Dil yaras var ben de.....

market kasası degıldı zaten nebım kullanılan bılgısayarlı kasa ıste cok yorucu oluyordu sımdı ıs arıyorum kısmet ama kasıyerlık degıl beynımı yormayacak bı ıs

hmm anladım, ama hangi iş yorucu değil ki olsun yine de olumlu düşünmek lazım

hmm anladım, ama hangi iş yorucu değil ki olsun yine de olumlu düşünmek lazım

olumlu dusunmeye calısıyorum ıste yasamayı cok sevıyorum bıseylerde yolunda gıtse benı yakından gorenler kıpır kıpır der kımseye bellı etmem mutsuzda olsam

yetmıyo gıbı hem benım hastalıgıma ınanmaz ılgılenmez hastaneye gıttım bı kere gelmedı gece emra gıttım annemle karanlıkt a babam uyudu ama benı anlatıyomus herkese hasta dıye dalga gecıyo sanırım gecede dedım kufur ettın okuluma konusma benle dıye bıde tukurdu yuzume anlamadım hıcbırsey anlamıyorum ben ne yapıcam nasıl bır hayat bu kendı halınde bı kızım ben

kendini çok fazla yıpratmamaya bak aileler böyle yapıyorlar bizim limizden bişey gelmez. benim ailemde dershaneye gitmek istemiştim paramız yok deyip göndermemişlerdi ama abim okurken sürekli para gönderirlerdi ona bizde evde çorba içerdik. konfeksiyonda çalıştım haftanın her günü işe gitmek çok zor. sonra okuyacam ben deyip çıktım işten ama okurkende ne eziyetler çektim ailemden. okulum bitti işe girdim tüm maaşımı eve verirdimde sende şu parayı al bi pantalon al bir bluz al demezlerdi. hep abime yapıldı herşey. evlendim yine aynı bana bişy yapmadılar. şimdide tamamen ipleri kopardım. ewt bende çok hasta oldum halada rahatsızım ama değmezmiş geçekten değmezmiş.
sana tavsiyem kendini daha fazla üzme sürekli dua et sabrt mevlam bir gün seninde mükafatını verecek buna inan.

Kendini üzme canım sen bak rahatsızmışsında.Hastalıkta moral lazım.Tamam senin baban böyle bir adam değiştirebilirmisin hayır.O yüzden sen sağlığını düşüneceksin ve kafana takmıyacaksın.Herkes aile konusunda şanslı olamıyor ne yazıkki.Benim 2 çocuğum var oğlum üniversiteye hazırlanıyor kızım sbs ye ayrım yapmayalım dedik ikisinide dersaneye gönderiyoruz ama nasıl zorlukla gönderiyoruz.Oğlum teknik lise son sınıf o okula gitmesini ben istemiştim erkek çocuğu üniversite kazanamazsa elinde bir mesleği olsun diye.Şimdi beni suçluyo katsayıda kalktı ya düz liseye gitseydim kazanırdım böyle zor kazanırım diyor.Yani uzun lafın kısası ya çocuklar ailelerden yada aileler çocuklardan şikayetçi.O yüzden her evde bazı problemler yaşanıyor farklı şekşllerde olsa bile.Senin kendini düşünüp fazla üzülmemen lazım.Allah yardımcın olsun canım

tesekkür ederım moral ıcın hepınıze

Son düzenleme:
Arkadaşım,biliyorum zor ama kendini geniş tutmaya bak en azından sağlığın için.Bu kahrolacası kistler,stresi çok seviyor bildiğim kadarıyla çevremden.Baban da böyle yapmamalı,davranışı doğru değil,sana destek olmalı her konuda ama işte hayat.Ne yazık ki anne babalarımızı seçemiyoruz,onlar da evlatlarını.

canım benim çok ama çok üzüldüm anlatıklarını okuyunca
Rabbim yardımcın olsun
İstanbulun neresinde yaşıyorsun yanlış anlamazsan sorsam
Bu aralar eleman arayan çok kişi çıkıyor karşımıza belki birisi sorar bende öneririm
Rabbim yardımcın olsun tekrar

haklısın malesef oyle

deryacık saolasın basvuru yaptım ınsallah bı yer olurda yazarım guzel haberlerımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…