dik duramama sorunu ! :((((

cherry_jam

baktığım heryerdesin ANNE
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
706
2
96
İstanbul
konuyu doğru yere mi açtım bilmiorum ama,,,,,,,,,, evet kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzere, dik duramıyorum. illa kamburum çıkıor... ve bu yüzden giydiğim hiçbişi yakışmıyoooo :(
yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlarrrr :26:

konuyu doğru yere mi açtım bilmiorum ama,,,,,,,,,, evet kızlar başlıktan da anlaşılacağı üzere, dik duramıyorum. illa kamburum çıkıor... ve bu yüzden giydiğim hiçbişi yakışmıyoooo :(
yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlarrrr :26:

yürürken ellerini arkadan bağla omuzların geri çekilmiş oluyor, birde yanında devamlı sana dik dur diye uyaracak biri lazım :)

benim çok yakın arkadaşımda aynı durumdaydı. ve çok üzülüodu hep kafasına takıodu. baya uzun zaman dik duruş korsesi kullandı ama onuda hayatının bi parçası yapamazdı sonucta. en sonunda pilates yapmaya başladı ve suan baya farketti hatta düzeldi diyebilirim.sende pilatese başla istersen.

Dr bol bol yüzme öneriyor.Ağaçtan elma toplar gibi hareket ve duvara ellerinizle yürür gibi ellerinizi en yükseye çıkarıyorsunuz vücut yukarı doğru geriliyor.Yürürken göğsü ileri verek yürüyün. Spor gibi her gün düzenli yapın faydasını göreceksiniz.

bu sorun bende de var hem de cocuklugumdan berı kılo alınca bıraz duzelır gıbı oldu ama otururken hıc dık duramıyorum

Back
X