Diğer kızların yanında soyunur musunuz?

Diğer kızların yanında tümüyle soyunur musunuz?

• Evet soyunurum

OY: 72 36,9%
  • Hayır soyunmam

OY: 123 63,1%

• Ankete Katılan
    195
bayan bayanada olsa mahrem olan yerler var..göbek ile dizkapagı arası dikkat edilmesi gerekio..gamyoncuiremsubende soyunmam..süprizzzzz

Anadan doğma değil ama
arkadaşlarla aynı evde kalıyoruz 5-6 kişi
pantolon etek giyerken iç çamaşırıyla olsada görüyorsun illa ki :smiley-cool:

Anadan doğma elbetteki soyunmam, ama vakti zamanında üniv. yıllarında yurtta kaldığımızdan üstümüzü filan birbirimizin yanında değiştiriyorduk. Anacım6 kişi birarada yaşıyorsun, hangisinden sakınayımki:1closedeyes:

bi kere benim yanımda soyunmuştuda gülmekten yerlere yatmıştım hala gülüyorum....

asla soyunmam..

kızlar çogunluk hayır demış ya hani o zaman ben de derim ki hiçbirinizin sauna,hamam,masaj zevki (alışkanlığı) YOK

anadan dogma soyunulur mu canım aaaatatlicadiarzu
hadı ust kısmı gectım o olabılır belkı arka profil falan :icecream:
ama tamamen cıplak olmaz utanır ınsan hem de edepsızlık bence:tomato:
ben tamamen cıplak bı annemın bı de kardeslerım yanında utanmambenneyaptımki

ben 12 yaşımdan beri annemin ablamın yanında bile çırılçıplak durmadım

cevabım hayır soyunmam

tabiki allahım böyle bir olayla karşı karşıya bırakmasın yeterki

ben tabiki soyunmam ya hamamda dahi bikini ile dururum
ayyyyy kızlar hor görmek gibi olmasın ama hamamda 150kilo kadar bi teyze çırılçıplak soyunmuş göbek taşına yatmış onu görünce valla midem öyle bulandıki anlatamam
ama şeyinide göbeği kapattığı için görünmüodu :roflol:
ama üsttekiler ortadaydı yani bende kötü görüntüye sebep olmamak için soyunmam kafamçokkarıştı
tabi bu işin şakası annemde kızım bikininin üstüne bari çıkare dio ama çıkarmam ben çok utanıom :utangac:

"Kız da olsa" neden dediniz ki onu anlayamadım. Kızlar homo olamaz mı yani. :) Bence iğrenç.

Soyunmam diyenlerin çoğunlukta olması güzel. Tebrik ederim. Bu arada şahsım adına cevap vereyim ben de soyunmam. Soyunulması da iğrenç gelir. Dün çok iğrendim böyle bir şeyin yapıldığını duyunca bile.

rahatça üstümü değiştirebilirm.
elbetteki sutyen kulot değiştirmiyorum ama daha önceden
soyunul-malı-mıdır / soyunul-mamalı-mıdır
diye bir soru canlanmadı beynimde
zihniyet! meselsi diyorum ben buna..
zaten sizin için önemli bir kardeşiniz değilse,o sırada odanız gibi özel bir yerde olmaz
bunuda 'ay mahrem ama!' psikozuna girip abartmanın mantığı yok bence.

Yanlış bir şey oldugunu düşünüyorum her seyden önce saygısızlık gibi geliyor bana...ben cok dikkat ettim bugüne kadar ama ev arkadaslarım yanımda soyunurlardı çekinme yoktu kızlarda iç çamaşırlarını bile degiştirdiler her seferinde odadan cıkardım,ayıp oldugunu düşünüyorum gereksiz de...

hayır asla soyunmam utanırım ama utandığım için değil etik bulmadığım için soyunmam.benim vücudumu kocamdan başkasının görmesini istemem.kız kardeşimin yanında bile soyunmam.

Back
X