- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Valla adam uzak olsun kafam rahat olsun para da cebimde olsun diyorsaniz muhtesem bisey. Ben temas bagimlisiyim duzen severim, ozel gunde olmaz, bayramda ucar, aniden ucus gelir hersey bozulur bana gore degil. Zaten pilot hic istemezdim basima geldi.pilot eşlerini hep merak etmişimdir. Siz henüz evli değilsiniz ama bilginiz vardır sonuçta. Pilotlar eve geliyor muSanki sürekli uçuyorlar gibime geliyor evlilik zor olmaz mı hoş benimki de asker ama ne bilim pilotları merak ediyorum
Evlenmeyi düşünmüyorsunuz sanırımValla adam uzak olsun kafam rahat olsun para da cebimde olsun diyorsaniz muhtesem bisey. Ben temas bagimlisiyim duzen severim, ozel gunde olmaz, bayramda ucar, aniden ucus gelir hersey bozulur bana gore degil. Zaten pilot hic istemezdim basima geldi.
ciddi derecede para kazaniyor ama evli olsan, en guzelini giysen en guzel yere gidip en guzel evde otursan hepsini kendi kendine yapiyosun. Bence kotu.
Sirkete gore yati degisiyor, thy ise uzun ucuslar oldugu icin daha cok yati var, daha kisa ucuslu sirkette daha az yati. Ama adam surekli uctugu icin surekli ona gore plan program. Bi de ani program cikiyor yine hersey sil bastan. Evde olsa yorgun, 2 saat ucakla biryere gitsen yoruluyorsun onlar 9 saat ucup eve geliyor mesela yatiya gitmese nolur evde yatiyor, yemisim parasini
Dusunuyoruz, aileleri de tanistirdik.Evlenmeyi düşünmüyorsunuz sanırım
Bende taksici ve doktor istemezdim nöbete kalıyorlar diye askeri listeme eklenmeyi unutmuşumo da benim başıma geldi
Allah kolaylık versin zor ciddenDusunuyoruz, aileleri de tanistirdik.
Sadece sansim olsa ben istemezdim. He guzellikleri de var cok fazla tabiki. Ama dedigim gibi paradan gezmekten cok ben yanimda olsun daha duzenli olalim isterdim.
Doktoru da istemezdim aynenkader kismet iste..
Sizin etrafınızda maddi durumu sizden daha iyi insanlar yok mu? Hep mi arkadaşlarınız sizden daha düşük profilli? Eğer öyle ise sizde demek ki bilerek ezebileceğiniz insanları etrafınızda tutuyorsunuz. Emin olun burda da sizden kat be kat varlıklı kadınlar sizi eleştirdi. Herkesin sizi kıskanma ihtimali yok.evet ben tatil fotograflarini atinca arkadaslarimin kiskanma sebebini anlamis oldum.
cunku sorulunca ustunkoru bahsetmis olmama ragmen burdan bile kocam ve işimiz üzerinden linç geldi, bir de fotografları gorseniz tam da baslıktaki gibi bir durum olacak demek ki, beni hakli cikardiniz.
O kadar zekisiniz ki, anlatamam.Willyy sen bosver bunlari ya bu konu asla senin olamaz ben biliyorum. Konu senin olsa bikerem marjinal olurdu ama bu konu oyle mi? Esi ile tatil yapmis dusunebiliyormusun ne kadar siradan. Konu senin olsa tatiliniz bilem ayri ayri olurdu. Konu cok siradan bosver takilma.
engellendiğim için yazamıyordum, admine soruyorum;
kocam özelde çalışıyor dedim diye bana vergi kaçıyorsun yaftasını yapıştıranı banladın mı?
hiçbir şey demediğim halde kocama çirkin inek diyen kadını banladın mı? bunu savcılıga verecegim ayrica
kac para kazandigimizi bilmeden hane gelirinizin 3 katini kazaniyorum diyen kadını banladın mı? merak ediyorum.
ben yokken bi alcakgonullu arkadasımız da gelmis, esi pilotmus vah vah, istemem yan cebime sok ayagi yapiyor burda acindiriyor, bunlarin hepsi gizli kibir numaralari.
Şikâyet edin, her mesajın her kelimesine kadar tek tek nasıl dikkat edip görsünler.engellendiğim için yazamıyordum, admine soruyorum;
kocam özelde çalışıyor dedim diye bana vergi kaçıyorsun yaftasını yapıştıranı banladın mı?
hiçbir şey demediğim halde kocama çirkin inek diyen kadını banladın mı? bunu savcılıga verecegim ayrica
kac para kazandigimizi bilmeden hane gelirinizin 3 katini kazaniyorum diyen kadını banladın mı? merak ediyorum.
ben yokken bi alcakgonullu arkadasımız da gelmis, esi pilotmus vah vah, istemem yan cebime sok ayagi yapiyor burda acindiriyor, bunlarin hepsi gizli kibir numaralari.
Bu neden ban sebebi olsun? Hiç kimse sizden daha fazla kazanamaz mı?kac para kazandigimizi bilmeden hane gelirinizin 3 katini kazaniyorum diyen kadını banladın mı
Adminlerimizden biri 55 yaşlarında bir beyefendi, diğeri de bir hanım efendi. “Siz” diye hitap etmeniz daha doğru olur.
Bu neden ban sebebi olsun? Hiç kimse sizden daha fazla kazanamaz mı?
3 senedir foruma üyeyim. Gerek Kazen’le gerek Mune ile onlarca kez mesajlaşmışımdır. “Sen” diye hitap etmeye dilim varmaz. Bir de kibir dersi veriyor
Ya tamam sorun ne? Kötü bi enerji mi alıyorsun rahatsız mı oluyorsun kıskanılmaktan? Paylaşma o zaman çevrendeki kıskanç insanlar görmesin. Yok paylaşırım kıskansınlar istediğim bu mu diyorsun o zaman rahatsız olmuyorsun. Dert ne? Nasıl Bi çözüm istiyorsun. Kıskanıldığına yeterince tatmin olmadın az da burada mı tatmin edeyim dedin kendini. Burada güzelim zenginim kıskanılıyorum temalı konular sevilmez. İtinayla linçlenir öğrenmiş oldun.engellendiğim için yazamıyordum, admine soruyorum;
Konu sahibini savunacağı tuttu ban yediFerhans in yeni kullanıcı adı ne idi ki?
Konu tam ona göre aslında.
Kız o evli değildiFerhans in yeni kullanıcı adı ne idi ki?
Konu tam ona göre aslında.
Ayyyy ben şoke oldum.Konu sahibini savunacağı tuttu ban yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?