dikkat eksikliği

AsSsk

Olduğu kadar olmadığı kader....
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
3.282
3.131
kızlar benim sorunum aslında bu aralar çok bunaltıcı bi durum
bugün tam 5 faturayı yanlış kestim nasıl yaptım bilmiyorum
ilki benim hatam tarihinde problem yapmışım bakmadım bile belkide
firma geri gönderecek
ikincisi müdürün hatası neyse sonra olabilecek faturayı iptal etmemi isteyende müdürüm etti 4
sonra tepemde dikilip hata yapmamı sağlayan gene müdürüm aslında
insanlardan korkuyormuyum neden sürekli bunları yapıyorum bilmiyorum
işyeri mi beni bunaltan yada bendeki sorun direk dikkatsizliğimmi
evdede iştede sürekli bi yerlerimi yaralıyorum
herşeyi sürekli kafamda kuruyorum
bunu kendi kendime atlatabilirmiyim bilmiyorum
neler yapmam lazım
yardım edermisiniz

Canim bende öyleyim... iki mektup yollucaktim 4 defa isim yanlis yazilir mi?
Adam teki izine ayrilmis bana önceden denilmis birsey bende ondan 2 gün cevap bekliyorum :KK70:

Yani bir kere kizdilar bana cok dikkatsizsin diye... bende bundan sonra bir ise kalkismadan iyice dikkatimi oraya veriyorum... bazen elimde olmuyor ve yine hata yapiyorum ama begnini egite bilirsin bu konuda. Istekli olmak lazim :) Üzme kendini. Birdahakine daha iyi yaparsin!

teşekkür ederim canım aslında yapınca yapıyorum
ama 5 tane fatura gitti canımdan önemli değil ama
bu aralar sürekli olmaya başladı dükkanda durasım yok herşeyi kırıp dökmek istiyorum
ruhum sıkılıyor hatayı geçtim kendimde dümdüz yolda yamuk yamuk giidp oramı vuramı vurabiliyorum
nasıl eğitcem kendimi ne yapıcam bilmiyorum
Canim bende öyleyim... iki mektup yollucaktim 4 defa isim yanlis yazilir mi?
Adam teki izine ayrilmis bana önceden denilmis birsey bende ondan 2 gün cevap bekliyorum :KK70:

Yani bir kere kizdilar bana cok dikkatsizsin diye... bende bundan sonra bir ise kalkismadan iyice dikkatimi oraya veriyorum... bazen elimde olmuyor ve yine hata yapiyorum ama begnini egite bilirsin bu konuda. Istekli olmak lazim :) Üzme kendini. Birdahakine daha iyi yaparsin!

ben de de unutkanlıkla birlikte vardı
demir eksikliğim vardı ilaç almıyordum(değerim=15 di) aklıma gelmedi hiç demirden olacağı ama demir ilacı kullanmaya başladıktan 2 sonra düzeldim :KK57:
sonra demir eklikliği zararlarında yazınca aklımda kalmış... ama sakın demir değerlerine baktırmadan ilaç falan kullanma eğer demirin tam ise meyve sebze olarak araştır çözümü ve birşeyler öğrenmeye çalış mesela bir kursa başla beyin meşgul olmaya alışınca daha dikkatli oluyor diye biliyorum

teşekkür ederim canım aslında yapınca yapıyorum
ama 5 tane fatura gitti canımdan önemli değil ama
bu aralar sürekli olmaya başladı dükkanda durasım yok herşeyi kırıp dökmek istiyorum
ruhum sıkılıyor hatayı geçtim kendimde dümdüz yolda yamuk yamuk giidp oramı vuramı vurabiliyorum
nasıl eğitcem kendimi ne yapıcam bilmiyorum
o zaman canim sen bi doktora gzükmen lazim... kanini test ettir bir eksiklik vardir

ben de de unutkanlıkla birlikte vardı
demir eksikliğim vardı ilaç almıyordum(değerim=15 di) aklıma gelmedi hiç demirden olacağı ama demir ilacı kullanmaya başladıktan 2 sonra düzeldim :KK57:
sonra demir eklikliği zararlarında yazınca aklımda kalmış... ama sakın demir değerlerine baktırmadan ilaç falan kullanma eğer demirin tam ise meyve sebze olarak araştır çözümü ve birşeyler öğrenmeye çalış mesela bir kursa başla beyin meşgul olmaya alışınca daha dikkatli oluyor diye biliyorum
hangi doktora gitmem gerekiyor canım ne yapmalıyım bu değerlerim için

arada bir oluyor böyle şeyler..hatalar üst üste yapılıyor...geçici bir durum bu..
kusura bakmayın hatalarımdan dolayı bugün dalgınım biraz de...

arada bir oluyor böyle şeyler..hatalar üst üste yapılıyor...geçici bir durum bu..
kusura bakmayın hatalarımdan dolayı bugün dalgınım biraz de...
zebani gibi dikilirsen tepemde yanlış yapabilirim dedim :)

Sizinki öyle b12 önerilen tarzda bi dikkat eksikliği gibi değil de,daha çok aklınız başka yerlerde olduğu için dikkatini verememe gibi geldi.
Size işinize odaklanabilmek için bulunduğunuz mekanda etrafınızı renkli kağıtlarla, post-itlerle falan süsleyip dikkat cezbedici hale getirmek için canlandırmanızı,müdürünüze de sizinle çalışmaya devam edecekse faturayı otomatik kesen entegrasyon sistemlerine geçiş yapmalarını önerebilirim. :)

Sizinki öyle b12 önerilen tarzda bi dikkat eksikliği gibi değil de,daha çok aklınız başka yerlerde olduğu için dikkatini verememe gibi geldi.
Size işinize odaklanabilmek için bulunduğunuz mekanda etrafınızı renkli kağıtlarla, post-itlerle falan süsleyip dikkat cezbedici hale getirmek için canlandırmanızı,müdürünüze de sizinle çalışmaya devam edecekse faturayı otomatik kesen entegrasyon sistemlerine geçiş yapmalarını önerebilirim. :)
evet biz dhaa çok çağa atlayamadık ama daha yeni numarayı gösteren tel aldık mesala
faturayı yazıcıdan kesiyorum ama :)
hala excelde yazıyorum
bu post - itlere ne yazmamı önerirsin :)

psikiyatra gidebilirsin gevşemeni sağlayacak ve dikkatini toparlayacak ilaçlar verebilir sana, bende de vardı öyle bir durum sağolsun doktor halletti bi kaç aydır çok daha farklıyım düzenli ilaç sayesinde.

psikiyatra gidebilirsin gevşemeni sağlayacak ve dikkatini toparlayacak ilaçlar verebilir sana, bende de vardı öyle bir durum sağolsun doktor halletti bi kaç aydır çok daha farklıyım düzenli ilaç sayesinde.
bi kan tahlillerime baktırıyım olmadı psiyatr a gidicem canım
çok ağır ilaçlarmı peki verdiği

bi kan tahlillerime baktırıyım olmadı psiyatr a gidicem canım
çok ağır ilaçlarmı peki verdiği

yoo hatta yan etkisi bile yok sayılır, günlük hayatımı kısıtlamıyor kesinlikle, anksiyeteyle birlikte dikkat eksikliğim vardı benim şu an tamamen yatışmış durumda. gayet düşük dozajlar alıyorum zaten 10-20 mg gibi. ilaçtan korkmayın yani 6 senedir kullanan tanıdıklarım var. boşverip düzeltmeye calışmazsan daha kötüye gidiyor ama bi uzmandan yardım alınca haaytın bile güzelleşiyor emin ol, dene derim ben:)

yoo hatta yan etkisi bile yok sayılır, günlük hayatımı kısıtlamıyor kesinlikle, anksiyeteyle birlikte dikkat eksikliğim vardı benim şu an tamamen yatışmış durumda. gayet düşük dozajlar alıyorum zaten 10-20 mg gibi. ilaçtan korkmayın yani 6 senedir kullanan tanıdıklarım var. boşverip düzeltmeye calışmazsan daha kötüye gidiyor ama bi uzmandan yardım alınca haaytın bile güzelleşiyor emin ol, dene derim ben:)
kan değerlerime baktırıp sorun yoksa çözüm senin dediğin gibi olur canım
ruhum sıkılıyor içime öküz oturmuş gibi hissediyorum

kızlar benim sorunum aslında bu aralar çok bunaltıcı bi durum
bugün tam 5 faturayı yanlış kestim nasıl yaptım bilmiyorum
ilki benim hatam tarihinde problem yapmışım bakmadım bile belkide
firma geri gönderecek
ikincisi müdürün hatası neyse sonra olabilecek faturayı iptal etmemi isteyende müdürüm etti 4
sonra tepemde dikilip hata yapmamı sağlayan gene müdürüm aslında
insanlardan korkuyormuyum neden sürekli bunları yapıyorum bilmiyorum
işyeri mi beni bunaltan yada bendeki sorun direk dikkatsizliğimmi
evdede iştede sürekli bi yerlerimi yaralıyorum
herşeyi sürekli kafamda kuruyorum
bunu kendi kendime atlatabilirmiyim bilmiyorum
neler yapmam lazım
yardım edermisiniz
Merhaba mesajınızdan anladığım duygu durumunuzda bir sıkıntı yaşıyorsunuz neurofeedback diye bir yöntem var.araştırın isterseniz. instagram hesabı da.....

Son düzenleyen: Moderatör:
X