Doğuma Hazırlık Dila mı, yağmur mu,yaprak mı, derin mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• Ankete Katılan
    196
  • Anket Kapalı .
yagmur yaprak güzel dila ninda anlamini bilmiyorum..ama derin ismi cok sacma..yani anlami derin ..güzel manali bir isim deyil...

Sağlıkla gelsin güzel kızın, Derin çok güzel bir isim hatta ben kızım olursa DERİN MAVİ istiyorum.

Derin bence en iyisi. Yağmur her 3 kişiden birisinin ismi bence. Dila da yaygın olmaya başladı. Bir de söyleni mi kısa mı yoksa uzun mu sorunu var bazıları kısa bir şekilde dila derken kimileri dilaaağ gibisinden söylüyor "lila" gibi bir çağrışımı var bence.Yaprak ise biraz daha sanatsal böyle şarkıcı ismi gibi geliyor bana. Allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip eder inşallah, mutluluklar.

yağmur eskide kaldı dila biraz yarım kalmış isim gibi dilara vardır da dila değişik bence derin duru doğa ela bak bu isimler kızım olsaydı seçeceğim isimlerdi ama oğlum olacağı için bende başka isimler bulmak zorunda kaldım bence derin daha hoş yani yazdıklarının içinde ama benim sölediklerim de aklında bulunsun bence

sağol yasemmminnn

Derin kıza da erkeğe de konuyor mu arkadaşlar?
ben de DERİN diyorum...
DURU,EYLÜL,CEMRE,HAYAT da benden öneri olsun...:)

benim erkek kuzenimin ismi derin yani kıza da erkeğe de koyulduğunu gördüm .
anlam olarak güzel bence kısa ve net zaten derin:)
ama dila benim kulağıma daha hoş geliyor .Ardayla da uyumlu kızım olursa düşüneceğim isimlerden biri Dıla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…