Digitürk=misafir

arada isterim gelsin herkes oturup mac izleyelim film satın alalım falan..annemin evindeyken daha dogrusu hoşuma giderdi :)
ama şimdi erkek arkadasimla oturuyorum ve evde bulasik makinası yok,temizliği ben yapıyorum :) digiturkumuz var bu evde de,ve sagolsun erkek arkadasım bunu herkese ilan etti!!!
ben derbileri izlemeye bayılırım..
dün tabii herkes bize gelmeye heveslendi ama hiiic kimseyi kabul etmedik,mac satın alamıyoruz diye yalan soyledik..erkek arkadasim Beşiktaşlı ben Fener :) ikimiz oturduk mac izledik :) Cook daha keyifliydi :)
bu evde hizmet etmek zor geliyor,yere bir şey döküldü mü tüylerim diken diken oluyor :)) annemin evine isteyen gelsin umursamam ama kendi evime pek misafir istemiyorum :))))))

ha bı de digiturkte lig tv üyeliği yoksa derbiler pahalı..50 tl falan..gelenden para almak lazım :))))

Bizdede durum farklı ben futbol maçlarına bayılırım nişanlım pek sevmem. Herhalde digimiz olsaydı kesi ben toplardım milleti maç izlemeye o istemezdi

maç izlemeyi severim digitürk olsa takımımın her hafta maçınıda izlerim ama her hafta misafir istemem doğrusu. yani hafta içi olsa yine fark etmez ama haftasonu kocamla başbaşa kalmak isterim. ama derbiler başka onlarda yalnız seyredilmez. o zaman ikimizde herkesi topalarız. herkes dediğim akrabalar. öyle çok arkadaşı gelmez eşimin benimkiler gelir daha hoş işte kaydirigubbakcemile2

:1hug:Valla ben de davet ederdim ne olcak ki Allah aşkına :)İnsanlar çevresindekilerle mutlu olurlar bugün ben yapıyorsam yarın da bana yapacak insanlardır çevremdekiler sömürmek için değil ki :)Yaşıtlarımızsa iyi arkadaşlarımızsa tabiki çağırırım :)

Her hafta, her hafta olmaz ki...40 yılda bir hadi.Öbür türlü ev ev olmaktan çıkar,kahvehaneye döner.alsanaalsanasmile

arkadaslar digi alınca lig tvde gelmiyor. lig tv için ayrıca ödüyorsun.. digiturk almak isteyip lig tvden korkanlar olmuş da onlara yazdım :lepi:

arkadaslar digi alınca lig tvde gelmiyor. lig tv için ayrıca ödüyorsun.. digiturk almak isteyip lig tvden korkanlar olmuş da onlara yazdım :lepi:

he ya bendede var digi ama yok lig tv ..
allahıma 80 bin şükür futboldan hazetmeyen bir adamım var.kik boks boks seviyo o kaa-tatlicadiarzu- ha bde belgeselleri ezbere biliyoz bilmediklerimizi takipteyiskaydirigubbakcemile

konu sahibi arkadaşım bilet kesin siz ayda 30 küsür lig tv . o parayı çıkartın bari çayla kahveylen. kıraathanede de o parayı ödüyolar hiç olmazsa evde maç keyfi yaşıyolar..kahveyi çayı paraylan verin

digi var ama allahtan lig tv üyeliğimiz yok. nefret ederim futboldan! eşim bir ara üye olalım gibi bişyler mırıldandı karşı çıktım tabiki. eğer olsaydıda milleti toplamasına asla müsaade etmezdim.çok fazla gürültüyü sevmem açıkçası.

valla hep aklıma gelmiştir bu dijisi olanlar evde cümbür cemaat izliyordur diye bide koca düşüncesizse vay kadının haline bu yüzden no diji

Digi var ..lig tvi yok..ama :ecrin_bebek:baby tv var..toplansın bebişler gelsin bizee....

bu şifreli yayınlar çıktığı zaman böyle şeyler oluyodu muhakkak ama artık olduğunu sanmıyorum ya, digitürkü olmayanlarda bi yolunu mutlaka buluyo izlemek için, kimse kimsenin digitürküne muhtaç değil artık yani
kaydirigubbakcemile3

eşim arkadaşlarıyla toplanıp maç izleyip,evin altını üstüne getirirse,bende maçtan sonra ''aa vallahi bırakmam'' diye kollarından tutup ellerine çekirdek sıkıştırıp pembe dizi izlemeye zorlardım,ağlamak için peçete de ikram ederdim hem elim açıktırkaydirigubbakcemile3 he birde altın günlerime davet ederdim

bekarken çok çektim bunu. bütün mahalle konu komşu gelirdi. onlara hizmet etmekten oturamzdık resmen küçük çapta bi tribün olurdu evde. şimdi eşim istiyo alalım kesinlikle olmaz ne gelen eksik olur ne giden.

sormayın hiç yaa pazar günlerinden nefret ediyorum artık evimiz stadyum gibi oluyo.bütün akrabalar ailecek toplanıp geliyolar.bi haftasonumuz var bi rahat bırakmıyorlar yaa

futboldan hoşlanmayan biri olarak istemezdim...arada olursa hadi neyse ama sürekli evini kahveye
çeviren insanlar varmıdır bilmem ama asla istemezdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…