Dikkat hassasiyet içerir

Hassasiyet içerir deyince de sandım yemeğin içinde böcek çıkmalı konu var. Harun abi, kızları ürkütmeden yaklaşsaydın böyle dan diye sorulur mu az medeniyet lütfeeen aaa.

Önceki konularında yerini yapmış haksızlık etme

Pazartesi günü böyle bir konu acmissiniz
Meeliss0101Yeni Üye
2 yillik evliyim ve evliligimiz ilk gunki heyecanini kaybetmis eski erkek arkadasimi bike rahatlikla konusabildigim bi insandi esim fakat son zamanlarda sanirim gozu beni gormuyor firsat buldukcada mazimi konusmak istiyor.sizce esimle herseyi acikca konusmalimiyim.eski erkek arkadasim ozellikle malum kendince merak ettigini hissediyorum konusunca da ters tepermi kararsiz kaldim sonra bugün evlilikte cinsellik diye bu konuyu acmissiniz
Meeliss0101Yeni Üye
Kızlar öncelikle herkese musmutlu günler diliyorum benim bi konu hakkında görüşünüze fikrinize ihtiyacım var evlilikte cinsellik nasıl heyecanını ilk gün gibi tutmaktadır eşimin benden uzaklaşması son istediğim şeydir yersiz kaygılarım oluşuyor zaten işi dolayısıyla birlikteliğimiz çok sık olamıyor birde ben kurallarımla ona hep mesafe olmuşumdur
Anlamsız geliyor bana ama neden olduğunu anlayamadığım hisler oluşuyor bende eşimin isteklerine ( anal)hep bir neden bulabiliyorum günah vs diye.
Ama biyandan da benden soğur mu benle yapamadıklarını yaşayamadıklarını başkasında yaşar mı ?
Sizce nasıl olmalı
, ve ardından bu iğrenç konuyu acmissiniz
Meeliss0101 dedi:
Kızlar öncelikle Merhabalar
Kendimce genel ve özel konuları burda yazmaya karar verdim
Fikirleriniz ve yorumlarınız önemli
& anal seks yaşadınız mı söylenen kadar risk haz ve acı durumu?
& erkek siper mi ilişkiniz de hiç ağzınıza geldi mi ve nasıl bir his oluyor yada siz onun ağzıyla diliyle genital bölgenize dokunması durumuna ne diyorsunuz
& eşimizi en dorukta mutlu olması için ne önerebilirsiniz
.. pardon ama siz heyecanı biten evliliginize heyecanmı katmak istiyorsunuz farklı şekillerde acaba. ...

Son düzenleme:

Ne mübarek insansın konuyu alıntılamışsın

Bi anketiniz eksik. Yap diyenler yapma diyenler şeklinde

Buradaki insanların haz/ acı durumu mu cinsel kıstasınız? Bir de " Ağzıyla diliyle genital bölgenize dokununca ne diyorsunuz?" sorunuz var ki evlerden ırak. Yemek tarifi alır gibi seks tarifi mi alacaksınız?

Başlığı görünce kabilenin hassas tüyü sandım.
Meğerse karanlık gecelere ve derin konulara dalmak istemiş ismini oturan tüy koydum.

Meeliss0101 dedi:
Kızlar öncelikle Merhabalar
Kendimce genel ve özel konuları burda yazmaya karar verdim
Fikirleriniz ve yorumlarınız önemli
& anal seks yaşadınız mı söylenen kadar risk haz ve acı durumu?
& erkek siper mi ilişkiniz de hiç ağzınıza geldi mi ve nasıl bir his oluyor yada siz onun ağzıyla diliyle genital bölgenize dokunması durumuna ne diyorsunuz
& eşimizi en dorukta mutlu olması için ne önerebilirsiniz

Canım konu alıntılanmış bak bu G Greeneliton

Yavruuuum yanlışlığı kaka sitelere girip burda gördüklerinimi toparlamaya çalıştın..
Komutan logar bir cisim yaklaşıyor
Çık dışarı çıkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…