kızlar benide alın aranıza.ben de sabah tartıldım 60.800 geldım.diyetimi pilates ve yürüyüşle destekliyorum
teşekkür ederiz ama nasıl kıyafet alıcam ben şişkoyum şuan:)en azından 60 olmalıyım ama gitmiyor şu beş kilo
bişey olmaz bitaneden canım gitmiyor işte kuru kuru:)haklısın ben de ilk iki haftayı atlatsam dayanırım gibime geliyor.aynen dediğin gibi bi ara allahtan tatlı sevmiyorum falan derdim ama şimdii özellikle şerbetli tatlılar istiyor canım evimin olduğu caddede çok güzel bir pastane var malesef:)
eyvah eyvah o pastane yakar insanı :)))))
sakın önünden geçmeeeee
aramızdasııın:)hoşgeldin:)ne 60 mı en zayıfımızsın sen biraz kilo al eşit olalım:)):)çok özendim şimdi ya 60 olsam ne güzel olurdu kendime ödül olarak kocaman bi tabak mantıyla fıstıklı baklava verirdim:)))bak yine yemekten bahsettim:))
tamam şimdi suyumu alıp odama çıkıyorum 1 saat yüricem:)gidicek o 3 kemalpaşa 2 hanımgöbeği 2 ekler :))ne yedim dimi çok yedim dayanamadım çok tazeydi:)
yaktı bile:))dokuz buçukta 5 tane tatlı yedim:)sonra hemen koşu bandına gittim bi saat yürüdüm:)bi litre su içtim vicdanımı rahatlatmak için ama olan oldu bi kere:)
spor tabi yürümüsün sonuçta:)iyi olmuş bi yandan ama kendine eziyet ediyosun bu şekilde bence çantanda kepekli bisküvi ya da sandviç falan taşı söylediğin çorbadan ben de dün yaptım:)
aslında öyle bakına süper dimi 24 kilo:)
hangi üniversite :)ben de yurtta kalıyor olsam kesinlikle kullanırdım kampüsteki spor salonunu neyseki uzun uğraşlardan sonra artık evde bi koşu bandı var:)ilk hafta 2.5 şahane bi sonuç bence hiç bozma devam et bişey kalmamış
karadeniz teknik üniversitesi canım :) ahh ahh dün sppra gitcektim başıma neler gelditam kampuse girdik çok yakın bi arkadaşım aradı ben çok hastayım beni acile götürün diye.'' önce sağlık'' diye götürdük işlemler tam 4 saat sürdü hastaneden 11 de çıktım açlıktan ölmek üzereydim akşam yemegi yiyememiştim saat 11 de ton balıklı salata yedim kız iyileşemedi ama benimle kal dedi bende yurttan ve ailemden izin aldım bu kez de beni onun yurduna almadılar erkek arkadaşımda kaldım yağmurda 1 saat yürüdüğüm için de hasta oldum midem bulandı salatayı falan da çıkardım dün neydi ya kabus gibi
ay kıyamam ya ne zorlu bir günmüş o öyle, çok geçmiş olsun hem arkadaşına hem de sana
yol arkadasim günaydinnn,nasilsin neler yaptinnn, hic sesin solugun cikmiyorr,, ben iki gündür spor yapamadim cünkü basim cok siddetli agriyor, eve gidince direk yatip uyudum, bugün hala agriyor, sanki kafamin icinde bir agirlik varda bende onu tasiyormusum gibi bir his :-/ ama suanda dayanilmayacak gibide degil cok sükür.. eger eve gittigimde daha iyi olursam insallah sporumu yaparim..spor yapmasamda cokta bisey yemedimm, zaten benim baslikta ne yedigimi yazmistim dün, bugünde sabah sadece kücük bir kase nesfit, iki saat sonrada 3 büsküvi, kahve elma cayi felan simdiye kadar,, yanimda iki tanede kiwi getirdimm.. onlarida yerim her 1,5 saatte bir mesai bitimine kadar.. aksamada canim tavuk istiyorr.. eger farkli bi durum olmazsa tavuk ve salata yerim ( tabiki yaninda pilav, patates, makarna yada ekmek olmadan !!!!!!! )
karadeniz teknik üniversitesi canım :) ahh ahh dün sppra gitcektim başıma neler gelditam kampuse girdik çok yakın bi arkadaşım aradı ben çok hastayım beni acile götürün diye.'' önce sağlık'' diye götürdük işlemler tam 4 saat sürdü hastaneden 11 de çıktım açlıktan ölmek üzereydim akşam yemegi yiyememiştim saat 11 de ton balıklı salata yedim kız iyileşemedi ama benimle kal dedi bende yurttan ve ailemden izin aldım bu kez de beni onun yurduna almadılar erkek arkadaşımda kaldım yağmurda 1 saat yürüdüğüm için de hasta oldum midem bulandı salatayı falan da çıkardım dün neydi ya kabus gibi
iyim canım aslında iyi olmak için uğraşıyorum çünkü istanbulda suan yağmur ve gök gürültüsü var saat 3 olmasına rağmen karanlık çökmüş gibi ışıkları açtık evde insan kendini kötü hissediyor böyle havalarda
dün dediğim gibi annemle alışverişe çıktık ve çok yorulduk gelir gelmez hemen uyudum ben de spor yapamadım anlicağın ama bişey de yemedim senin gibi:)
senin bu işyerine götürdüklerin çok iyi ya ben olsam direk nasılsa dışardayım diye hazır beslenirdim zaten hep bu yüzden kilo aldım okuldan çıkışta direk fast food yedim hep:)
bu arada dün 32-33 giyen ben 29-30 pantolon almanın sevincini yaşadım:)hatta 28 e bile girdim ama dar oldu olsun fermuarın kapanmasını bırak dizden yukarı geçmesini bile beklemiyordum:)yürüyüşün bana cidden faydası olmuş:)
ben de biraz önce marketten geldim annem fırında tavulu sebzeli bi yemek yapıcak tv de görmüştü bu tarifi çok güzel olur:)o yanına mutlaka pilav yapar ama ben de yemicem:)
inanmıyorum sedefe up uzuuunn bi mesaj yazmıştım nereye gitti o :))benim hesabımda bi sorun var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?