- 7 Haziran 2010
- 1.404
- 2.735
- 733
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Ataerkil sistem kadınların iyi anlaşmasını istemez, rekabeti hep harlar.
Yanlız değilsinAyyyy ben şoke oldum.
Offf nasıl kaçırdım ya
Yani tabii ki bunlar bazı genellemeler hep olacak değil ama o kadar çok erkeğin sevgilisinin arkadaşından, kadın arkadaşlığından rahatsız olduğunu gördüm ki. Sürekli fitneliyolar. Yok erkekler birbirini kıskanmazmış da yok düzmüşler de öyle çok da birbirinden nefret eden adam gördüm ki halbuki. Sonra bu manipülasyonlar kadın kadının kurdudur'a kadar gidiyo işte. Çünkü kadınlar derin bağlar kurduğunda erkeğe o kadar da muhtaç olmuyor. Daha güvende hissediyor bence.Anaaa yeni bi bilgi öğrendim,
Mizacım gereği arkadaş konusunda tek eşliyim :)
Her yerde bi tane yakın kadın arkadaş bulur onla samimi olurum.
Buna o kadar içerliyor ki millet erkekler ‘aman kavga etsinler de’ görelim kadınlar da ayrı kıskanırlar dostluğumu .
Ben de diyorum ne güzel geçiniyoruz ne bu tavırlar bundanmış demek
Yani tabii ki bunlar bazı genellemeler hep olacak değil ama o kadar çok erkeğin sevgilisinin arkadaşından, kadın arkadaşlığından rahatsız olduğunu gördüm ki. Sürekli fitneliyolar. Yok erkekler birbirini kıskanmazmış da yok düzmüşler de öyle çok da birbirinden nefret eden adam gördüm ki halbuki. Sonra bu manipülasyonlar kadın kadının kurdudur'a kadar gidiyo işte. Çünkü kadınlar derin bağlar kurduğunda erkeğe o kadar da muhtaç olmuyor. Daha güvende hissediyor bence.
Kocasına hakaret edilen mesajı göremedim, o yüzden yorum yapamam ama diğer 2 mesajda bahsettiği kadar bişey yok. Tamamen istediği şekilde algılıyor.Şikâyet edin, her mesajın her kelimesine kadar tek tek nasıl dikkat edip görsünler.
Erkekler can ciğer olur.Kadinlar hep düşman.Bi şey dicem buna feminist kuramda kadınlar arası abjeksiyon deniyor. Yani kadınlararasında olan kötücüllük. Ataerkil sistem kadınların iyi anlaşmasını istemez, rekabeti hep harlar. Bu yüzden genelde kadınlar erkekle olan ilişkisine daha çok değer verir. Kadın daha çok erkeğin uzantısı olarak var olur. Eşiyle övünür, onun üzerinden saygınlık talep eder. Bu yüzden mesela kadın yöneticilerle ilgili kadınlardan kötü şeyler duyarız.
Elbette herkes için aynı süreç işleyecek diye bir şey yok ama gerçekten de aynı seviyeden geldiğiniz biri neden ben yapamadım o yapabildi diye kıskançlık duyabilir. Bunu o kadar garip görmüyorum. İnsan kendiyle aynı seviyedekileri kıskanır daha çok. Bu elinde olmayabilir ama ayan beyan kocanıza yazması falan tabii ki iğrenç bir şey.
Erkekler duygu odaklı değilYani tabii ki bunlar bazı genellemeler hep olacak değil ama o kadar çok erkeğin sevgilisinin arkadaşından, kadın arkadaşlığından rahatsız olduğunu gördüm ki. Sürekli fitneliyolar. Yok erkekler birbirini kıskanmazmış da yok düzmüşler de öyle çok da birbirinden nefret eden adam gördüm ki halbuki. Sonra bu manipülasyonlar kadın kadının kurdudur'a kadar gidiyo işte. Çünkü kadınlar derin bağlar kurduğunda erkeğe o kadar da muhtaç olmuyor. Daha güvende hissediyor bence.
tesettüre girmek ne alaka? siz tesettüre giren her kadını hava atmamak amacıyla mı kapandığını söylemeye çalışıyorsunuz?yani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.
bana sozde cevap yazarken bile bilenip kendinizi ispata giriyorsunuz ya cok komik gercekten.
ben tesettürlü değilim ama tesettürü bu kadar alt seviye gören bir insan da görmedim.Tesettürü kendince düşük sosyoekonomik ve sosyokültürel statüyle kodlamış arkadaş. İnsan konuştukça alçalıyor işte.
tesettür aşağılayan sizsiniz burada. twitter'dan veya ekşi sözlükten birinin damlayıp sizi bu mecralarda linç ettirebilir. dava açabilir.engellendiğim için yazamıyordum, admine soruyorum;
kocam özelde çalışıyor dedim diye bana vergi kaçıyorsun yaftasını yapıştıranı banladın mı?
hiçbir şey demediğim halde kocama çirkin inek diyen kadını banladın mı? bunu savcılıga verecegim ayrica
kac para kazandigimizi bilmeden hane gelirinizin 3 katini kazaniyorum diyen kadını banladın mı? merak ediyorum.
ben yokken bi alcakgonullu arkadasımız da gelmis, esi pilotmus vah vah, istemem yan cebime sok ayagi yapiyor burda acindiriyor, bunlarin hepsi gizli kibir numaralari.
Bu kötü sıfatları kadınlara atanlar da erkekler. Onların peşinden giden kadınlar da işte birey olamamış, yukarda bi arkadaşın anlattığı gibi kendini erkeğin bir uzantısı olarak gören kadınlar.Erkekler çok kıskanç zaten daha öncede belirttim.
Ama işte ataerkil toplumda tüm kötü sıfatları kadınlara atmışlar, kadınlar dedikodu yapar erkekler önemli bi konuyu konuşur, erkek çok ilişki yaşar çapkın olur kadın çok ilişki yaşar o.pu denilir. Kadınlar birbirini çekemez erkekler ipini pazara çıkarır vs vs
ne davası acacak? ne demisim bi yaz bakalim, mesajlar duruyor, ne hakareti etmisim soyle?tesettür aşağılayan sizsiniz burada. twitter'dan veya ekşi sözlükten birinin damlayıp sizi bu mecralarda linç ettirebilir. dava açabilir.
çirkin inek hakarete girmiyor bu arada. ben de hayatı başarılarla dolu bir ineğim. doktor olmak için insanlar geceli gündüzlü çalışıyor. bu nedenle çoğu sosyalleşemiyor ve doğal olarak toplumla kaynaşma konusunda kimi zaman sorun yaşıyor. bunu en iyi sizin eşinizden bilmeniz gerek.
konu sizin anlamsız tavrınız. bir hemşire hanıma yakıştıramadım. çöpçülük mesleğini aşağılayan, tesettürü hakir gören, herkesi kötü şeylerle itham eden sizsiniz. size her an dava açılabilir dikkat edin
hiç kıvırmayın demek istediğiniz o değildi. kimse aptal değil burada.kafaniza gore mecaz anlam verip hakaret ettin diyorsun. ne yazmisim.
en iyi tesetture gireyim sade, sakin bi hayatim olsun. bunun neresi hakaret bi soyle bakalim?
asil bunu hakaret olarak gorenler hakaret ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?