Digitürk=misafir

yolcu35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
180
0
0
İzmir
evinizde digitürk varsa her maçta misafir çağırmak istermiydiniz? eyvahedigeldismile

ben isterdim açıkcası ama kesinlikle hizmet etmeyeceğimi de belirtirdim eşime:) Ben çok seviyorum da maç izlemeyi ama o zevkten beni mahrum bırakacaksa asla istemezdim

Futbol maçlarını çok severim..
Eğer yaşıtlarımızsa,kafa dengi arkadaşlarımızsa evimizde hep beraber maç izlemeyi kabul ederdim..(benim yaş olarak büyüklere tahammülüm yok galibakaydirigubbakcemile3)
Yiyecek,içecekleri önceden hazırlayıp beraber "goooool" diye bağırmak hoşuma giderdi sanırım..kaydirigubbakcemile5
Siz bu durumdan memnun değilsiniz galiba,üzülmeyin,sezon bitiyor zaten..:teselli:

Artık her yerde digitürk var gitsinler orda seyretsinler canım kahvehanemi ev çayı kahvesi var bunun.

bizde var digitürk kimse gelmio valla maçlara falan zaten babam pek meraklı değil o yüzden heraldekaydirigubbakcemile3ama mesela aşkıcığım düşkündür evlenince bizde olsa gelemezler tabi tek izlesin izin vermemlmaz:

evinizde digitürk varsa her maçta misafir çağırmak istermiydiniz? eyvahedigeldismile

ay digiturk olmadigi halde esim hic maclari kacirmaz. birde digiturk oldugunu dusunemiyorumakannehir. keske aziz yildirim olsaydim :gitme:

Arada bir olabilir derbilerde filan eğlenceli olur hatta kaydirigubbakcemile5 fakat her hafta da olmaz kahve değil ki evimiz lmaz:

millet maç izlerken ben hizmet edeceksem kesinlikle istemem.

ama beraber toplanıp, önceden hazırlık yapıp iki çerez, iki cips, bira falanla sınırlı kalacaksa isterim.zevkli oluyor. ama her hafta yemekle, hizmetle uğraşılmaz. hele futbol sevmeyen bi bayan için eziyet gibi olur sanıyorum.

Her maçta istemem tabiki,evet beraber gayet keyifli olabilir ,ama her hafta hizmet etmeyecek bile olsam istemem açıkçası,görevimizmiş gibi..

40yılda bir olabilir. beni maç keyfimden mahrum etmeyeceklerse elbet..

ikram işi açık büfe hazırlanmış, birkaç bişi ile sınırlı olur.. tabaklarda maç başlamadan önce doldurulmuş
olursa olabilir, maç esnasında tvnin önünde geçen için misafir falan dinlemem basarım yaygarayı lmaz:

bu arada sık sık olmasın lütfen, sevgilimle baş başa maç izleme keyfinden mahrum kalmak istemem.. en büyük romantizmimiz bizim bu :asigim:

bende eşimde özellikle futboldan pek hoşlanmayız.türkiye maçları hariç tabii.uydumuz bozuk ve eşim dijitürk almak istitor .sırf maç yüzünden gelen giden olur diye istemiyorum.daha doğrusu gelen giden önemli deilde zorla bize maç seyrettirecekleri için istemiyorum.

Zaten her hafta önemli bi maç olmuyor.. Yani herkesn biraraya gelip seyredeceği maçlar genelde derbilerdir onlar da sezonda 10 maç falan... O da her haftaya tekabül etmez....
Ben normalde de maç izlemeyi sevdiğim için, ve yanlız maç izlemek hiç de zevkli olmadığı için digitürk misafirinden rahatsız olmam...
zaten maç sırasında hizmet falan beklemex kimse orta sehpaya cips kuruyemiş bikaç atıştırmalık konur, buzdolabından da buzz gibi bira yada meşrubatlar.. Tamamdır... Bunda rahatsız olacak bişey yok bana göre...
Haamillet gittikten sonra salon biraz batmış oluyo ama çok da sorun değil benim için... Eşim bi süpürge tutsr bende bi silerim tamamdır...
Maksat muhabbet olsun eğlence olsun...
Aa ama ben baştan dedim, digitürk benden ikramlıklar sizden diye :))) yani gelen yiyip içeceğiğini getiriyor... sonra yarısı yenip içilemiyor bize kalıyor hahahaa....

zaten şuanda bağlatmak bizde eşimle bağlatalım mı diye sohbe ederken hemen kayınpeder ve eşimin abisi atladılar oo artık maçlarda sizdeyiz gibi..bi anda şaşırdım bende..ohaoldumsmile merak ettim aaba evinde olan herkes bu sorunu yaşıyor mu diye teşekkürler kızlar...zemuszemus

oo işin içine baba falan girirse olmaz o iş.. ınsan küfür edemez tezahurat yapamaz.. ööle sus pus da maç izlenmez ki ama....

yaaa çok sinir olur arada tmmda sürekli çekilmez.
. maç izleme parası alırım dermişimmm kolaların bardagıda 10 tlll yemeklerde paralı olunca gelen olmas heralde ehuehuehuhee:)

yaaa çok sinir olur arada tmmda sürekli çekilmez.
. maç izleme parası alırım dermişimmm kolaların bardagıda 10 tlll yemeklerde paralı olunca gelen olmas heralde ehuehuehuhee:)

Kardeşim kimsin sennnnnn espri yapmaa ahauahauahu hayret birşeyyy sopa varmı sopaa kaydirigubbakcemile3

Kardeşim kimsin sennnnnn espri yapmaa ahauahauahu hayret birşeyyy sopa varmı sopaa kaydirigubbakcemile3

neyaoam anam benimde başıma gelcek evlenince maç delisi arkadaşları 4 gözle beklio bize gelcek günleri..hatta ben şiimdiden dedim herşey para ile maç günleriii..tuvalett1 tl ona göre kaydirigubbakcemile3

neyaoam anam benimde başıma gelcek evlenince maç delisi arkadaşları 4 gözle beklio bize gelcek günleri..hatta ben şiimdiden dedim herşey para ile maç günleriii..tuvalett1 tl ona göre kaydirigubbakcemile3

Tuvalet az 1 tl yee arttır sen onu arttır tutsunlarrrr eheuehu artı büyük küçük diye ayırr parayıda kokuya göre kesersin ayyy irençleştimmmm ahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…