- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Yok ya gercekten cok kuru olmus...Din dersi hocasi diyorsun, kendi lugatinda dogru soylemis aslinda ☺ Hani boyle Allah aramizdaki muhabbetin devamini getirsin gibi dusunmus bence
Bi din öğretmeni olarak daha önce bu düşünceye sahip biri hiç karşıma çıkmadı. ŞaşırdımHerkesin hayattan beklentisi farklı.
Kimileri mühendisi sıkıcı bulur kimisi di öğretmenini
Şu dünyada asla evlenmeyeceğim meslek grubu
Size yine inşallah demiş. Burada bir arkadaşa adam senden hoşlanıyorum demiş. Kız Teşekkür etmişGelecekle alakalı değil ki özlemden dolayı “sen benim diğer yarımsın” seviyorum diyene inşallah mı denir Allahaşkına. Bunu dedi bana aynı zamanda da tayinini yanıma veriyor ve bir senelik bir birliktelik bu. Sevmese beni geceyarısı arar mı fırsat buldukca? Sevgimizi ahirete taşıdım dünyalık değil dedi. Kendisi din dersi hocası. Beni inşallahın anlamını bilmemekle suçladı ağzım açık kaldı zaten odun güzel söz söylemez ama ben güzel şeyler diyince de böyle der.. Ya kafam basmıyor hala.
Bi din öğretmeni olarak daha önce bu düşünceye sahip biri hiç karşıma çıkmadı. Şaşırdım
Tabiki tercih meselesi
Almanla evliymis, almanin kaynanasiyla ayni evde yasamislar kadin huzursuzluk cikartiyormus. Bir de kültür farki var olmamis. Hep dini konular yüzünden tartismislar. Kadin evlenmek icin müslüman olmus ama tam anlamiyla uygulayamiyormus anladigim kadariyla
Sen git Almanı bul sonra müslümanlığı iyi uygulamayadı diye boşan.
En başından muhafazakar bulsaydı o zaman.
Valla bana hiç güven vermedi bu adam.
Evlenene kadar canım cicim sonra dini bahane et boşa. Sonra yeni eş bul onun için de çocuklarından kurtul. Oh ne güzel dünya.
Ayrıca mühendisi sıkıcı bulup din öğretmenini eğlenceli bulmanız da komik
Dini bir şeyde ne eğlence olacak allasen
%100 katılıyorum. Helgayı bulunca din min hikaye olmuş bizim kıza gelince inşallah maşallah
Hm ilk geldiği sene hemen evlenen bir adamın niyeti zaten oturum almak. Birkaç [5-6] sene evli kalıp oturumu alınca da ayrılmış.Palavra bence lanse ettiği kadar dindar olsaydı Müslüman bir kadınla evlenirdi. Sarı marı Helgaya dibi düşmüş sonra uymayınca evliliği patlamış
Ve siz böyle bir adamla evleneceksiniz?Hm ilk geldiği sene hemen evlenen bir adamın niyeti zaten oturum almak. Birkaç [5-6] sene evli kalıp oturumu alınca da ayrılmış.
Oturum almak ıcın sonunda bosanacagını bilen adam neden cocuk yapar?Hm ilk geldiği sene hemen evlenen bir adamın niyeti zaten oturum almak. Birkaç [5-6] sene evli kalıp oturumu alınca da ayrılmış.
Bu bosanan adamların ya karıları bisey caliyor, ya bu adamları aldatıyor, ya da iste oturum izni ıcın öylesine evlenmıs oluyorlar..Cüretkar adamlar hep 1-0 önde başlar.
İnşallah maşallah sanki çabuk ilerlemek istemeyen,sakin gitsek mi demek isteyen birinin verdiği cevap gibi.
benneyanginlargordum ünde söylediği gibi söylemiş olduğu sebep cok antika.
Sıkıcı.
Hepp aynı şeyi söylerler.Bu bosanan adamların ya karıları bisey caliyor, ya bu adamları aldatıyor, ya da iste oturum izni ıcın öylesine evlenmıs oluyorlar..
Hıcbırı de cıkıp erkek gıbı, sevdim asık oldum kıymetini bilmedim beni terk etti veya sevdim asık oldum guzel gunler gecırdık ama sonunda herseyı tukettık ve ayıpsız sekılde ayrıldık mutlu olsun cocuklarımın annesi falan demiyor.
Hep magdurlar yavrumlar ya, kıyamıyorum hıc bu beylere ben kendileri harıkayken kadınlar hep uzuyor bunları
Oturum izni ıcın evlenen adam ki bence bu evlilikte sacma ve yanlıs, cocuk yapmaz.
Adam iki cocuk yapmis cocukları da bırakmış... Gelmıs konu sahibine, oturum ıznı ıcın evlendim din konusunda anlasamadık diyor.
Hadi ordan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?