- 9 Mart 2009
- 516
- 67
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cık.............
peki canm sen bilirsin zaten eşim netten aynı fiyata nette görünce almamaya karar verdik güle güle kullan yada alacaklara hayırlı olsun![]()
valla siz bilirsiniz benim en düşük fiyatlı gördüğüm bendekinin aynısı olan 65 tl idi adreste burda ucuzlar tabi var ama aynısı değil
Medicare HT-F03A Temazsz Ate ler | 65,73 TL | Medicare
aynı işlemi görüyosa ben niye birini 110 birini 75 birini 120 tl ye alıyorum servet ödemişim ya ateş ölçereolabilir canm sonuçta aynı işlemi görüyo aynı ölçümü yapıyolar tabi herkes kendi sattığı ürünü istediği fiyata satabilir saygı duyuyorum ama yardımcı olmanızı temenni ederdim yine teşekkürler canmumarım istediğin fiyata satarsın
Eki Görüntüle 927258 bı kere dogum gunünde giydirdim daha sonra kaldırdım...fıyatı 30tl
ateş ölçer buldumm doğum günü kıyafeti hala aranıyor.......
canm çok teşekkürler ama böyle bişey istemiyorum
CNm önceden ben sana yazDım cızgılı papyonlu takım dıye takım ıstemıyorum deseydın resim ekleme zahmetınde bulunmazdım burayıda boş yere işgal etmezdık ne ıstedıgını ıyıce belırtırsen ınsanlarda ona göre vakti harcarlar