Dikkatli olmak gerek

lavender

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
712
2
643
İzmir
Bizim bir ahbabımızın kızı kaçarak evlendi sevdiği gençle.Daha sonra aile kabullenmek zorunda kaldı olayı.Damat polis olunca tayini çıktı bir süre sonra Siirt e.Şimdi 6 senelik evliler, 4 yaşında kızları var.Kaldıkları apartmanda karşı komşuyla gidip gelmeye başlamışlar,komşunun kızı da (15-16 yaşlarında) bizim ahbabın kızına ev işlerinde yardım etmeye başlamış,abla kardeş gibi.Çocukla bile ilgileniyormuş.Bir gün sehpanın üzerinde duran cep telefondan önüne gelen erkeklere mesaj çekmeye başlamış.Tabii bizimkinin bundan haberi yok,son derece güveniyor.Gelgelelim kızın kocası gelmiş eve,tabii mesajlar,aramalar da. Koca, eşinin kendisini aldattığından şüphelenmiş,başlamış eşini öldüresiye dövmeye.Hastanelik etmiş,kızın ailesi de uçakla kalkıp gelmişler kızlar için.Sonradan öğrenmişler, bu ilgilenmenin altında akla bile gelemeyecek bir sebep yatıyormuş,komşunun kızı damadı ele geçirmek için böyle bir yola başvurmuş.Bir şekilde ayıracak kendisi evlenecek.Eşinden de özür dilemiş yaptıkları için.Barışmışlar,şimdi Ege tarafına gelmeye çalışıyorlar tayinle. Çok dikkatli olmak gerekiyor,hele ki cep telefonunda.Allah kimsenin başına vermesin, böyle kötü düşünen kişilerden korusun hepinizi.

yazık olmuş kadına. aile kabullenmiş sonradan galiba. peki benim anlamadığım kız bu kadar şüpheden ve iftiralardan sonra hala kocasıyla mı yaşıyor? kolay affedilecek bir olay değil çünkü

yuhhh anasını sa....yım yaa tamam dikkatli olursunda adam hiçmi eşine sormamış yargısız infaza girmiş ben o kadının yerinde olsaydım yedğim dayağın 10 postasını atardım ona allah korusun.başa vermesin

kimseye güvenmiyorum cok rahatsız edici bir durum biliyorum ama güvenemiyorum sanırım da haklıyım..

ben var yaaa, o kızı tenhada kıstırıp Allah yarattı demeden yüzüne bakılmıcak, tanınmıcak hale getirirdim.
hem yuvamı yıkacak, hem de hastanelik olmama sebep olacak öyle mi...elime verseler şimdi paralarım valla!

bır koca karısına guvenmez mı karısını tanımaz mı yazık ya kadını bu kadar doverken kadına bırsey olsaydıı

haklısınız kız onları hakediyor olabilir sonuçta dünyada pislik bitmez ama düşünsenize aynı yastığa yıllarca baş koyduğunuz eşiniz size inanmicak. kızdan çok eş bitirir olayı.

haklısınız kız onları hakediyor olabilir sonuçta dünyada pislik bitmez ama düşünsenize aynı yastığa yıllarca baş koyduğunuz eşiniz size inanmicak. kızdan çok eş bitirir olayı.

o apayrı zaten, ama kocayı tek başıma haklayamam, yardım almam gerekir:jeyyar:
ben olsaydım, çocuk mocuk umrumda olmazdı, ne o adamı affederdim, ne de bi dakika evli kalırdım.gerekirse aşkımdan kendimi ateşlere atarım, ama her şeyi bitirmeye bi tokat bile yeter...
düşünsene kız onu sevmiş, ailesine sırt çevirmiş, yuvasını terketmiş de kaçmış. adam güven bile duymuyoklava:

15 yaşında ki kızın yaptığına bakın...

Hadi o cahil, cocuk yasta, olabilecekleri belki kestiremedi....peki ya o koca adama ne demek lazim?

Bir mesaj yüzünden insan esini evladinin Annesini öldüresiye dövermi? Hadi iyi yerine derken kötü yerine geldi o dayaklar....hadi kadina birsey olsaydi.? Hadi o dayaklar yüzünden ölseydi?

Yanlislikla gelmis bir mesajda olabilirdi...adam gibi bir adam anlamadan dinlemeden ayricada esiné güveniyor ve taniyorsa böyle birsey yapmazdi....yazik.....cok yazik

İftira kötü birşey elbette,herkesin başına gelebilir,Allah herkesi kötülerin şerrinden korusun
Fakat sizin akrabanızın başına gelen birazda onun sessizliğinden bana göre
Suçsuz olduğum bir konuda suçlanırsam ben dünyayı yıkarım
Bu kadar basitmi bu işler
İşin kötü tarafıda ne biliyormusun tatlım
Şimdi sizin o akrabanız 15 yaşındaki kıza kızıyordur
Vayyyy kocamda gözü varmışta beni harcamaya kalkmış diye
Ama burada kızılacak biri varsa oda bana göre baştan ayağa kocası
Karısına hiçmi itimadı yokmuşki,araştırıp konuşmadan bunları yapmış
Egeye taşınmaları çözüm değilki böyle kaos bir evlilikle
Değil ege,pasifiğe gitseler kendilerinide götürecekler
Şüphelerde valizlerinde olacak
Şüpheki en büyük düşmandır insana
İçin için yer,patlamasıda böyle 8 şiddetindeki depreme benzer.

olay oldukça garip ve ben bu açıda bakmıyorum,hiçbirşey göründüğü gibi değildir.
15 yaşındaki kızın üstüne atmış olabilir kadın suçu
ne yapsın o kızcağız evli ve çocuklu adamı.
öyle bir olay yaşamış olsam ben o kızı bulur öldüresiye döverdim
demek barışıp eski hayatlarına dönmüşler.kolay birşey değil bu kadar...

Bana da çok inandırıcı gelmedi. 16 yaşındaki kız senaryo kurabilir tabi de içine şeytan mı kaçmış. Bu polis beyefendi çok önemli bir zatmıymış ki entrikalar dönüyo onun için. Hikaye başka türlü olabilir.
Ayrıca ben polislerden korkarım, 3. sayfa haberlerinde en çok rastladığım haberler çarpık ilişkiler yaşayıp bu ilişkilerin taraflarını öldüren polislerden oluşur. Yani o halde kadın dayak yediğiyle kaldığı için dua etmeli :sinifsinif:

15-16 yasindaki biri lise caginda ve evli bir adamla evlenmek icin hain tuzaklar kuruyor..dunya hali hersey olabilir amaa tuhaf geldi banada..artik cep telimizide ortaliga birakamayacagizz

Evine aldığın insana dikkat etmek lazım.annem hep bekar arkadaşınızı eve yatılı almayın der

aaaa resmen şok oldum,
ne kadar art niyetli insanlar var ya,şuna bakın akılları nelere çalışıyor,
gerçekten çok ama çok dikkat edilmesi gereken bir devirdeyiz,
kimseye güven kalmamış,ama kocaya da haklı diyemiyorum,
insan bi konuşur eşiyle,hemen dayak çözüm mü yani...
kimseye güven kalmadı,Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi..
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…