- Konu Sahibi Yusufum2010
-
kilo vermen imkansız değildir sanırım...
Seni çok iyi anlıyorum bende 21 yaşındayım nişanlandıktan sonra 7 evlendikten sonra 10 kilo aldım eşimle aramızda 7 yaş var ama ben o yaş farkını çok güzel kapatıyorum yaşımdan büyük gösteriyorum herkes 25-26 yaşındayım falan sanıyor ama bu duruma oturup üzülmekle hiç bir yere varılmaz
Bir an önce kilolardan kurtulmaya başlamalısın bak benden 5 kilo gitti bile
Daha 21 yaşındayız gençliğimizin tadını çıkarmamız lazım
Evet cnm haklisin icimde o heves neden yok bende bilmiyorum.cok istiyorum ama imkansiz gibi sanki
sende esinle beraber spora git, ne güzel bi firsat aslinda :124:
bizimde aynı sorun var doğum kilolarım hala duruo 180 boyundayım ama kilo fazalam var eşimse polis aşırı fit malum kendine bakıo beraber zayıflayalım mı kendimizi gaza getitip ne dersin
Valla süper olur.bi gaza gelebilsekbende bide tesettürlü oldugum icin zaten olgun gösteriyorum bide kilolar üstüne gelince yasim dahada büyük duruyor
bende kapalıyım aynı sorunlar var çocugun var mı
Kızlar daha çok gençsiniz kilo vermeniz kolay olur. Bir kaç kilo verince çok güzel gaza geleceksiniz, hadi biraz gayret. Benim de kilo fazlalığım var ama ben sizin gibi genç değilim, korkarım bu kiloları verene kadar emekli bir teyze olacağım
ben 2 ayda 6 7 kilo verdim plates falan yapıom yememe dikkat ediom ramazandan sonra devammmmmm sende katıl bana verelim
Dikkat cekici bi Koca, yaninda kilolu bir Es..
Evet arkadaslar benim derdimde bu.esim yakisikli biridir allah var kendine bakar spor yapar vs. gel gelelim ben:86:
kiloluyum.kiloluykende insan malum kendine hic bakasi gelmio.onun yaninda kendimi orta yasli bir kadin gibi hissediyorum.sürekli simdi millet bize bakip ay bu oglan bu kiza nasil bakmis diyolardir diye düsünüyorum.yüzden bende cok güzel bi bayanim aslinda amaa bu pek ise yaramiyor.eskiden tabiki böyle degildim.nisanlanana kadar 10 evlendikten sonra bi 15 kg daha aldim.insanin kendine yapabilegi en kötü sey bu sanirim henüz 21 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?