- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Kafa calıstırıp yorulmaya gerek yok ki, bak konu sahıbı ınanmıs mesela.Hepp aynı şeyi söylerler.
Hani kafayı bir çalıştır da daha inandırıcı bişeyler söyle.Böyle de düz mantıklar.
Ya evirip çevirme dürüst ol güven ver karşındaki insana ki kadın senin karşındaki hey yavrum
Kime yediriyorsun duygusallık bir iki vicdan kas bir iki göz boya tamam.
Oturum için çocuk da yapıyor.
Yersen.
İnanmak istemiştir...Kafa calıstırıp yorulmaya gerek yok ki, bak konu sahıbı ınanmıs mesela.
İnanmaya meyilli oldugu surece karsıdaki adam a dese inanır zaten, neden yorulsun.
Allah herkesi kendi gibisine denk getirsin.
İyi iyiye kotu kotuye denk gelsin.
Acaba gece gece niye arıyor hormonu ayaklanmistir niye arayacak başka neredesin aşkım burdayım aşkım napiyon aşkım uyuyorum aşkımGelecekle alakalı değil ki özlemden dolayı “sen benim diğer yarımsın” seviyorum diyene inşallah mı denir Allahaşkına. Bunu dedi bana aynı zamanda da tayinini yanıma veriyor ve bir senelik bir birliktelik bu. Sevmese beni geceyarısı arar mı fırsat buldukca? Sevgimizi ahirete taşıdım dünyalık değil dedi. Kendisi din dersi hocası. Beni inşallahın anlamını bilmemekle suçladı ağzım açık kaldı zaten odun güzel söz söylemez ama ben güzel şeyler diyince de böyle der.. Ya kafam basmıyor hala.
Bu kadar din iman düşkünüyse sevgilisi olmasın zinadır değilse de inşallahın anlamını bilip bilmemene takılmasın belli ki denk değilsiniz neyi zorluyorsunuz ?Gelecekle alakalı değil ki özlemden dolayı “sen benim diğer yarımsın” seviyorum diyene inşallah mı denir Allahaşkına. Bunu dedi bana aynı zamanda da tayinini yanıma veriyor ve bir senelik bir birliktelik bu. Sevmese beni geceyarısı arar mı fırsat buldukca? Sevgimizi ahirete taşıdım dünyalık değil dedi. Kendisi din dersi hocası. Beni inşallahın anlamını bilmemekle suçladı ağzım açık kaldı zaten odun güzel söz söylemez ama ben güzel şeyler diyince de böyle der.. Ya kafam basmıyor hala.
cherry başka dinde birini müslüman yapınca ekstra sevap kazanmayı isteyenler var. muhahafazakar arkadaslarimdan bu istegi cok olan gorudmPalavra bence lanse ettiği kadar dindar olsaydı Müslüman bir kadınla evlenirdi. Sarı marı Helgaya dibi düşmüş sonra uymayınca evliliği patlamış
Bence çok güzel birşey söylemiş.adamda falso yok.siz de inşallah in anlamını biliyorsunuz dur da o çok anlamlı yerde kullanmış.allah daim etsin inşallah.Gelecekle alakalı değil ki özlemden dolayı “sen benim diğer yarımsın” seviyorum diyene inşallah mı denir Allahaşkına. Bunu dedi bana aynı zamanda da tayinini yanıma veriyor ve bir senelik bir birliktelik bu. Sevmese beni geceyarısı arar mı fırsat buldukca? Sevgimizi ahirete taşıdım dünyalık değil dedi. Kendisi din dersi hocası. Beni inşallahın anlamını bilmemekle suçladı ağzım açık kaldı zaten odun güzel söz söylemez ama ben güzel şeyler diyince de böyle der.. Ya kafam basmıyor hala.
Yangına körükBence ne diyeceğini bilemediği için cümleyi en kolay cümle ile tamamlamış
Hm ilk geldiği sene hemen evlenen bir adamın niyeti zaten oturum almak. Birkaç [5-6] sene evli kalıp oturumu alınca da ayrılmış.
Valla boşanacağı bugünden belli olan adam niye kadını müslüman yapsın? Dini kendine oyuncak etmiş ve sen böyle birine diğer yarım diyorusn ne diyelim yarın birgün senide ortada bırakınc hiç ağlama. Evleneceksin belliki kolay geleAlmanla evliymis, almanin kaynanasiyla ayni evde yasamislar kadin huzursuzluk cikartiyormus. Bir de kültür farki var olmamis. Hep dini konular yüzünden tartismislar. Kadin evlenmek icin müslüman olmus ama tam anlamiyla uygulayamiyormus anladigim kadariyla
Bu çok iyiAhahahbenin kocam bu :) hayatim seni hep sevecegim cevap bakariz...Sinirlenme bir model boyle uretilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?