dil eğitimi

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.003
133
41
orta seviyede ingilizcem var,
bunu ileri seviyeye mi çıkartmak yoksa fransızca dil eğitimi mi almak..
kararsızım baya
ankarada iyi kaliteli ciddi kurs tavsiyesi verebilecek olan var mı?
özelden yazabilirsiniz

Özel bir ilgisi vardır diyr yazmak istemedim ama size katılıyorum. Farklı bir dil düşünülebilir bencede:)
Hic ugrasamam fransizlar 1 almanlar 2 numaradir ukelalik konusunda. Sen karsisinda ingilizce konussan bile kendi dillerinde cevap verirler. Ikisinide pek sevmiyorum oyuzden:)

Iyi derece ingilizce önceliginiz olsun, sonrasinda başka bir dilde devam edersiniz ama iyi seviyede bir dil kullanmak her alanda avantajlı olur.

Ben 3 dil biliyorum Fransızca bunlardan biri .sana tavsiyem İngilizceni geliştir .Fransızcayı daha sonrada öğrenebilirsin ancak biraz karışık bir dil

Asla ogrenmek isteyecegim bi dil degil Fransizca :))
Ilginiz varsa ogrenirsiniz tabi ama zor bi dil.
Ingilizceniz sozlu yazili rahat iletisim kurabilecek seviyede mi? Ingilizce biliyorum demekle sozlu yazili rahat iletisim kurabiliyorum mu kasit?
Bence ileri seviyeye gelecek sekilde yogunlastirilmis ingilizce(intensive) alin. Sonra 2nci bir dile baslayin.
Basarilar

kararsızım baya
özelden yazabilirsiniz
Dil kursu tavsiyesi veremem ama iki dili de bilen biri olarak İngilizceye odaklanmanızı tavsiye ederim. İş için öğreniyorsanız İngilizce bilmeden Fransızca işverence kıymet görmez çünkü yazışmalar globalde genelde ingilizcedir, ama ingilizceyi hallettikten sonra Fransızca kaymaklı ekmek kadayıfı olur ☺️

Arkadaşlar herkes lngilizce demiş ...
Oysa sanki Fransızca yüzde 90 gibiydi bende
Orta seviye İngilizce olduğundan Fransızcayı da rahat kaparım diye düşünmüştüm , farklı dil şğteneye çok açığım ama üzerine düşemedim maalesef
Artık kendim için birşeyler yapmanın vakti geldi diye düşünüyorum En Büyük KK
Fransızca çok çok mu zor ??

Dil kursu tavsiyesi veremem ama iki dili de bilen biri olarak İngilizceye odaklanmanızı tavsiye ederim. İş için öğreniyorsanız İngilizce bilmeden Fransızca işverence kıymet görmez çünkü yazışmalar globalde genelde ingilizcedir, ama ingilizceyi hallettikten sonra Fransızca kaymaklı ekmek kadayıfı olur ☺️
Sizin Fransızcanız ne seviyede ? Nerede öğrendiniz

Yarım yarım dil öğrenmeyi tavsiye etmem ileri seviyeye taşı ingilizceni. Fransızca bana göre öğrenmesi zor gelmedi ancak yeryer karışıyor. Hatta Almanca çok çok daha kolay bir dil ona göre.

kararsızım baya
özelden yazabilirsiniz

Amaciniz ne? Size mesleki vs fayda saglamasi mi hobi amacli mi?

Hobi amacliysa fransizca ogrenin. Kurslarda celine dion falan dinletirler cok guzel gecer.
Ama diger turluyse pek bi isinize yaramaz.
20 yil fransada yasarim. Dogma buyume. Ana dilim fransizca. Asci oldugum icin az bucuk fransiz tariflerini okur teknik calarim. Baska da pek bi sektorde gecerliligi yok. Ama italyanca ve ispanyolcayi cok rahat okuyup anliyorum fransizcam cok yuksek duzeyde oldugu icin. Ama siz bu seviyeye gelir misiniz ne zaman gelirsiniz bilmem. Bence Ingilizcenizi ilerletin daha iyi.

2 yıl fransa da dil eğitimi için gittim. Keşke ingilizcem için bişeyler yapabilseydim. Çünkü türkiyede 10 dil bilsende ingilizcen yoksa anlamsız.

Ne iş yapıyorsunuz ? Ingilizceniz ne düzeyde ve iş hayatında dile ihtiyacınız var mı ?

Bunlara göre karar verin.

Back
X