dikkat çekmeden numara taşıma

ladylena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
1.486
1.494
133
Arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Kız kardeşimin eski sevgilisi hala onu rahatsız ediyor bilen bilir başka bir konuda bahsetmiştim nasıl iğrenç ve karaktersiz birisi olduğundan. Uzun zaman sonra yine dadandı. Kız kardeşim şu an birisi ile ciddi bir birlikteliğe başladı ve uzun zaman sonra ilk kez onu böyle mutlu, heyecanlı ve neşeli gördüm. Fakat ne yazıkki şu 2 gündür burnundan gelmeye başladı her şey. Ne kadar engellesede başka numaralardan arıyor, rahatsız ediyor, mesajlar atıyor. Kardeşimin numarası çok eski zaten ve rehberinde kim olduğunu bile unuttuğu insanlar var arada onlarda yazıyor. Bunun artık tek çaresi numarasını değiştirmesi olduğuna karar verdik. Fakat sorun şu ki, şuanki kişi, kız kardeşimin geçmişte bıraktığı o mahlukatın nasıl birisi olduğunu ve neler yaşattığını bilmiyor hiç anlatmamış ve anlatmak istemiyor. Fakat şimdi pat diye numara değiştireceği için şuanki beraber olduğu kişi bunu soracak ve sorgulayacak, zaten kıskanç birisi ve bu konuyu irdeler. Bu yüzden öyle sağlam bir bahane bulmak gerekiyorki, sormasın, sorgulamasın. Yoksa anlatmak zorunda kalacak. Ben her şeyi anlatmasını ve paylaşmasını önerdim fakat rezil birisi olduğu için ve zamanında onun gibi biriyle sevgili olduğu için utanıyor o yüzden ikna edemedim. Siz olsanız ne yapardınız? Bu durumdasınız, numaranızı değiştiriyorsunuz ve neden değiştirdiğinizi nasıl açıklarsınız bu durumu anlatmadan?

Önce sevgilisini açıkça anlatması lazım onun verdiği tepkiye göre zaten ne kadar ciddi bir ilişki içerisinde olduğunu anlar. Yalan konuşursa bir gün yalana ayağına dolanır sonuçları çok daha kötü olur

Benim geçen yıl Mayıs ayından beri başıma dolandırıcılar dadandı (Samsung splus kazandınız gönderi kodunuz şu şu,120 TL yollayın kargonuzu alın diye) sonra üst üste aramalar ikna etmeye çalışmalar..
En son savcılığa gidip şikayetçi oldum,hattımı değiştirmeyi istedim ama tüm resmî kurumlarda velilerimde bu numaram olduğu için vazgeçtim, onlar aradıkça engelliyorum (40-50 numara engellemişimdir onlara ait)
Siz de böyle bir bahane sunun gayet mantıklı tabii kurcalamayacaksa Aklıma bu geldi hemen.çünkü ben değiştirmek istedim ama resmî kurumlarda sorun yaşarım diye vazgeçtim.

Bence bir bahane bulmasin. Neden değiştirdiği konusunda da yalan soylemesin. Yarın bir gün adam karşısına başka şekilde cikar, kiz durduk yere yalan söylemiş olur. O çok iyi sevgilisi de haliyle der ki 'saklayacak bir şeyin olmasaydı doğru söylerdin. Ben bunu gizleyecegin bir insan değilim'
Durduk yere haksız konuma düşer.

Madem o kadar iyi biri, rahatsız edildiğini bilmeli bence .ya da ben saklamazdim...

Tamam da bu eski sevgili denen sülük dadanan bi tipse illahi başka yerde de karşılarına çıkar yani bu durumu saklamak zor.. En iyisi açıkça söylemek hem neyden korkuyor ki daha kocası değil bişey değil insanlar sevgiliyken bile birbirlerinden bişeyleri gizliyor sonra vay efenim niye sağlıksız bir evlilik yaşıyorum.. Benim kaderim mi bu gibi triplere giriyorlar...

Olay geçmişinden bahsetmek istememesi aslında yani zorundada değilki birde kız kardeşim, yaşadıklarım yüzünden bana acısın istemiyorum kafasında biraz. işin aslına bakarsak bana öyle geldi yani. Yalan söylemek zorunda kaldığı konu numara değiştirme ile ilgili. Doğru insanları bazen seçemeyebiliyoruz hayatından çıkartsa bile bir bedeli oluyor sonrasında malesef

tamam o konuda haklı ama dediğiniz kadar psikopatsa yarın bir gün evlendikleri zaman da karşısına çıkacak o zaman numarasını değiştirmeyle buna bağlantı kuracak sevgilisi. Ve adamın bütün güveni kardeşinize karşı yıkılacak. bence kardeşinize bunu anlatın numara değiştirmeyi değil

Bende aynı şekilde düşünüyorum ve ileride yaşayabileceği her şeyi anlattım fakat muhtemelen, yaşadıklarımı anlatıp bana acısın istemiyorum düşüncesi ile hareket ediyor. Farklı şehirdeler artık karşılaşmaları biraz zor gibi ama bilemiyorum ne olacağı bellide olmaz

şöyle bir şey diyebilir, hat babamın adınaydı tarifem doluyormuş diye aradılar babam yoktu işlem yapmadılar benimle.bu böyle olmayacak ben de üzerime alayım diye gittim bi ton masraf ve yine babamın gelmesi gerekiyodu.babam da aradı iptal ettirdi kendi adıma yeni hat çıkarttım ben de.oldukça işe yarar bi bahane.
bu dediğinize gelecek olursak evet doğru insanı seçene kadar bir sürü yanlıştan geçebiliyoruz ancak kardeşiniz ne kadar masum olursa olsun yarın öbür gün bu adam iş ciddiye binince adama bile ulaşırsa "sen bunun için numaranı bile değiştirdin dimi bana neden yalan söyledin demekki altında başka bir şey var" tarzında güven sarsılması yaşar.

Çok anlattım ben bir abla olarak ileride yaşayabileceği her sorunu ama o şu an daha çok anı kurtarmakla meşgul paniklediği için ilerisini düşünemiyor. Farklı şehirdeler artık karşılaşmaları biraz zor karşısına çıkmaz muhtemelen artık. İleride ortaya çıkarsa nasıl açıklayacaksın bu durumu dediğimde cevabı şu oldu bana; ileride zaten geçmişimden bahsederim ve numaramı değiştirmemin bir diğer sebebide buydu aslında temiz bir sayfa açmak istedim sorunlarımı sana yansıtmak istemedim yeni olduğumuz için tarzı bir şeyler diyecekmiş. Yani göze almış kabul etmiş ileride belki çok pişman olacak ama yapacak bir şey yok ikna edemedim maalesef. En az hasarla atlatmayı istiyor bu süreci. Umarım sağlam bi bahane buluruz

Bence gizlemesine gerek yok, aksine gerçeği söylemeli sonuçta kendisinin bir suçu yok. Herhangi bir sebep bulup numarasını değiştirse bile eski sevgilisinin bu yeni numarayı da bir şekilde bulma ve yine rahatsız etme ihtimali var.

bahaneye siz bulursanız yarın bir gün sevgilisiyle arası kötü olduğu zaman sizi suçlamaz değil mi?

Bence de numara değişmekten daha ciddi bir sorununuz var.o belalı bir tipse karşılaşacaklar mutlaka o zaman daha kötü olacak.zor bir durum

Kardeşiniz detaylara girmeden peşimi bırakmiyor o nedenle huzursuz oluyorum numarami degistirecegim desin.Ama erkek arkadaşi eskisiyle konuşmaya kalkarsa eski erkek arkadaşi ya daha hirslanir yada pesini birakir umudu kesip.

Böyle bir durumu açıklamaya çekindiği kıskanç yeni sevgiliden gerçekten emin mi ? Ayrıca yaşadığı şeyler ne tam olarak bilmiyorum ama bunun teferruatını vermeye gerek yok çünkü insanoğlu yanlışını başa kalkıp ordan vurmayı sever. Başkasının it muamelesi yaptığını başa taç edeni daha görmedim. Fakat biz kadınlar erkekler gibi değiliz. Karşımızdaki ne kadar sıkıntı sorun yaşasada iyi olması için çabalarız.

Kız arkadaşın bence hayatında yaptığı her şeye bir bahane bulmadan yapabileceği biriyle birlikte olsun bu yeni kişi eğer her şeyi böyle irdeleyen numaramı değiştirmek istedim eski bir numaraydı dediğinde kardeşine inanmayıp arkasını arayan biriyse zaten zamanla eski sevgilisinden hiçbir farkı olmadığını anlayacaksınız kıskançlık ayrı kıskançlık adı altında karşıdakine güvenmemek ayrı no değiştirmekle kıskanmanın en ufak bir alakası yok

Kardeşiniz eğer ciddi düşünüyorsa, ciddi bir birlikteliğe adım attıysa numarasını değiştirmek hayrına olacaktır zaten. Zaten bunun yanyana gelmesi var, beraber olması var yanyanayken biri aradığında, yazdığında elbet görecek ve soracaktır zaten. O yüzden numara değişimi çok sağlıklı olacaktır ilişkisi açısından. Ve hiç yalana da gerek duymasın, hattı da ya baba ya da anne aile biriyleri üzerine alın diğer türlü numarayı bulabilir. Eğer iliskiyi söylemek ve anlatmak istemiyorsa şu şekilde bahane olabilir “numaram o kadar eski ki çok alakasız sınıf arkadaslarım ve akrabalar arıyor yazıyor. Ablama, anneme ulasamayan bana ulasıyor haliyle bende bu durumdan bunaldım değiştirme kararı aldım” diyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…