- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
aman ne bileyim ben bile tırstım ya burdnKız yinede merak işte bilmek lazım ne olduğunu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman ne bileyim ben bile tırstım ya burdnKız yinede merak işte bilmek lazım ne olduğunu![]()
okuyabiliyormusunuzz eger biliyorsanız lütfen yardım edın.amacı nedır bılmek ıstıyorum
anaaaammSen direk uzaklas bu adamdan da kadindan da uzaklas..
Ben okuyamıyorum ama bu şekiller yıldızlar felan bildiğim kadarıyla üç harfli muskası. Ama diğer kağıdı bilmiyorum. Nazar duası o kadar uzun oluyor muydu bilemedim. Şöyle söylim muska vücuda ağırlık verir. Eğer musallat olan bir şey varsa bile çözüm değil sadece onu bastırır. O hep kişide kalır ama. Yani bu büyü de olsa muska da olsa faydasız. Evinde ocağında kalmasın eksik et. En güzeli duadır..
Ki oğlu evlenmiş şimdiki kaynanalar fena acı gerçek. E sen eşine yakın olmak istediğinde bi aksilik oluyorsa şüphelenmekte sonuna kadar haklısın. At gitsinnnn.. yatak odana evinin her köşesine bak çarşaflara sürülmüş bi leke fln ne görürsen at hemen.
Sen direk uzaklas bu adamdan da kadindan da uzaklas..
canım havas ilimleri yani gizli ilimler kitabında buna benzer şekiller görmüştüm, kv den büyü yapmış galiba.
Nişanlı ewli değil arkadaşBen okuyamıyorum ama bu şekiller yıldızlar felan bildiğim kadarıyla üç harfli muskası. Ama diğer kağıdı bilmiyorum. Nazar duası o kadar uzun oluyor muydu bilemedim. Şöyle söylim muska vücuda ağırlık verir. Eğer musallat olan bir şey varsa bile çözüm değil sadece onu bastırır. O hep kişide kalır ama. Yani bu büyü de olsa muska da olsa faydasız. Evinde ocağında kalmasın eksik et. En güzeli duadır..
Ki oğlu evlenmiş şimdiki kaynanalar fena acı gerçek. E sen eşine yakın olmak istediğinde bi aksilik oluyorsa şüphelenmekte sonuna kadar haklısın. At gitsinnnn.. yatak odana evinin her köşesine bak çarşaflara sürülmüş bi leke fln ne görürsen at hemen.
Aa evliler miymis? Ben sevgili sandim![]()
Daha evli değilim bacım nişanlıyımBen okuyamıyorum ama bu şekiller yıldızlar felan bildiğim kadarıyla üç harfli muskası. Ama diğer kağıdı bilmiyorum. Nazar duası o kadar uzun oluyor muydu bilemedim. Şöyle söylim muska vücuda ağırlık verir. Eğer musallat olan bir şey varsa bile çözüm değil sadece onu bastırır. O hep kişide kalır ama. Yani bu büyü de olsa muska da olsa faydasız. Evinde ocağında kalmasın eksik et. En güzeli duadır..
bu dua değil. bizede vermişti kv rahatsız oldum ve hocaya gösterdim dua değil bunu yok et demişti. ondada yıldız bilmemneyim vardı
Boyle bir kitap mi var ? Internette bulamadim. Nasil bir sey?
he pardon ben öyle gördüm tatlım. hadi hayırlısı hakkındaDaha evli değilim bacım nişanlıyım