Benim geçen yıl Mayıs ayından beri başıma dolandırıcılar dadandı (Samsung splus kazandınız gönderi kodunuz şu şu,120 TL yollayın kargonuzu alın diye) sonra üst üste aramalar ikna etmeye çalışmalar..Arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Kız kardeşimin eski sevgilisi hala onu rahatsız ediyor bilen bilir başka bir konuda bahsetmiştim nasıl iğrenç ve karaktersiz birisi olduğundan. Uzun zaman sonra yine dadandı. Kız kardeşim şu an birisi ile ciddi bir birlikteliğe başladı ve uzun zaman sonra ilk kez onu böyle mutlu, heyecanlı ve neşeli gördüm. Fakat ne yazıkki şu 2 gündür burnundan gelmeye başladı her şey. Ne kadar engellesede başka numaralardan arıyor, rahatsız ediyor, mesajlar atıyor. Kardeşimin numarası çok eski zaten ve rehberinde kim olduğunu bile unuttuğu insanlar var arada onlarda yazıyor. Bunun artık tek çaresi numarasını değiştirmesi olduğuna karar verdik. Fakat sorun şu ki, şuanki kişi, kız kardeşimin geçmişte bıraktığı o mahlukatın nasıl birisi olduğunu ve neler yaşattığını bilmiyor hiç anlatmamış ve anlatmak istemiyor. Fakat şimdi pat diye numara değiştireceği için şuanki beraber olduğu kişi bunu soracak ve sorgulayacak, zaten kıskanç birisi ve bu konuyu irdeler. Bu yüzden öyle sağlam bir bahane bulmak gerekiyorki, sormasın, sorgulamasın. Yoksa anlatmak zorunda kalacak. Ben her şeyi anlatmasını ve paylaşmasını önerdim fakat rezil birisi olduğu için ve zamanında onun gibi biriyle sevgili olduğu için utanıyor o yüzden ikna edemedim. Siz olsanız ne yapardınız? Bu durumdasınız, numaranızı değiştiriyorsunuz ve neden değiştirdiğinizi nasıl açıklarsınız bu durumu anlatmadan?
Önce sevgilisini açıkça anlatması lazım onun verdiği tepkiye göre zaten ne kadar ciddi bir ilişki içerisinde olduğunu anlar. Yalan konuşursa bir gün yalana ayağına dolanır sonuçları çok daha kötü olur
tamam o konuda haklı ama dediğiniz kadar psikopatsa yarın bir gün evlendikleri zaman da karşısına çıkacak o zaman numarasını değiştirmeyle buna bağlantı kuracak sevgilisi. Ve adamın bütün güveni kardeşinize karşı yıkılacak. bence kardeşinize bunu anlatın numara değiştirmeyi değilOlay geçmişinden bahsetmek istememesi aslında yani zorundada değilki birde kız kardeşim, yaşadıklarım yüzünden bana acısın istemiyorum kafasında biraz. işin aslına bakarsak bana öyle geldi yani. Yalan söylemek zorunda kaldığı konu numara değiştirme ile ilgili. Doğru insanları bazen seçemeyebiliyoruz hayatından çıkartsa bile bir bedeli oluyor sonrasında malesef
Bence bir bahane bulmasin. Neden değiştirdiği konusunda da yalan soylemesin. Yarın bir gün adam karşısına başka şekilde cikar, kiz durduk yere yalan söylemiş olur. O çok iyi sevgilisi de haliyle der ki 'saklayacak bir şeyin olmasaydı doğru söylerdin. Ben bunu gizleyecegin bir insan değilim'
Durduk yere haksız konuma düşer.
Madem o kadar iyi biri, rahatsız edildiğini bilmeli bence .ya da ben saklamazdim...
şöyle bir şey diyebilir, hat babamın adınaydı tarifem doluyormuş diye aradılar babam yoktu işlem yapmadılar benimle.bu böyle olmayacak ben de üzerime alayım diye gittim bi ton masraf ve yine babamın gelmesi gerekiyodu.babam da aradı iptal ettirdi kendi adıma yeni hat çıkarttım ben de.oldukça işe yarar bi bahane.Olay geçmişinden bahsetmek istememesi aslında yani zorundada değilki birde kız kardeşim, yaşadıklarım yüzünden bana acısın istemiyorum kafasında biraz. işin aslına bakarsak bana öyle geldi yani. Yalan söylemek zorunda kaldığı konu numara değiştirme ile ilgili. Doğru insanları bazen seçemeyebiliyoruz hayatından çıkartsa bile bir bedeli oluyor sonrasında malesef
tamam o konuda haklı ama dediğiniz kadar psikopatsa yarın bir gün evlendikleri zaman da karşısına çıkacak o zaman numarasını değiştirmeyle buna bağlantı kuracak sevgilisi. Ve adamın bütün güveni kardeşinize karşı yıkılacak. bence kardeşinize bunu anlatın numara değiştirmeyi değil
bahaneye siz bulursanız yarın bir gün sevgilisiyle arası kötü olduğu zaman sizi suçlamaz değil mi?Çok anlattım ben bir abla olarak ileride yaşayabileceği her sorunu ama o şu an daha çok anı kurtarmakla meşgul paniklediği için ilerisini düşünemiyor. Farklı şehirdeler artık karşılaşmaları biraz zor karşısına çıkmaz muhtemelen artık. İleride ortaya çıkarsa nasıl açıklayacaksın bu durumu dediğimde cevabı şu oldu bana; ileride zaten geçmişimden bahsederim ve numaramı değiştirmemin bir diğer sebebide buydu aslında temiz bir sayfa açmak istedim sorunlarımı sana yansıtmak istemedim yeni olduğumuz için tarzı bir şeyler diyecekmiş. Yani göze almış kabul etmiş ileride belki çok pişman olacak ama yapacak bir şey yok ikna edemedim maalesef. En az hasarla atlatmayı istiyor bu süreci. Umarım sağlam bi bahane buluruz
Arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Kız kardeşimin eski sevgilisi hala onu rahatsız ediyor bilen bilir başka bir konuda bahsetmiştim nasıl iğrenç ve karaktersiz birisi olduğundan. Uzun zaman sonra yine dadandı. Kız kardeşim şu an birisi ile ciddi bir birlikteliğe başladı ve uzun zaman sonra ilk kez onu böyle mutlu, heyecanlı ve neşeli gördüm. Fakat ne yazıkki şu 2 gündür burnundan gelmeye başladı her şey. Ne kadar engellesede başka numaralardan arıyor, rahatsız ediyor, mesajlar atıyor. Kardeşimin numarası çok eski zaten ve rehberinde kim olduğunu bile unuttuğu insanlar var arada onlarda yazıyor. Bunun artık tek çaresi numarasını değiştirmesi olduğuna karar verdik. Fakat sorun şu ki, şuanki kişi, kız kardeşimin geçmişte bıraktığı o mahlukatın nasıl birisi olduğunu ve neler yaşattığını bilmiyor hiç anlatmamış ve anlatmak istemiyor. Fakat şimdi pat diye numara değiştireceği için şuanki beraber olduğu kişi bunu soracak ve sorgulayacak, zaten kıskanç birisi ve bu konuyu irdeler. Bu yüzden öyle sağlam bir bahane bulmak gerekiyorki, sormasın, sorgulamasın. Yoksa anlatmak zorunda kalacak. Ben her şeyi anlatmasını ve paylaşmasını önerdim fakat rezil birisi olduğu için ve zamanında onun gibi biriyle sevgili olduğu için utanıyor o yüzden ikna edemedim. Siz olsanız ne yapardınız? Bu durumdasınız, numaranızı değiştiriyorsunuz ve neden değiştirdiğinizi nasıl açıklarsınız bu durumu anlatmadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?