bananeeeeeeee, ben yine isterim mesajimiii)))))))))
teşekkür ederim canım :) sen kaç yaşındasın bu arada merak ettim :)
günaydın kızlar bayadır yazamıyordum ama okuyorum hep :) diyetim ve sporum çok güzel didiyor bu sabah dayanamadım tartıldım ve pazar günü 69.100 olan ben bu sabah 67.300 geliyorumüstelikte hiç aç kalmıyorum çok şükür. spor olarakta oğlumu bebek arabasına koyum 1 saat dolanıyorum. genel menümüde yazayım :))
ecem gözün aydin canim, cok sevindimm, cok iyi bir sonuc ve daha pazara iki gün var) azmin elinden bisey kacmaz diye bosuna denilmiyormus demekkii )
aynen sedefcim bakalım daha 2 gün var sonuç nasıl olucak pazar günü :)
herkese meraba
bu sabah erken kalkmanın mutluluğunu yaşıyorum üstüne bide kardeşimin kilo verdiğini öğrendik ama hep güzel gider mi:)okulla ilgilide kötü bi haber aldımson sınavımı verememişim eylülde de veremezsem seneye alttan alıcam ama yazın kim ders çalışıcak ya hiç istemiyordum
bugün yediklerim
09:00 kahvaltı
bir kase nesfit(5 kaşık)
12şekersiz çay,bir tane kuru incir,2 form bisküvi
15:00 öğlen yemeği
5-6 kaşık kısır,2 yemek kaşığı taze fasülye,bir dilim ekmek
yarım litre su ve bir fincan bitki çayı
şuan tıka basa tokum :)
tam da sona doğru çalışırım diyordum içine mi doğdu:)aslında haklısın ehliyet sınavını atlatıp hemen ona başlicam:)her gün azar azar çalışırsan kesin geçersin sınavını, düzenli çalışmak önemli ama sakın son günlere bırakma
Nasıl gidiyor kızlaaar
Bende yasak olduğunu bildiğim için şaşırıp sormuştum aslında başka bir arkadaşa.gitmiyor:)kaybettik birbirimizi önce diyet gruplarında başlık açıldı birileri ona yasak falan dedi sanırım karıştı iyice kaybettim yol arkadaşımı nerde bulamıyorum:))
gitmiyor:)kaybettik birbirimizi önce diyet gruplarında başlık açıldı birileri ona yasak falan dedi sanırım karıştı iyice kaybettim yol arkadaşımı nerde bulamıyorum:))
Bende yasak olduğunu bildiğim için şaşırıp sormuştum aslında başka bir arkadaşa.İstersen benim günlüğüme uğrayabilirsin canım. Birlikte ilermek için bir sürü insan var buralarda..
Çok iyi canımcım çok sevindim sizin içintuhafff kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, biz zaten birlikte ilerliyoruzzz canimmm, eger cok istersen bizde seni ortak sayfamiza bekleriiizzzz !!!!!!!!!!!
evet bisürü insan var birlikte ilerlemek icin ama o bisürünn icinden sectik biz sececegimizi ve bulduk birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?