dikiş tutturamamak

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
Ya bir iliskim olsun mutlu olayim istiyorum lakin yok yok yok..evlenmek istiyorum mutlu bir yuvam olsun yas 33..guzel degilim diyemem de guzelim aslinda bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama baktigimda hos kadinim.iyi niyetliyim eglenceliyim ama taniyanlara tabi tanimadiklarima resmi ve dogugum sanirim.
ya benden hoslandigina emin oldugum adam geri vites yapti bugun.ben biraz soguk davrandim ama is yogunlugumdan.onun gozundeki piriltiya karsilik veremedim ve o pirilti gitti..uzgunum..
ilk arkadasima teklif etmis ben bunu duydum tabi sknra ben pek yuz vermedim bugun de soguk davrandim adam da sanirim arkadasimdan dolayi diye dusundu yuzu dustu..ve hicbi sey demeden gitti :( sanirim artik gelmez..paylasmak istedim sadece okuyanlara tesekkurler

Ya bir iliskim olsun mutlu olayim istiyorum lakin yok yok yok..evlenmek istiyorum mutlu bir yuvam olsun yas 33..guzel degilim diyemem de guzelim aslinda bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama baktigimda hos kadinim.iyi niyetliyim eglenceliyim ama taniyanlara tabi tanimadiklarima resmi ve dogugum sanirim.
ya benden hoslandigina emin oldugum adam geri vites yapti bugun.ben biraz soguk davrandim ama is yogunlugumdan.onun gozundeki piriltiya karsilik veremedim ve o pirilti gitti..uzgunum..
ilk arkadasima teklif etmis ben bunu duydum tabi sknra ben pek yuz vermedim bugun de soguk davrandim adam da sanirim arkadasimdan dolayi diye dusundu yuzu dustu..ve hicbi sey demeden gitti :KK43: sanirim artik gelmez..paylasmak istedim sadece okuyanlara tesekkurler

bence arkadaşlarından seni kendine uygun birileriyle tanıştırmalarını istemelisin
yani bazen doğal yollardan bulmak zor oluyor, gerçi bence en iyi yol arkadaş tanıştırması, o arkadaş ikinizi de tanıyıp, bunlar beraber olsa ne iyi anlaşırlar ya diye düşünüyor çünkü genelde

ilk arkadasima teklif etmis ben bunu duydum tabi sknra ben pek yuz vermedim bugun de soguk davrandim adam da sanirim arkadasimdan dolayi diye dusundu yuzu dustu..ve hicbi sey demeden gitti :KK43: sanirim artik gelmez..paylasmak istedim sadece okuyanlara tesekkurler
arkadaşına teklif etmişse arkadaşına ilgi duyuyordur demek.
sen önünde ki başka talipleri degerlendir. ayrıca evlenme bekarlık sultanlıktır.

Canım öncelikle ne istiyorsun buna karar ver. Arkadaşına senden önce teklif etmiş olması senin için sorun mu? Sorun değilse neden soğuk davranıyorsun?
Yoğunluk yüzünden ilgilenemedin diye hemen gidecek insan da zaten bırak gitsin.

Canım öncelikle ne istiyorsun buna karar ver. Arkadaşına senden önce teklif etmiş olması senin için sorun mu? Sorun değilse neden soğuk davranıyorsun?
Yoğunluk yüzünden ilgilenemedin diye hemen gidecek insan da zaten bırak gitsin.
ben onu bilerek tersledim sandi

arkadasim da Allah gunah yazmasin ama cok cirkin be
cirkin olabilir. ama adam onda başka birşey görmüş demek ki ? adamların gözü ile bizim gözümü z bir görmez.
sana göre yüzü çirkindir adama göre gönlü güzeldir. sana göre tipi kötüdür adama göre cok sexidir.
bende az çirkinim eşim cok yakışıklıdır ( gercekten brat pit gibidir eşim ) ama o kadar kadının içinde beni secti. ve ben hayatımda hep senin gibi birini aradım demişti. bende gözün kör mü senin demiştim :D kör degil ama benim gözümle kendine bakamadıgın için bunu anlayamassın demişti.
güzellik ' kime göre neye göre ' kısmını kulagına küpe yap.

ilk arkadasima teklif etmis ben bunu duydum tabi sknra ben pek yuz vermedim

Yani hadi bugünkü olay yoğunluktan ama yukadarki neden? Yetişkin insanlar bu konuda iletişime daha açık olmalı gibi geliyor bana. Tamam tatlı bakışmalar falan hoş da birazcık daha açık olmalısınız bence. Yoğunluktansa daha sonra siz yanına gidebilirdiniz, kısa bir mail atabilirsiniz bugün başım çok kalabalıktı gibilerinden. Bilemiyorum. Dediğim gibi ne istediğinize karar verip bununla ilgili adımlar atmalısınız.

Adam yokluk sendromundan önüne geleni deniyor.
Böyle birinin deneme alanı olmadığın için kendini akıllı sayıp, gelecek maçlara bak derim.

Back
X