- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
Ya bir iliskim olsun mutlu olayim istiyorum lakin yok yok yok..evlenmek istiyorum mutlu bir yuvam olsun yas 33..guzel degilim diyemem de guzelim aslinda bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama baktigimda hos kadinim.iyi niyetliyim eglenceliyim ama taniyanlara tabi tanimadiklarima resmi ve dogugum sanirim.
ya benden hoslandigina emin oldugum adam geri vites yapti bugun.ben biraz soguk davrandim ama is yogunlugumdan.onun gozundeki piriltiya karsilik veremedim ve o pirilti gitti..uzgunum..
ilk arkadasima teklif etmis ben bunu duydum tabi sknra ben pek yuz vermedim bugun de soguk davrandim adam da sanirim arkadasimdan dolayi diye dusundu yuzu dustu..ve hicbi sey demeden gitti
sanirim artik gelmez..paylasmak istedim sadece okuyanlara tesekkurler
ya benden hoslandigina emin oldugum adam geri vites yapti bugun.ben biraz soguk davrandim ama is yogunlugumdan.onun gozundeki piriltiya karsilik veremedim ve o pirilti gitti..uzgunum..
ilk arkadasima teklif etmis ben bunu duydum tabi sknra ben pek yuz vermedim bugun de soguk davrandim adam da sanirim arkadasimdan dolayi diye dusundu yuzu dustu..ve hicbi sey demeden gitti