Bebek İkinci El Dijital alından ateş ölçer ve 1. Yaş günü erkek kıyafeti arıyorum

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
merhaba çalışır durumda ÖZELLİKLE uygun fiyatlı ateş ölçer ve doğum günü kıyafeti arıyorum mayıs ayında olduğu için yazlık olmalı elinde olan arkadaşlar resimli yorum yapsın lütfen şimdiden teşekkürler :16:

Son düzenleme:
merhaba çalışır durumda ÖZELLİKLE uygun fiyatlı ateş ölçer ve doğum günü kıyafeti arıyorum mayıs ayında olduğu için yazlık olmalı elinde olan arkadaşlar resimli yorum yapsın lütfen şimdiden teşekkürler :16:
Elimde pantalon, yelek, kravat 3 lü takım var. 12 ay, yeni. Ama nedense resim yükleyemiyorum.

CNm benım oğlumda hazıran doğumlu bır yas gunü kıyafetı var yarın resmi eklerım okış papyonlu takım yazlık gömlek ve yelegı var cızgılı takım..

bende şu var lcw marka yelek pantolon gömlek ve kravat
kravat cırtlı gömleğin yakasında da cırt var oraya yapışıyor bebeğin boynunu rahatsız etmiyor
ilgilenirseniz başka foto da ekleyebilirim 2 kere giyildi çok temiz
fiyatı 25tl
$image.webp

canm sendekinin markası ne

ben özel mesaj yazamıyorum burdan mail adresi veriliyosa veririm isteyene konuşuruz medicare thermoscope HT-FA03A ayrıca fiyat fazla değil etiketi duruyo üstünde 75 tl idi aldıgımda hiç kullanmadım nedeni çok uzun ama ben biraz kuruntuluyum aldım bunu ama benim doktorumunki başka markaydı bi türlü rahat etmedi içim dedim illa o adamın elinde olandan alıcam aldım vesselam ama karşılaştırdık aynı biri 36.3 ölçüyosa öbürü 36.4 ölçüyo dolayısıyla elimizde bir kulaktan iki alından ateş ölçen 3 tane ateşölçer olmuş oldu ondan satıyorum yani ayrıca garantisi durmakta ayrıca oda sıcaklıgını da ölçen ayrı bir özelliği var

ben özel mesaj yazamıyorum burdan mail adresi veriliyosa veririm isteyene konuşuruz medicare thermoscope HT-FA03A ayrıca fiyat fazla değil etiketi duruyo üstünde 75 tl idi aldıgımda hiç kullanmadım nedeni çok uzun ama ben biraz kuruntuluyum aldım bunu ama benim doktorumunki başka markaydı bi türlü rahat etmedi içim dedim illa o adamın elinde olandan alıcam aldım vesselam ama karşılaştırdık aynı biri 36.3 ölçüyosa öbürü 36.4 ölçüyo dolayısıyla elimizde bir kulaktan iki alından ateş ölçen 3 tane ateşölçer olmuş oldu ondan satıyorum yani ayrıca garantisi durmakta ayrıca oda sıcaklıgını da ölçen ayrı bir özelliği var

Resim yüklermisin canm ve nerde oturuyosun

Resim yüklermisin canm ve nerde oturuyosun
balıkesirdeyim Eki Görüntüle 925043 [/QUOTE]
Canm özelden mailimi yaziyorum ordan goruselim

Canm telefondan girdigim icin ozel mesaj atamiyorum bana ayir goruselim bide 3 tane var dedin digerleronden satmak istedigin varsa bi arkadasimda istiyodu sorarim ona tek kargoda aliriz olursa

Canm telefondan girdigim icin ozel mesaj atamiyorum bana ayir goruselim bide 3 tane var dedin digerleronden satmak istedigin varsa bi arkadasimda istiyodu sorarim ona tek kargoda aliriz olursa
alından ölçenlerden birini kullanıyorum zaten geriye kulaktan ölçen kalıyo onu verebilirim ama o braun ben zaten 110 tlye aldım onu bundan fiyatlı satabilirim

Back
X