- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
- Konu Sahibi xxluciferxx
Noldu gı niye buraya toplandınız 60 kişi birden insanı meraklandırıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle.Aslında "herkes beni kıskanıyo" "çekememezlikten" "kıskanc fesat kudur" tarzında konusan, yorum yapan insanların icten ice asagılık kompleksli oldugunu düsünüyorum ben.
İnsanın agzından ne düsmüyorsa, ağzında ne dolasıyorsa o insan o konustugu seyle icicedir o dur yani.
Hic sekmez.
Kaçırdın tüm aksiyonuNoldu gı niye buraya toplandınız 60 kişi birden insanı meraklandırıyorsunuz
Tüh sizi kıskandım bak şimdi kaçırmasaydım keşkeKaçırdın tüm aksiyonu![]()
Konu sahibinin ve eşinin toplam kazancının bi 3 katı hane gelirim vardır. Bunu konu sahibinin eşinin ortalama kendi özel kliniği olan bir plastik cerrah olduğunu hesap ederek söylüyorum. Hani şu medyatik çok ünlü olanlardan, ameliyat başına 300 bin alanlardan değil.Bence cevap vermeye çalışmayın neden olduğunu bilmiyorum ama burada konu açan herkesi lincliyorlar Türkiye şartları ekonomik durumlardan ötürü olabilir ....kaldı ki buradaki insanların çoğu sorunlu bende mesela neden dert okuyorum dertsiz başıma dert açıyorum bilmiyorum var bir bozukluk bende de illaki sizide kiskaniyorlar buradaki kadınlar dahi ..yalnız ben azıcık bile kıskanmıyorum çünkü benim hayat görüşüm daha farklı ben ancak ve ancak takva sahibi birine imrenirim ... Onun haricinde sizde negatif enerjiyi üstünüze çekmeyin kıskandıracak hareketler yapmamaya çalışın bence ..aile huzurunuz bozulur nazar değer ..yani kendi huzurunuza hayatınıza bakın ..bu arada o arkadaşınızın yaptığı tam bir pislik miş yelloz resmen eşine asılmis yani ben olsam böyle düşünürdüm ..
Son olarak hemşirelik çok kutsal güzel bir meslek bir plastik cerrahtan daha kutsal ve değerli kendi değerinizi bilin benim düşüncem bu yönde...Allah mutlu etsin ailenizle ...
Gsgsgsgsgs hatırlıyorum yav kira konusuydu galiba hayal meyal hatırlıyorumKonuyu bilmiyorum ama 'ulan gerizekalı' diye başlıyordu sanırım
İç sesim oldu o zaman.
İşte aradığım samimiyet, işte biten tahammül noktası demiştim![]()
Yani kiskanilmak benimde aklıma gelen bir şey değil ama şöyle bir durum var ben cevremle ilgili alakalı değilim pek , yani yanımda dünya yansa haberim olmaz ama bazı insanlarin algıları açıktır ..yani konu sahibinin kocasina neden böyle biri mesaj çeker mesela çok çirkin bir davranış ...sorun konu sahibin çok kazanması değil . İnsanlar düşük birinin zengin olmasina katlanamiyor bu bir gerçek..mesela Taha duymaz denen bir çocuk başta fakir diye herkes ona acıdı sonra azıcık parası olunca çocukla sürekli alay ettiler kiskandilar ..bunun mutlaka psikolojide yeri vardır . Konu sahibinin bu yüzden haklı olduğunu ve kiskanildigini düşünüyorum. Onun yerinde olsam sosyal.medyami siler eşimle huzurlu hayatıma bakarım .. çünkü kiskanildigini düşünmekte insana negatif enerji verir ve huzursuz eder bence.Konu sahibinin ve eşinin toplam kazancının bi 3 katı hane gelirim vardır. Bunu konu sahibinin eşinin ortalama kendi özel kliniği olan bir plastik cerrah olduğunu hesap ederek söylüyorum. Hani şu medyatik çok ünlü olanlardan, ameliyat başına 300 bin alanlardan değil.
Kendimce güzel bir kadınım. Kariyer mesleğim var. Hayatım boyunca tek bir kişinin beni kıskandığını düşündüm o da zaten sorunlu bir kadındı herkesi ama herkesi kıskanıyordu. Onun dışında bir Allah’ın kulu beni kıskanıyor galiba bu diye aklıma gelmedi. Çünkü ben kimseyi kıskanmadım.
Hayır öyle bir konu olamaz, hatta şimdi duvarımda buldum ben o yazdığını daGsgsgsgsgs hatırlıyorum yav kira konusuydu galiba hayal meyal hatırlıyorum
Bu arada bir bilgi notu geçelim kirasına %25 oranından fazla zam yapılan kiracılar kira sözleşmesinin bitiminde sebepsiz zenginleşme hükümlerine dayanarak fazla kısmı yasal faiziyle birlikte talep edebilirsinizne zamandır aklımda bunu yazayım yazayım diyordum bu anlamsız konunun altına kısmetmiş
İnsan olan insanı kiskanir ki.Derler ya fazla ozelinizi paylaşmayın.Suan evden çıkmıyorum hep tatil storyleri izliyorum.İnsan ister istemez kıskanıyor ki. Çocuğu olmayan olana imrenir.Fakir zengine imrenir.Konu sahibinin ve eşinin toplam kazancının bi 3 katı hane gelirim vardır. Bunu konu sahibinin eşinin ortalama kendi özel kliniği olan bir plastik cerrah olduğunu hesap ederek söylüyorum. Hani şu medyatik çok ünlü olanlardan, ameliyat başına 300 bin alanlardan değil.
Kendimce güzel bir kadınım. Kariyer mesleğim var. Hayatım boyunca tek bir kişinin beni kıskandığını düşündüm o da zaten sorunlu bir kadındı herkesi ama herkesi kıskanıyordu. Onun dışında bir Allah’ın kulu beni kıskanıyor galiba bu diye aklıma gelmedi. Çünkü ben kimseyi kıskanmadım.
Teşekkürler cevap için:)Geliyorlar ya bayağı off günleri olabiliyor. Yani 7/24 uçmuyorlar. Kuzenimin eşi pilot oradan biliyorum. Bayramlarda mesela genelde boş oluyor o kaptan pilot olmasına rağmen. Belki denk geliyordur şansına bilemem.
Bende sürekli nazar nazardan korkan,okuyup üfleyen, aman bana çok nazar ediyorlar diyenlerin asıl nazar ettiğini dusunmusumdur hep...Ben devamlı birilerini kıskançlıkla itham eden insanların kendilerinin kıskanç olduğuna inanıyorum aslinda
Insan hiçbir zaman bir şeyi kiskanmadim derse ortada bir yalan vardır zaten . Ben mesela şu ara gece uyanmadan uyuyabilen insanları kıskanıyorum çünkü bebeğim uyumuyor. Vücudum bozuldu vücudu çok güzel kadinlari kıskanıyorum bazen vay be taş gibi ne güzel diyorum .Bence cevap vermeye çalışmayın neden olduğunu bilmiyorum ama burada konu açan herkesi lincliyorlar Türkiye şartları ekonomik durumlardan ötürü olabilir ....kaldı ki buradaki insanların çoğu sorunlu bende mesela neden dert okuyorum dertsiz başıma dert açıyorum bilmiyorum var bir bozukluk bende de illaki sizide kiskaniyorlar buradaki kadınlar dahi ..yalnız ben azıcık bile kıskanmıyorum çünkü benim hayat görüşüm daha farklı ben ancak ve ancak takva sahibi birine imrenirim ... Onun haricinde sizde negatif enerjiyi üstünüze çekmeyin kıskandıracak hareketler yapmamaya çalışın bence ..aile huzurunuz bozulur nazar değer ..yani kendi huzurunuza hayatınıza bakın ..bu arada o arkadaşınızın yaptığı tam bir pislik miş yelloz resmen eşine asılmis yani ben olsam böyle düşünürdüm ..
Son olarak hemşirelik çok kutsal güzel bir meslek bir plastik cerrahtan daha kutsal ve değerli kendi değerinizi bilin benim düşüncem bu yönde...Allah mutlu etsin ailenizle ...
Ben farklı düşünüyorum bu konuda. Herkes kıskanç değil tabii ki ama gerçekten aşırı kıskanç 2 kişiyle karşılaştım hayatımda ve o ikisi nefes alsan burnunu kıskanacak derecede hastalardi. Birisi akrabam diğeri arkadaşımdı, sonlandırdım ilişkimi. Bu beni kiskaniyorlar temalı konulara inanıyorum çünkü hasta kıskanç insanlar var hayatta.
Bu arkadaşım dediğim insan kendi öz kuzeni ataninca haberi benim yanımda aldı ve ablasına dönüp insanın siniri bozuluyor demi nasıl da her işleri rast gidiyor inşallah atılır demiş insan. Ki bu kuzeni ile aşırı samimiler, kuzeninin babası yanarak vefat etmiş zamanında maddi durumları aşırı kotu bir kızdı, ben bile onun adına çok sevinmisken onun bu derece çıldırmasına çok şaşırmıştım. Onun için durumu iyi kötü asla mesele değildi biri herhangi bir konuda onun önüne geçtiyse hasetinden uyku uyuyamiyordu.
Akrabam desem daha fena bir durumda. Bundan dolayı bence böyle bir enerji aldığımız bir insandan direkt uzaklaşmak en iyisi
Acaba siz sinif atladiginizdan herkesin sizi kiskandigini dusunup insanlari yaftaliyo olabilir misiniz? Ayni kaynanam o da her girdigi ortamdan sonra 3 gun hastalaniyo. Insanlar ona nazar ediyomus 4 oglu var kocasi iyi diyeGercekten anlayamıyorum artik.
Liseden, ilkokuldan tanidigim kim varsa bu kiskanclik ve cekememezlikten dolayı hepsiyle araya mesafe koymak zorunda kaldim.
Universitede en yakin oldugum kiz arkadasim mesela, esimle gittigimiz amerika tatilini gorunce esimle sacma sapan konusmaya calismis internetten. yazdigi anda bana gosteriyordu adam.
o gunden beri hic kimseye arkadasim diyemiyorum.
ben hayata cok dusuk bi konumdan basladim, simdi cok sukur konumum işim, eşim iyi, mutluyuz. ben buna bagliyorum sahsen. bu insanlar benim kötü ve düsük hallerimi gorup benle konustular, icten ice benim oyle olmamdan hoslaniyolarmis demek ki. hayatimda iyiye giden seyleri gorunce yakistiramadilar bana.
Psikiyatrik rahatsızlığa işaret ediyor sanki, yineleyen depresyonum var yıllardır, kalabalığı kafam kaldırmıyor, aynı böyle hasta oluyorum.Acaba siz sinif atladiginizdan herkesin sizi kiskandigini dusunup insanlari yaftaliyo olabilir misiniz? Ayni kaynanam o da her girdigi ortamdan sonra 3 gun hastalaniyo. Insanlar ona nazar ediyomus 4 oglu var kocasi iyi diye![]()
Yok gayet saglikli. Sadece egosu yuksek. X hanim 20 sinde bi basladi dogurmaya arka arkaya 4 taaane erkek dogurdu diye beni kiskniolar bazar ediolar dioPsikiyatrik rahatsızlığa işaret ediyor sanki, yineleyen depresyonum var yıllardır, kalabalığı kafam kaldırmıyor, aynı böyle hasta oluyorum.