dikiş alınırken acı oluyor mu:(

hersey.yolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
234
2
96
Kayseri
bugün yada yarın dikişlerimi aldıracağım, korkuyorum kızlar acıyor mu? :( birde sanırım burnumdaki kabuklardan sol taraftan nefes alamıyorum, zaten sorunum oydu inşallah yaralardandır ve düzelir. ilk zamanlar olur diyorlar ama yine sol taraf olunca tedirgin oldum düzelmedi mi acaba diye..

bugün yada yarın dikişlerimi aldıracağım, korkuyorum kızlar acıyor mu? :( birde sanırım burnumdaki kabuklardan sol taraftan nefes alamıyorum, zaten sorunum oydu inşallah yaralardandır ve düzelir. ilk zamanlar olur diyorlar ama yine sol taraf olunca tedirgin oldum düzelmedi mi acaba diye..

ben dikiş alındığını hiç hissetmedim cnm zaten kendiliğinden eriyormuş onlar alçı alındı sadece oda acıtmıyor hiç anlamadım ben hiç çıkarılırken.benim de sağlık sorunum fazla tıkalıyım birde grip oldum sanırım boğazlarım yanıyor..:5:

ben dikiş alındığını hiç hissetmedim cnm zaten kendiliğinden eriyormuş onlar alçı alındı sadece oda acıtmıyor hiç anlamadım ben hiç çıkarılırken.benim de sağlık sorunum fazla tıkalıyım birde grip oldum sanırım boğazlarım yanıyor..:5:

Canım geçmiş olsun..Ben de 1. ayımda grip olmuştum, çok ağır geçmişti...Burnum musluk gibi akıyordu desem abartmış olmam...Daha hastalaığın başındaysan hemen doktoruna git ve soğuk algınlığı ilacına başla doktorunun gözetiminde...Düzelir diye bekleme...Benden sana tavsiye

yok canım acımıyor.sanki cımbızla kaş alıyomuşsun gibi onun kadar bile değil. ben de sağ taraftan nefes alamadım 2 hafta filan sonra açıldı.sen de nefes almaya başlarsın yakında korkma hiç.

teşekkür ederim kızlar... dikişleri aldırdım, korkulacak bir şey yokmuş gerçekten. ama o kadar korktum ki dr.'u beklerken ellerim buz gibi oldu:D tıkanıklığı söyledim baktı kabuk var o tıkıyor bir sorun yok kendiliğinden düşer dedi, rahatladım. korkmuştum acaba rahatsızlığım aynı devam ediyor mu diye. birde içini nemlendirmek için krem kullanacağım. aşırı bir şiş yok burnumda, ucunda var galiba baya sert çünkü bide hafif sol tarafta var. zaten sorun o taraftaydı. bu arada hepinize geçmiş olsun :3:

Back
X