Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla adam uzak olsun kafam rahat olsun para da cebimde olsun diyorsaniz muhtesem bisey. Ben temas bagimlisiyim duzen severim, ozel gunde olmaz, bayramda ucar, aniden ucus gelir hersey bozulur bana gore degil. Zaten pilot hic istemezdim basima geldi.
ciddi derecede para kazaniyor ama evli olsan, en guzelini giysen en guzel yere gidip en guzel evde otursan hepsini kendi kendine yapiyosun. Bence kotu.
Sirkete gore yati degisiyor, thy ise uzun ucuslar oldugu icin daha cok yati var, daha kisa ucuslu sirkette daha az yati. Ama adam surekli uctugu icin surekli ona gore plan program. Bi de ani program cikiyor yine hersey sil bastan. Evde olsa yorgun, 2 saat ucakla biryere gitsen yoruluyorsun onlar 9 saat ucup eve geliyor mesela yatiya gitmese nolur evde yatiyor, yemisim parasini

Evlenmeyi düşünmüyorsunuz sanırım

Bende taksici ve doktor istemezdim nöbete kalıyorlar diye askeri listeme eklenmeyi unutmuşum o da benim başıma geldi

Evlenmeyi düşünmüyorsunuz sanırım

Bende taksici ve doktor istemezdim nöbete kalıyorlar diye askeri listeme eklenmeyi unutmuşum o da benim başıma geldi
Dusunuyoruz, aileleri de tanistirdik.
Sadece sansim olsa ben istemezdim. He guzellikleri de var cok fazla tabiki. Ama dedigim gibi paradan gezmekten cok ben yanimda olsun daha duzenli olalim isterdim.
Doktoru da istemezdim aynen kader kismet iste..

Dusunuyoruz, aileleri de tanistirdik.
Sadece sansim olsa ben istemezdim. He guzellikleri de var cok fazla tabiki. Ama dedigim gibi paradan gezmekten cok ben yanimda olsun daha duzenli olalim isterdim.
Doktoru da istemezdim aynen kader kismet iste..
Allah kolaylık versin zor cidden

Sizin etrafınızda maddi durumu sizden daha iyi insanlar yok mu? Hep mi arkadaşlarınız sizden daha düşük profilli? Eğer öyle ise sizde demek ki bilerek ezebileceğiniz insanları etrafınızda tutuyorsunuz. Emin olun burda da sizden kat be kat varlıklı kadınlar sizi eleştirdi. Herkesin sizi kıskanma ihtimali yok.
Benim babamın en yakın arkadaşı ultra zengin. 25 mt teknesi var. Şimdi Fransa’da fabrika açtı. Kızları sabah kahvaltısını Londra’da akşam yemeğini Paris’te yiyor. Bir kızı model gibi çok güzel. Ben kıskanmıyorum. Niye kıskanayım. Kıskansam elime ne geçecek? Allah’ın verdiği de vermediği de sınavdır. Allah zenginlere torpil geçtiği için para vermez. Onu nasıl kullandığına da bakar. Belki de çok yoksul bir insan tevekkül etti diye cennete gidecek. Zengin olan Allah’ı unuttu diye cehennem azabı çekecek. Bunları bilemeyiz.

O kadar zekisiniz ki, anlatamam.

engellendiğim için yazamıyordum, admine soruyorum;

kocam özelde çalışıyor dedim diye bana vergi kaçıyorsun yaftasını yapıştıranı banladın mı?

hiçbir şey demediğim halde kocama çirkin inek diyen kadını banladın mı? bunu savcılıga verecegim ayrica

kac para kazandigimizi bilmeden hane gelirinizin 3 katini kazaniyorum diyen kadını banladın mı? merak ediyorum.

ben yokken bi alcakgonullu arkadasımız da gelmis, esi pilotmus vah vah, istemem yan cebime sok ayagi yapiyor burda acindiriyor, bunlarin hepsi gizli kibir numaralari.

Kıskançlığın hasetligin varolduğuna inanıyorum sevinclerimi bile wats up dan az kişi seçerek paylaştığım halde..yine de o zaten şanslı yapar eder duyunca ne kadar az sevenim olduğunu işimin bozulduğunu gördükçe enerjim düşüyor
Kime güveneceğiz? eşimle şikayetleri paylaştığım arkadaş grubumuza kocam kocam diyen arkadaşımın defalarca aldatildigi için bosandigini diğerinin de bosandigini aylar sonra öğrendim.Benim içtenlikle paylaştığım zamanlar için enayi gibi hissettim vs

Mune sana soruyor

Şikâyet edin, her mesajın her kelimesine kadar tek tek nasıl dikkat edip görsünler.

Adminlerimizden biri 55 yaşlarında bir beyefendi, diğeri de bir hanım efendi. “Siz” diye hitap etmeniz daha doğru olur.

kac para kazandigimizi bilmeden hane gelirinizin 3 katini kazaniyorum diyen kadını banladın mı
Bu neden ban sebebi olsun? Hiç kimse sizden daha fazla kazanamaz mı?

Adminlerimizden biri 55 yaşlarında bir beyefendi, diğeri de bir hanım efendi. “Siz” diye hitap etmeniz daha doğru olur.

Bu neden ban sebebi olsun? Hiç kimse sizden daha fazla kazanamaz mı?

Evet ban sebebi, fakirler atmış tutmuş kimse konu sahibesinden zengin olamaz

Ya tamam sorun ne? Kötü bi enerji mi alıyorsun rahatsız mı oluyorsun kıskanılmaktan? Paylaşma o zaman çevrendeki kıskanç insanlar görmesin. Yok paylaşırım kıskansınlar istediğim bu mu diyorsun o zaman rahatsız olmuyorsun. Dert ne? Nasıl Bi çözüm istiyorsun. Kıskanıldığına yeterince tatmin olmadın az da burada mı tatmin edeyim dedin kendini. Burada güzelim zenginim kıskanılıyorum temalı konular sevilmez. İtinayla linçlenir öğrenmiş oldun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…