- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
kızlar sonunda bende gelinliğimi diktiriyorum..uzun bi zamandır kararsız kalmıştım hazırmı olsun dikimmi sonunda içimden gelen sesi dinledim ve diktiriyorum inşallah gönlüme göre istediğim gibi bişi çıkartırlar :97:
Eki Görüntüle 232221
Eki Görüntüle 232220
aminnn inşallahh canımmm çok t.ederim en stresli döneme girdim acaba nasıl yapıcaklar :26:inş istediğin gibi olur tatlım, hayırlı olsunn :)
yok canım pahalı diyende oldu uygun diyende bende hem ii dikeceğini düşündüğüm hemde uygun fiyat veren bi yere diktiriyorum Allahın izniyl..bu arada çok t.ederim tatlımmmmowww pahalı bırşeye benzıyor çokta guzel hayırlısıyla gıy tatlımm:)
Güle güle giy. Mutluluklar
Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun. Dikim konusunda bilinçli davranmanız iyi bir sonuç için çok önemli. Mesela kumaş seçimini birlikte yapmanız gerekiyor. Gelinliğe yakından bakalım:
Bence kumaş olarak mat organze kullanması lazım. Kesinlikle "cam organze" değil. Üstüne de dantellerle aplik yapacak. Dantelin fransız danteli olmasına gerek yok, zaten ilginçtir la sposa bile fransız danteli kullanmamış orijinalinde. Modelde bir zorluk yok. Muhtemelen astardan sonra kuyrukta kat kat olacak kalın şeritleri keser onları diker, göğüste dikine olan drapeleri yapar, sonra zaten tümden vucüdü örtecek şekilde gövdesi drapeli yandan toplamalı asıl kumaşı kaplar. Sol kalçanın üzerindeki çiçek misali şey herhalde sonradan takılacak ekstra bir parçadır, ne olduğunu anlamadım. en son da dantel aplikleri koyar, gelinliğin biter. pahalı bir fiyat vermemesi lazım, kaliteli kumaş kullanırsa 1500-2000 lirası bir fiyatı olması gerekir diye düşünüyorum.
gzll sade bişe gibi bnm hoşuma gitti ayyy güle güle giy mutlu evliliğin olsun işnlh
dikim daha iyi tatlım hep istediğin şekilde bişeylerde ekleyebiliyorsun ayyy sevindimm senin için hee
sanırım ankaradaymışsın, oralarda kiralar filan yüzünden gelinlikler istanbula göre daha uygun oluyor, ankara şartlarında 1000-1500lük bir fiyat iyidir herhalde.
şifon organzeden daha ince bir kumaş diye biliyorum, biraz daha dökümlü duruyor. ayrıca, altını daha çok gösterir. dolayısıyla mesela göğüste yapılan dikey drapelerin tutturma yerlerini saklamak adına şifon nasıl olur bilmiyorum.
sana cam organze diyenler en ucuz kumaştan alıp karı fazla yapmak isteyen, kusura bakmayın ama "yalancı" gelinlikçiler. göz var izan var. hiç cam organze olur mu bu kumaş?
aynen canımm o kdr parlak iğrenç bi kumaşkii ne alaka bu gelinlikle ben bu gelinliği bu kumaşla beğendimmm..neden milletin duygularıyla oynarlarkii..caroline kumaş hakkında bilgin varmı o da mat organzeye benziyo hafif kalınıydı
abiye çok hoşmuş çok beğendm..walla diktrmeye ikisi 1.700 çok iyi sadece gelinlik 2.100 olanlar var..ama abiye gerçketen çok şık güle güle giy canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?