Emirgandaki kahvaltida sana simdiden afiyetler olsunn, ya kendini tam bir diyet psikolojisine sokma, hem derslerini kafan almaz hem zaten cok hareketlisinn, mutlaka vereceksindirr.. birde biz zaten zamanla saglikli zayiflamak icin ciktik degilmi ama bu yolaa..
ben sana diyorum ama bende farkinda olmadan girdim galiba bu diyet psikolojisinee, corbalar haslanmis patateslerr felan)
gelelim bugünki menüme)
Dün aksam yemek yemedim, isteyerek degil ama migdem almadi, bahsettigim tatlandiricili ve light sütle yapilan diyet sütlactan yedim sadece orto boy bir kase, hepsi bu..
bugün henüz hicbirsey yemedim ama sabah bir bardak su ictim ac karnina ve yine her sabah oldugu gibi hazirlanirken tatlandiricili kahvemi yapip ictim..
patates hasladim cok minikler, kücük bir yumurta büyüklügünde bile yoklar, 3 tane ve yaninda bir tanede yumurta hasladim.. her 1,5 saatte bir birini yicem ve dün bugday ve mercimekle yapilan yogurtlu corbadan yanimda getirdim yine, arada iki üc kasik alip birakiyorum ve cok dinc tutuyor, herkese tavsiye ederim...
kocaman bir bardak sicak meyve cayimi aldim yanima ( kalorisiz ) önce onu icip bi bagirsaklarimi temizledikten sonra sIk sIk araliklarla atistiracam yanimda getirdiklerimi)
emirgan kahvaltisinin özetini gecersin biara firsat buldugunda))
selam canim, evet ablamin tüm vücudunda baya bir incelme oldu, zaten dedigim gibi yürümek ve bisiklet sürmek direk popoyu kaldiran ve bacaklari düzelterek incelten sporlardir..ablam ilk 6 ayda 10 kilo vermisti ben en son gördügümde ama ayri ülkelerde yasadigimiz icin herzaman göremiyorum.. gecen gün bana söyledigine göre en son görmemden sonra bir 4 kilo daha vermis.. ve abur cubura cok düskündür ablam, ayni zamandada cocuklari ve kocasi oldugundan hergün evinde düzenli yemek piser, cocuklari tatliyi pastayi cok seviyor diye o tarz seylerde yapiyor.. mutlaka kendiside götürüyordur yaptiklarindan)
Ben cok kötüyüm canim bugün, nefes bile alamiyorum, bahsetmistim regl dönemine girmek üzere oldugumdan, belirtisi var ama birtürlü baslamadi ve ellerim, ayaklarim cok fena sistii.. tüm vücudumda ödem oldu,ofiste kimse yok diye az önce ayakkabimi cikarmistim masanin altinda, ve inanmayacaksin ama suanda girmiyor neredeyse ayakkabiya ayaklarim :-(
is cikisi ödem söktüren dogal tabletlerden alacam,saniyorum özünde isirgan otu vardi.. umarim ise yarar cünkü fenayimm, nefes alamiyorum neredeysee :-((
Maşallah canım nasıl bir yol izledinmerhaba canım.bende yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum 6kiloverdim şimdi 65 kiloyum
Hheheheh anladım canım. Maşallah çok güzel kilo vermişsink.bakma cvp geç oldu dersteydim.aslında çok sıkı bir diyet yapmadım.sabah domates salatalık kepek ekmek.öülen çorba ve salata.akşam sebze yemeği.ve içebildiğim kadar su.fazla içemiyorum çünkü dersten sık sık çıkmak zorunda kalıyorum
Hheheheh anladım canım. Maşallah çok güzel kilo vermişsin
topik yeni açılmış hayırlı olsun
bende yol arkadaşınız olmak istiyorum
geçen sene 77 kiloydum
tam 1 senedir diyet yapıyorum 67 de kaldım veremiyorum
zayıflama topiklerinde destek aradım ama liste olduğu için gruplara katılamadım
buraya hergün girip ne yediğimi yazmak istiyorum
merhaba canım.diyet yaparken vücut bir süre sonra alışıyor ve kilo verme duruyor diyebiliyorum.hep aynı diyetimi uyguluyorsun.
topik yeni açılmış hayırlı olsun
bende yol arkadaşınız olmak istiyorum
geçen sene 77 kiloydum
tam 1 senedir diyet yapıyorum 67 de kaldım veremiyorum
zayıflama topiklerinde destek aradım ama liste olduğu için gruplara katılamadım
buraya hergün girip ne yediğimi yazmak istiyorum
sağol canım.boy kısa olunca mecburen vermek zorunda kaldım1.60 boyum yere çok yakını:)
bu arada ben burda yeniyim ilk yazan sen oldun teşekkr ederim
selam canim, hosgelsin aramizaabizde diyet yok, liste yok.. sadece dikkatli besleniyoruz herseyden yeteri kadar ve aksam 7 den sonra hicbirsey yemiyoruz, yeterince sivi tüketiyoruz ve günlük sporumuzu yapiyoruzz.. yani anlayacagin en mantikli ve dogru olanini yapiyoruzz.. umarim sende bizimle olursun bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?