- Konu Sahibi Yusufum2010
-
Tabi esimde istiyor zaiflamami ama benm kadar takmiyo o.zaten ne geldiyse basima onun yüzünden geldi onunla tanistigimda 65 kg dum simdi 94
ben hiç hamur işi yapmıyorummm ama verdiğim ortda o nasıl olcak baska önerin var mı canım
evlendikten sonra kilo nasil aliniyor...ben niye almadimmm...:26::86:
evlendikten sonra kilo nasil aliniyor...ben niye almadimmm...:26::86:
Valla bende bilmiyorum cnm heralde buldum kocayi koy ver gitsin moduna giriyoruz :86:
ewet cnm bende almadım çevremdeki bütün kilolu kadınlar evlenince 1 sene sonra görürüm seni böyle kız gbi görüncekmisin acaba sende kadın gbi şişman olcaksın diorlardı yemin ederim
onlar habire yediklerinin farkında değil cinsel ilişkiden kilo alınıyor sanıolar
öyle psikolojilerini rahatlatıolarçok komik ama böyle düşünenler var
asıl gerçek Türk kadınlarımız nasılsa evlendim beğenen beğenmiş artık moduna giriyorlar
iwit herkes diodu evlenince kilo alirsin o kadar evlenen var hepsi aldi kilo ben ayni...ama bende c.iliskiden sonra alinio saniodum bah simdddiiiisu begenen begenmis modundayum bende ama kilolar yoh yaaaa
senin bünyen öyle demekki tatlım ama gerçekten cinsel ilişkiden kilo alınması imkansız üstelik cinsel ilişki çok iyi bir spor aynı zamanda kalori harcatıyor zayıflatan bişi yani
tabii her cinsel ilişkiden sonra kalori kaybedince acıktım deyip yerlerse bayanlar kilo alırlar :)
bence cok zayif olmakta iyi degilll asiri kilolu olmakta en ideali balik etli olmak...ama nerdeeeee:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?