- Konu Sahibi yagmur0301
-
videonun hepsini izleyemedim dayanamadım çünkü bunlar insan mı !!!
amacı ne küçücük masum bebeğe yapılan işkencenin !!
konusacak cok fazla sey var arkadaslar ama sandıklarda !!!
bunları yapanlarıda bızım halkımız basa getırmıyormu ındırmeyıde bılsınler o zaman ...
Tecavüze uğrayan doğursun gerekirse bebeğe devlet bakar. Bizdeki zihniyet değişmedikçe daha çok Dilan'lar böyle adilerin kurbanı olur.
Dün gördüğümde şok oldum ve o yaratıklara diyecek söz bulamıyorum..
Allah'a havale ediyorum..
Birde şu sıralar bi video gezio sanalda bunuda paylaşmak istiyorum :
https://www.facebook.com/photo.php?v=477628755595022
Yapanında çekeninde Allah belasını versin.
Arkadaslar yazmayin simdi avukatlari gelir bunada bir kilif uydurur... Sagdan soldan konusup dikkat dagitir...
evet şiddet yanlısı bir insanım ben yaabu kadını döve döve öldürmek istiyorum
Eğer konu gündemden düşmezse bir şeyler yapılacaktır.
Dün boncuk yuttu diye yazan gazeteler, bugün ne oldu diye soruyor.
Tepkinin gücünü küçümsemeyelim lütfen.
Konu meclise taşındı evet şimdi de muhalefet partisinden vekiller siverek'e gitme kararı almış.
Biz tepkimizi sürdürürsek üzerini örtemezler.
şimdi birsürü şey diycem,coşacam burda sonra hatalı durumuna düşücem!
farkında mısınız,bebeklere tecavüz (bu cümleyi yazamak bile işkence benim için;çocuk ve tecavüz...çok iğrenç!) bile ne kadar normalleşti ve üstü kapatılır hale geldi..
ne günlere,ne kara günlere kaldık böyle Allah'ım!
işyerinden izlenmiyor, gene bakıcı dehşeti mi ?
demek siverek'e gitme kararı almışlar..ama lütfetmişler..yorulacaklar şimdi ...ve eminim ki "boncuk yutma" olarak geçecek kayıtlara!
bakıcı mı, annesi mi bilmiyorum.. çocuk ağladıkça tokatlıyo, etlerini çimdiriyo, yastıkla kafasına vuruyo.
o yastıkla çocuğun kafasına vurduğu gibi, balyozla kafasına vurmak lazım pisliğin..ben seve seve yaparım şahsen.
demek siverek'e gitme kararı almışlar..ama lütfetmişler..yorulacaklar şimdi ...ve eminim ki "boncuk yutma" olarak geçecek kayıtlara!
Öyle geçecek tabi, bence aile de öyle olmasını istiyor. Tecavüz diyerek Siverek halkına iftira atılıyor falan demişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?