ama diyet olmuyor işte olmuyor içimdeki tatlı canavarını durduramıyorum:))
aslında ben bi karar aldım çünkü abimin düğün tarihi belli oldu eğer bu pazar 63 üç göremezsem protein diyetine başlicam yani dukana çevremde dukanla kilo veren o kadar çok kişi varki mecburen dayanıcam meyvesizliğe
meraba hoşgeldin tabi ki bence de yapabiliriz:)
ben de en son tartıldığımda 64.5 ti ama şu an durum ne bilmiyorum:)akşam yediden sonra gerçi bazen bu sekiz oluyor ama bişey yememeye çalışıyorum sadece gece 11-12 gibi gelen meyve isteğimi durdurmakta zorlanıyorum o kadar:)bide hergün mutlaka hızlı tempoda bir saat yürüyorum.
sen neler yapıyorsun özel bi diyet var mı yoksa sadece dikkat mi ediyorsun?
teşekkür ederiz ama nasıl kıyafet alıcam ben şişkoyum şuan:)en azından 60 olmalıyım ama gitmiyor şu beş kilohayırlı olsun Allah mesut etsin :)))
ben de az önce ağzıma bir püsküüt attım :))))) kakaolu püsküüüt, kahvenin yanına, kahveyi şekersiz sütsüz içiyorum oradan yırtarım belki, olmuyor işte tatlısız aslında bir sabretsek şöyle 3 hafta sonra zorla ağzımıza tatlı tutsalar da yemeyeceğiz de, bir tutsak aslında kendimizi, şahane olacak, bana da tatlıyı ağbim alıştırdı, bir de eşim tabii, hiç ağzıma abur cubur sokmazdım, çikolatayı senelerce yemedim, kendimi zorladığımdan değil, istemiyordum, midemi bulandırıyordu, aramazdım, ama bir yedim iki yedim şu son iki senede bir de baktım ki tatlı manyağı olmuşum, ah hep şu tatlılar bozdu bizi :)))))
canım kusura bakma bi kaç kere baktım cevap verilmeyince geri dönmeyeceğini sandım özür dilerim.
bundan sonra her gün burdayım :) özel bir listem yok ama çok dikkat ediyorum sağlam bir kahvaltı orta derecede öğle yemegi ve yok denecek kadar az akşam yemegi yiyorum en geç 5 te ana öğün yiyorum 5 ile 9 arasında en fazla yogurt yada bir meyve yiyorum.
günde bir saat kendi başıma spor yapıyorum ve haftanın 2- 3günü de spor salonuna gdiyorum. hatta bugün de gitcem :) günde 2- 2bucuk litre su içiyorum
hayatımdan fast food, abur cubur ve bir de asansörü çıkardım şimdilik aklıma gelenler bunlar her gün menümü sizinle paylaşabilirim isterseniz :)
yol arkadasim selam. dün bana yapilan haksizlik ve özel hayatima saygisizliga verdigim cevap karsisinda ne yazikki bi haksizligada site yönetiminden ugradim ve bir günlük uzaklastirdilar diye takip edemedim ama simdi yine buradayim..
benim sayfada bana haksizlik yapilmasina tepki vermissin, okudum.. cok tesekkür ediyorumm
ayrica pinarda gercekten cok arkamda durdu, ikinize cok tesekkür ederim desteginiz icin
diyete devamm)
selam kızlar. bende diyeti pek beceremeyen ama yürüyüşle kilo verenlerdenim. geçen sene 78 den 72ye düştüm. şimdide 66 yım. yedikelrime dikkat ediyorum ama kaçamaklarım çok oluyorama olmaması lazım 3 ay sonra düğünüm var şişman bir gelin olmak istemiyorum:26:
aslına bakarsan benim bişeyden haberim yoktu anladığım kadarıyla başka bir başlıkta sorun yaşamışsınız gerçekten mesajı okuyunca çok şaşırdım insanlar yaşlarının gerektirdiği olgunluğa ulaşamayınca böyle oluyor malesef neyse yolumuza gerçek hayatta olduğu gibi sanalda da engeller çıkacaktır önemli olan görmezden gelebilmek bundan sonra sadece sayfanda görmek istediğin insanları muhatap alırsın olur biter.ben de dahil oldum ama sonradan baktım ki boşa zaman harcıyorum hiç yormadım kendimi geri çekildim daha önemli şeyler var mesela bizim fazlalıklarımız gibi:)
bu pazar yine tartılacağız dimi?
aşkolsun ben elimden geldiğince hemen cevap vermeye çalışıyorum ama internetle pek aram yok gün içinde çok az uğruyorum asıl sen kusura bakma
ben gece geç uyuduğum için akşam yemeğinde ister az yiyim ister çok yine de 12den sonra acaip acıkıyorum meyveyle bastırmaya çalışıyorum mecbur şu uykumu bi düzene soksam çok iyi olacak.
ben de şimdilik fast foodu çıkardım gibi görünüyor cips falan kıştan beri yemiyorum zaten ama biliyorum ki bi dışarı çıksam direk saldırıcam:)allahtan bu aralar bi yere çıkmıyorum:)tabi ki hergün yaz mutlaka bence imkanın varsa salona daha çok git ben çok az bi süre gitmeme rağmen sonrasında çok yararını gördüm
dukan çok zor ya ben hayatta yapamam. bi yakınım yaptı 9 kilo kadar kısa sürede verdi. sonra dayanamadı bıraktı ve eski kilosununda üstüne çıktı malesef
cok haklisin canim..
ever tabikide tartilacaz pazar günü, durmak yokk hedefe kadar.
bugün hic firsatim olmadii malesef biseyler yemeye, dün aksam bugün icin diet corbamdan yapmistim ama onu bile alip yanima getiremedim :-(
isten önce ugramam gereken yerler vardi, bi telasli ciktim evden ve yukari cikmadan meyve aldim yarim kilo kiraz ve yarim kilo cilek.. bütün gün ve hala yedigim tek sey bu :-(
aclik yok ama biraz halsizim bugün
bu arada bugün sabah yarim saat disarida yürüdüm, aslinda spor amacli degildi ama yapilmasi gerekenleri halletmem icin okadar yol gitmem gerekti ve ac karnina oluncada ben hemen bunuda spordan sayip mutlu oldum)
Sende bu hafta biraz daha ev yemekleriyle beslen ve yine en az bi yarim kilo görelim tartidaa.ben yarim kilo yada 300-500 gramida haftalik kücümsemiyorum canim, her hafta verildiginde ayda 2 kilo ve yilda 24 kilo eder buu))
bende kampüsün spor salonuna gidiyorum aletle rbiraz eski ama iş görüyor yine :) ben erkek arkadaşımla iddaye girdim bir ayda 8 kilo vermem gerekiyor ilk hafta geçti ilk hafta 2.5 kilo verdim kaldı 5.5 umarım verebilirim :) diyetimi bozmak için elinden geleni yapıyor ama ben kararlıyım bozmam asla :) buğün spora gitceğimi biliyor ya bahaneler buluyor yağmur yağıyor gitme falan diye
neyse kızlar size bugün ki menümü yazayım
kahvaltımı yazmıştım zaten
1 domates, yarım salatalık, bir kibrit kutusu beyaz peynir , bir haşlanmış yumurta, iki dilim eti form etimek
arada 4 kaşık light yogurt 1 dilim form etimek
öğlende yarım kase ezogelin çorbası, yarım kase taze fasulye yemeği :) bugunluk bu kadar akşam çok acıkırsam çorba içerim :) şimdiye kadar 1 bucuk litre su içtim bugün 3 ltreye tamamlamaya çalışcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?