Dik Süpürgede Fakir Darky mi Fantom mu ?

geveze1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
153
12
38
35
Herkese merhaba,
Haziranda nişanlandım ve bir anda kendimi çeyiz telaşının içinde buldum. Eskiden ev eşyalarıyla, çeyizle ne işim olur derken şimdi herşeyi en ince detayına kadar düşünüyorum.
Dik süpürge olarak öneriniz nedir arkadaşlar ? Fakir Darky 1600w hem el süpürgesi de olabilmesi hemde çok olumlu yorumlar duymuş olmam nedeniyle ilk tercihim. Ama okuduğum yorumlarda sesinin çok olduğu yönünde. Gerçekten çok rahatsız edici bir sesi var mı ? Birde fantom çok olumlu konuşuluyor ama onda da emin olamadım.
Kullananların önerilerini bekliyorum.

Herkese merhaba,
Haziranda nişanlandım ve bir anda kendimi çeyiz telaşının içinde buldum. Eskiden ev eşyalarıyla, çeyizle ne işim olur derken şimdi herşeyi en ince detayına kadar düşünüyorum.
Dik süpürge olarak öneriniz nedir arkadaşlar ? Fakir Darky 1600w hem el süpürgesi de olabilmesi hemde çok olumlu yorumlar duymuş olmam nedeniyle ilk tercihim. Ama okuduğum yorumlarda sesinin çok olduğu yönünde. Gerçekten çok rahatsız edici bir sesi var mı ? Birde fantom çok olumlu konuşuluyor ama onda da emin olamadım.
Kullananların önerilerini bekliyorum.

Canim ikisinide kullanmia biri olarak fantomda iyi ama darky icin tek kelime canavar gibi bence dusunmeden darky alabilirsin . Fantomun malzemesi kotu kiriliyor hemen bide emis gucu daha az darky haliyi kaldiriyor resmen ses icinde ben ayni anda calistirmadigim icin bilmiyorum ama fakir darky oyle katlanilmayacak bir sese sahip degil alcagin yerde bi calistir duy sesini sonucta elektrikli supurge sesi problem olurmu bilmem. :16:

canım annem fakır darky kullanıyor oda komsusundan gormus komsusu memnunmus annemde bır deneyeyım dıye bir gün komsudan odunc almıs o kadar memnun kalmıskı hem kendıne hem banada almış sağolsun :1:

Son düzenleme:
Bence kesinlikle Fakir Darky. Şu anda Türkiye'de en çok aranan süpürge oluşu da bunun kanıtı bence. Ben geçtiğimiz yıl satın aldım ve hiç sorun yaşamadım. En ufak kırıntılara kadar çekiyor ve çok kullanışlı

Back
X