Dikkat cekici bi Koca, yaninda kilolu bir Es..

ben hiç hamur işi yapmıyorummm ama verdiğim ortda o nasıl olcak baska önerin var mı canım

Eee ver canım sen de kilonu alla alla

Sonra da eşin birine bakarsa,niye baktı diye lütfen sızlanma

Adam haklı olur,madem öyle yakışıklı birini aldın yanında güzel durmak lazım

Yoksa başkasına bakıyorlar..Bence sen kendine gel bir an evvel

bu açıdan yaklaşıp psikoloji bozmamk lazım bence sağlıklı olmak için önce kendim için yapmam daha doğru bence

bende ilk önce kendim icin sagligim icin istyiorum aslinda.kocada bi kilo aldim diye baskasina bakicaksa hemen o kocayi ben napiyim.

Madem kocan yakışıklı biraz daha fazla dikkat etmelisin bence.O ne diyor peki kilolar için?Memnun mu halinden zayıfla diyor mu?

benim bildiğim evlenirken iyi günde kötü günde gibi yeminler ediliyor..
evlilik bu sevgililik falan olsa neyse..
bunun hastalığı var rabbim korusun sakatlığı var ..
adam yapsın o zaman haklı olurmuşya ..
vay be..

erkeğin değil ama kadının kilolu olması çok abes duruyor.gerçekten ben de biri geçkin gibi görünen(yüz vücut olarak) biri genç çiftlere bakınca bu adam bu kadınla nasıl evlenmiş diyorum.

kadında zerafet olmalı biraz incelik olmalı,sağlık problemi yüzünden kilo alınmışsa denecek laf yok ama sadece boğaz yaparak kilo alınmışsa hoş olmuyo.erkeği biraz kilo genç gösteriyo ama kadını çok yaşlı görünüyo.
moralinizi bozacağınız kadar var bu konu,özellikle de kadın nüfusu erkek nüfusuna oranla bu kadar artmışken...
biraz dikkat ederek halledersiniz ama.

Tabi esimde istiyor zaiflamami ama benm kadar takmiyo o.zaten ne geldiyse basima onun yüzünden geldi onunla tanistigimda 65 kg dum simdi 94

mesela ben kendimden bahsediyim eski basketbolcuyum 180 boyum kaslı bi yapım vardı evlendim doğum yaptım sezeryan kilolarım kaldı bide süt olsun durumu bide eşim çok kıskanç dışarı çıkarmama durumu otur otur oldu bişiler tabi tutupda bana zayıfla diyemez ben ona evlat doğurdum aldım bunları şimdide düzenle vermeye calışıom üstelikte hiper tansiyon hastasıyım kendimi paralayamam öle mayası bozuk olduktan sonra manken ol gene bakıo anacım dimiiiiiiiiii

olur valla.aslinda ramazanda dikkat etseydim heralde bi 5 kg fln veririrdim.neyse bugünden itibaren iftara ne yedigimize dikkat ediyoruz.corba bol salata sahura kadar bol su ve az yemekte ne varsa.

erkeğin çok yakışıklı ve dikkat çekici olmasına gerek yok bu konuda zaten, yapacak olan yapıyor. yüzüne bakılmayacak erkekler bile fıstık gibi eşleri varken gözü dışarda olabiliyor.
ama sizin kilo almanız sağlık ya da zorunlu bi sebepten değil sanırım. genç bir bayan için fazla olduğunun farkındasınız.
eşinizin bu konudaki yorumu ne? kilo almanızdan rahatsız mı belirtiyor mu bunu?
diğer taraftan aşırı bir fark da -kadın için de erkek için de- cinsel yaşamı olumsuz etkileyebilir evlilikte.
ama dediğim gibi sağlıkla ilgili bir sorun yoksa, keyfiyetten alınan kilolarsa...

ben ramazan die salmadım o kadar şimdilik plates yapamıom rahatsızlımdan dolayı amannnnnn ne bakıosun sen yok kocan baskasına bakarmıs da falan da filan benim siirte tayinim çıktı temmuzda gitcez hedef o zamana kadar azda olsa kurtulmak olsun bu arda eşin ne iş yapıo

Yani ben esime güveniyorum zaten oda diyo tabiki zayiflamam gerektigini önce kendin icin ama diyo.beni spor salonuna yazdirmakta onun fikriydi.ama sanirim daha fazla desteklese bende basaririm.
buarada esim depoda calisiyo mc donaldslara mal dagitiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…