Dikleştirme küçültme yaşadığım sorun

ikracnm3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2025
9
4
1
25
Mayıs ayında göğüs dikleştirme ve küçültme oldum.Dikişlerim açılmadı fakat böyle bi yara açıldı deri yarası şuan hiberbarik oksijen tedavisi görüyorum.Bu durumu yaşayan varmı ne zaman geçer tavsiyeleriniz neler . dikleştirme ve kücültme olcaksanız bidaha düşünün derim eski mememi özledim resmen.

Eklentiler

• IMG_3368.webp
    IMG_3368.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 99
Doktorunuzun aciklamasi nedir? Dikis acilmasi degilse ne gibi bir sebeple boyle bir yara olusur? Dilerim bu sureler gectikten sonra icinize sinen bi netice ile karsilasirsiniz. Gecmis olsun.

Sonbaharda meme kucultme diklestirme olacaktim vazgectim.Üstelik sigara kullaniyorum o nedenle riske acigim.

Doktorunuzun aciklamasi nedir? Dikis acilmasi degilse ne gibi bir sebeple boyle bir yara olusur? Dilerim bu sureler gectikten sonra icinize sinen bi netice ile karsilasirsiniz. Gecmis olsun.
Teşekkür ederim 💕 Açıklaması bol bol rif sürün dedi antibiyotige başladım yara kısmen olurmuş dikiş açılması yok dedi ameliyatı yapan doktorum da hiperbarik oksijen tedavisindeki pansuman yapan doktorumda tahminen ne zaman geçer bilmiyorum ama 2.gündeyim biraz daha iyi bu iyi hali aslinda 😔

Ben de kafaya koymustum kucultmeyi ama doktor direkt sigara iciyormusun dedi evet deyince yapmak istemedi.Yaralar iyilesmiyormus

Yaptıranların yüzde 80 i içiyor zaten çok saçma yapmak istememesi,ameliyattan sonra azaltmak yada bırakmak yaraların hızlı iğleşmesini sağlıyormuş.

Teşekkür ederim 💕 Açıklaması bol bol rif sürün dedi antibiyotige başladım yara kısmen olurmuş dikiş açılması yok dedi ameliyatı yapan doktorum da hiperbarik oksijen tedavisindeki pansuman yapan doktorumda tahminen ne zaman geçer bilmiyorum ama 2.gündeyim biraz daha iyi bu iyi hali aslinda 😔
Çok geçmiş olsun.acaba protezli dikleştirme mi yaptırdınız? Doktor gerekli tüm tedavilere başlamış zaten.2 gün de daha iyi olması çok iyi bir gelişme.çok zor sizin için ama sabırla bekleyeceksiniz.moralinizi bozmayın düzelicek.önce yara iyileşsin sonra yavaş yavaş yaranın izleri daha iyi olur.Ama size tavsiyem bu yaralar iyileşmeden sakın iz giderici jel krem,kantoron yağı filan sürmeyin çünkü tahriş ediyor.onun da bir zamanı var.

Back
X