dikkat çekmeden numara taşıma

bahaneye siz bulursanız yarın bir gün sevgilisiyle arası kötü olduğu zaman sizi suçlamaz değil mi?

Yok öyle birisi değil zaten mesuliyet kabul etmediğimide söyledim yapmam gereken uyarılarıda yaptım yani ben buradaki yorumları okutacağım o da hangisi içine sinerse o şekilde harekete geçecek

yani dediğiniz gibi “insanoğlu yanlışını başa kalkıp ordan vurmayı sever. Başkasının it muamelesi yaptığını başa taç edeni daha görmedim.“ yaşadıklarını anlatıpta kendisine acımasını istemiyor farklı bir profil çizmektende korkuyor

Hiç numarami neden degistirdiğimi aciklamak zorunda kalmadim kimseye ve soran da olmadi, niye sorsun? Kimseden "eski sevgili"lerimi saklamadim hayatima giren kişinin de eski sevgililerimin nasil karakterde olduğunu, bana ne yasattigini bilmek zorunda da değiller, niye bilsin? Niye cekineyim ya da...

Off konu asssiri saçma
Neden bunlari sorgulamak yerine hala adami idare etmeyi dusunuyorsunuz ki, neden neden nedennn (saç yolma emoji)

Bu insanların karşısındaki verdiği taviz ile ilgili tamamen. Siz belkide ( öyle olduğunuzu iddia etmiyorum bir örnek ) bu konuda karşı tarafın gözünde, size numaranızı neden değiştirdiğinizi sormasının gereksiz ve saçma olacağı, sorarsa ters tepki alabileceği bir profil çizmişsinizdir. Fakat herkes bir değil örneğin kardeşim yumuşak karakterli, kendinden çok taviz verebilen birisi ve genelde maalesef seçimleri kendisi gibi değil daha sert mizaçlı, meraklı, kıskanç insanlar oluyor. Bu sefer en azından geçmişini bir başkasına açmak istemiyor ve yaşadıkları ağır olduğu için anlatmanın erken olduğunu düşünüyor.

Eski sevgiliyi yeni sevgiliye bahsetmek konusunda haklısınız, anlatmak zorunda değil sonuçta geçmişi. Suanki sevgiliside ilk olduğunu sanmiyordur heralde. Ama bu iş sadece hat değiştirmekle bitmiyor. Sosyal medyalardan veya adres biliyorsa eve kadar gelip kardeşinizi rahatsiz edebilir. Ister istemez sevgili duyup görebilir

Bence bu kadar rahatsız ediyorsa sevgilisine bunu anlatmalı. Çünkü bu geçmişi anlatmak değil, şu an başındaki belayı saklamak olur. Böyle bir şey evlenince ortaya çıksa adam arkamdan iş mi çevirdin, niye bana anlatmadın diyebilir. Çünkü kızkardeşinizi rahatsız eden gün gelir yeni sevgilisini/eşini de rahatsız eder.

Yalnız kız kardeşinizin gözden kaçırdığı birşey var, ysşadığı şey geçmişi değil şu an ve eski sevgilisi şuan için hayatına mühahil oluyor ve hayatındaki kişinin bundan haberi yok. Bence biraz empati yapsın. Ayrıca geçmişini böyle utanılacak bir şeymiş gibi kapatmaya çalışırsan o geçmiş senin yüzüne vurulur her zaman. Ayrıca telefon değiştirmek çözüm değil, biri rahatsız ederse verirsin bir şikayet dilekçesi önüne bakarsın.

Geçmişi ile ilgili niye açıklama yapıp onay alma ihtiyacı duysun ki. Kimse geçmişi için aaa canım benim böyle bir sevgilim olmuştu Hala rahatsız ediyor numaramı değiştireceğim senin için sorun olur mu diye sormak zorunda değil.

Asıl sorun numara değişirse o kişinin kardeşinizi fiziksel olarak rahatsız etme ihtimali.
Ailede ki büyüklerden biri eski sevgilnin gözüne şöyle bir görünürse çok iyi olur numara değiştirmesine gerek kalmaz

Ama illa numara değiştirecekse tarifesinin pahalı lduğunu 0 hatlara özel tarifeler olduğu için 0 hat alacağını söyleyebilir. Ki cidden yeni hatlara çok avantalı paketler sunuyorlar

Maalesef yaşadığımız coğrafyada kadının adı yok .Kadın ne yapsa suçlu. Bir de bir kabahati açıp saçmak yerine üstünü örtüp tekrarınını yaşamamak evladır. Kimse kimseye geçmişi için hesap vermek zorunda değil.

Eski sevgili kardeşini her şekilde bulur ki. Böyle tipler gerçekten dadandi mi bırakmıyor. En doğrusu anlatsın. Çünkü mutlaka karşısına çıkacak.

Kafa kafaya verip ne yalan söyleyelim diye düşüneceğinize kardeşiniz otursun bu ilişkiyi sorgulasın önce. Belli ki geçmişte rahatsızlık duyduğu, bu adamın da pek kabul etmeyeceği şeyler yaşamış. Eski sevgili bu kadar manyaksa zaten yine bir şekilde ulaşır sosyal medyadan vs. Oturup korkuyla tırnaklarını mı kemirecek hep? Anlatsın kurtulsun. Kimsenin de geçmişini yargılamasına izin vermesin.

Evet bana neden numara degistin diye hesap sorup, kiskanclik yapacak birini terslerim ama sormamalarinin nedeni benim mizacim değil.
Ben o tür insanlari hayatima almadim hiç.

Eşim bile her yasadigim ilişkiyi, her yasadigim şeyi bilmez, sormadi da...
Hicbiseyi kimseye hesap vermek anlatmak zorunda değil. Hesap vermek zorunda hissediyorsa yanliş biriyle beraber.
Bir numara degistirdi diye sebebini bu kadar eşeleyecek kadar sikintili adam kardeşine ilerde zarar verir bu kadar soyluyorum.

Eski sevgilisine manyak diyor yenisi normal sanki

Hiç böyle hesap vermelerim olmadı. Nişanlandığım günün ertesine başka operatöre geçme kararı aldım ve gidip başka hat alıp kullandım. Kimse de neden diye sormadı. Çok şaşırdım yani sevgililerinize herşeyin hesabını vermenize

Hadi kardeşiniz mantikli düşünemiyor, siz ne güne duruyorsunuz?
Eski sevgiliyi savcılığa verin.
Ulaşmaya çalıştığı bütün numaraları da.
Böyle korkarak yaşanmaz
Zannediyor musunuz ki tek ulaşabileceği yer telefon numarası?
Ya karşısına çıkıp bir şey yapsa?
Yaşadığınız şehre vize ile mi giriliyor?
Farklı şehirlerde olmaya nasıl bu kadar güveniyorsunuz?
Kadın cinayetlerinden haberiniz yok sanırım.

Neden sevgilisine numarası ile ilgili hesap vermek zorunda? İsterse her hafta başka hat alır kullanır, bundan el oğluna ne?

sevgilisine numarasini neden degistigini niye aciklasin ki illa bisey soylemesi gerekiyorsa operatorden memnun degildim her yerde cekmiyorda tarifemde bitmisti degistim desin

Yalanla başlayan bir ilişkinin sonu pek iyi olmaz. O yüzden gerçekleri yalnızca gerçekleri söylesin

Çift olarak seri numara almayı teklif etsin
Ergen değillerse bu hoş bir fikir olmaz :)
---
Konu sahibi arkadaşım operatör banka reklam üyelik mesajlarından yıldim desin. Ya da en son lise/üniversige hangisini bitirdiyse grupları bahane ederek cok mesaj geliyor sürekli gruplara ekliyorlar desin.Birkac kez bundan sikayetci olsun ortam hazırlasın. Ya da pat diye değiştirsin ac8klama yapmak zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…