Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xxluciferxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
52
79
3
Gercekten anlayamıyorum artik.

Liseden, ilkokuldan tanidigim kim varsa bu kiskanclik ve cekememezlikten dolayı hepsiyle araya mesafe koymak zorunda kaldim.

Universitede en yakin oldugum kiz arkadasim mesela, esimle gittigimiz amerika tatilini gorunce esimle sacma sapan konusmaya calismis internetten. yazdigi anda bana gosteriyordu adam.

o gunden beri hic kimseye arkadasim diyemiyorum.

ben hayata cok dusuk bi konumdan basladim, simdi cok sukur konumum işim, eşim iyi, mutluyuz. ben buna bagliyorum sahsen. bu insanlar benim kötü ve düsük hallerimi gorup benle konustular, icten ice benim oyle olmamdan hoslaniyolarmis demek ki. hayatimda iyiye giden seyleri gorunce yakistiramadilar bana.

Valla Amerika'ya da gittik, başka ülkelerde de yaşadık. Hiç sizin sıkıntıları yaşamadım. Garip bence.

Etrafımda çok arkadaşım var ama beni kıskandıklarını çekemediklerini hiç düşünmedim.
Bence arkadaş seçiminiz yanlış
Gerçek bir arkadaş kıskanmaz

Ben hiç bir arkadasımı kıskanmadım. Aslında kimseyi kıskanmadjm. Bazen begendiğim ve özendiğim şeyler olur. O durumlarda da begendiğimi söylerim ve kendim için de dilerim.

Kıskanclık çok çirkin bir huy. İnsanın içinden gelse bile o sesi susturmaya calışmalı. Sizin arkadasınız hiç olmamış bence. İnsaallah bundan sonra karsınıza iyi kalpli insanlar cıkar.

şimdi konu sahibinin dediği gibi kendisi çok alt konumdan buralara ( artık her nerelerse) gelmiş. Dolayısıyla alt konumdayken hayatının içinde hep bir kıskanma vardı zaten. Zamanla daha iyilerini elde etti ama uzun süre kıskançlık içinde olunca insanlar kıskanılmak da istiyorlar. Ve kendilerine ekledikleri her iyi şeyi, vaktiyle kendileri gibi kıskanan birilerini gözleri arıyor. Her şeyi kıskanılmaya yoruyorlar çünkü kendileri bu hissi zamanında çok yaşamış oluyorlar

Amerikaya gidince ne oluyormuş ki yani çok imkansız birşey değil vizyon çok önemli.

Gerçekten çok kıskanç insanlar vardır muhakkak ama yurt dışına çıkmanızı, kocanızı, işinizi mi kıskandılar tam olarak? Otuzlu yaşlardasınız sizin jenerasyon genel olarak yurt dışına çıkmak konusunda şanslıydı, o kıskandığını düşündüğünüz insanların kocası, işi yok da kıskanacak sizi mi buldular?

"Ay herkesler beni kıskanoor şekerim" şeklinde bir altmetin var.

Hiç bu sorunları yaşamadım, kıskanç bir kadına da denk gelmedim gerçekten.
Ne kız arkadaşlarım beni kıskandı, ne ben onları.
Arkadaş seçimlerinizi gözden geçirin, belki siz fazla kıskanıyorsunuzdur da yansıtma yapıyorsunuzdur. Kişi kendinden bilir işi çünkü.

Ay dur dur ekleyeyim; bunun bi de şu versiyonu var: "En beğenmediğim tarafım fazla iyi olmam, çok iyi niyetliyim"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…