikolojik destekten önce estetiğe yönelmeleri.
Aynen dediğiniz gibi aslında, hatta bence göze batmayan yerleri bile sırf akıma uymak için değiştirme çabasında çoğunluk. Birisi dudak dolgusu yaptırmış ama çok kötü olmuş. Diyor ki coook güzel oldu. Üst dudak 3m öteden giderken nasıl güzel olabilir aklım almiyor...

Çok çirkef yalnız konu sahibi, ciddiye alıp panter gibi atlayabilir...🤣
Ciddiyim ayol. Biraz da biz yiyelim steakleri biz görelim Amerika’ları.
Konu sahibi hadi sen in biraz da kardeş binsin diycem ama çok erotik olacak gsgsgsgsgs

Est. Ben senin hayranınım. Hangi mesajım acaba yine birinin kocasına mı göz dikmiştim 😃😃
Konuyu bilmiyorum ama 'ulan gerizekalı' diye başlıyordu sanırım😂
İç sesim oldu o zaman.
İşte aradığım samimiyet, işte biten tahammül noktası demiştim😂

Aynen dediğiniz gibi aslında, hatta bence göze batmayan yerleri bile sırf akıma uymak için değiştirme çabasında çoğunluk. Birisi dudak dolgusu yaptırmış ama çok kötü olmuş. Diyor ki coook güzel oldu. Üst dudak 3m öteden giderken nasıl güzel olabilir aklım almiyor...
Benim estetik hastası bir arkadaşım da var gül gibi kız zamanla testereye benzedi🥲 elmacık kemikleri, göz ayrıklığı filan birebir testere oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X