Doğuma Hazırlık Dila mı, yağmur mu,yaprak mı, derin mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• Ankete Katılan
    196
  • Anket Kapalı .
aslında nedense hep çocuk olarak bakıyoruz isim olayına sonuçta büyük olasılıkla soyadı değişecek en kötü ihtimalle 2 soyad kullanacak.yada bazen kardeşinin ismine benzetmeye çalısırız sanki bütün ömürleri yanyana geçecek gibi.onun için ben soyadı yada ne bilim kardesi annesi vb. olayına karsıyım.çocukluk dönemi öyle kısaki bir bakıyosun hemen büyüyüvermiş.bence gözlerini kapat güzel basarılı bir genç kız hayal et işte o senin kızın ,peki en çok hangi ismi yakıştırdın ona?

ben en çok dila ismini yakıştırıyorum her yaştada kullanılacak bir isim gibi geliyor

o zaman hiç düşünme canım dila koy.çünkü herkesin zevki farklıdır 100 isimde yazsan herkes kendince güzeli seçecek ve 100ünüde beğenen birileri olacaktır ona sen sesleneceksin bence içinden geleni koy.hayırlı sağlıklı bir evlat olması dileğiyle...

güzel dileklerin için çok teşekkürler canım

ben derin dedim derin diye hiç tanıdığım olmadı şu gune kadar ..
ama yağmuru düşünüyosanız doğayla ilgili çok daha güzel isimler var şebnem de onlardan biri ben çok seviyorum

Dila haricinde her köşe başında o isimlerden var, Dila daha farklı ve güzel bence..

kesınlıkle katılıyorum cnm,24 yasındayım ve benım adım derın ama yenı moda oluyo herkes bırden koymaya basladı cocuguna.dila guzelmıs bende sevdımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…