Dilan'a ne oldu?

konusacak cok fazla sey var arkadaslar ama sandıklarda !!!
bunları yapanlarıda bızım halkımız basa getırmıyormu ındırmeyıde bılsınler o zaman ...

Tecavüze uğrayan doğursun gerekirse bebeğe devlet bakar. Bizdeki zihniyet değişmedikçe daha çok Dilan'lar böyle adilerin kurbanı olur.

Arkadaslar yazmayin simdi avukatlari gelir bunada bir kilif uydurur... Sagdan soldan konusup dikkat dagitir...

lanet olsun ya!!! 3 yaşında bir bebek bu,ne demek tecavüz? aklımı kaçırıcam şimdi,düşünmek bile istemiyorum.

Yıllar önce bir kız çocuğu daha vardı 18 aylıktı sanırım annesi yardım etmişti hatta tecavüze uğramasına o geldi aklıma ve o zavallım hala yaşıyor büyüyünce napacak hep onu düşünürüm belki kötü bir düşünce ama Dilanım öldü tertemiz cennete gitti bu dünyanın pisliğini daha fazla görmeden.

bunun da üstünü kapatacaklar niceleri gibi ne yazık ki aileden sorumlu bakan çıkıp bir iki duygusal cümle sarfedecek takipçisiyiz diyecek sonra da unutulup gidecek yazık oldu Dilan' a

Birşey yapması gerekmez aklınan bile geçenin, minicik bebekten etkilenenin Allah bin türlü belasını versin.

Size yeminle söylüyorum böyle birini öldürürüm sonra adam öldürdüm diye zerre kadar pişmanlık bile duymam. İnsan değil bunlar canlı bile değil. Soysuz köpekler.

Eğer konu gündemden düşmezse bir şeyler yapılacaktır.
Dün boncuk yuttu diye yazan gazeteler, bugün ne oldu diye soruyor.
Tepkinin gücünü küçümsemeyelim lütfen.
Konu meclise taşındı evet şimdi de muhalefet partisinden vekiller siverek'e gitme kararı almış.
Biz tepkimizi sürdürürsek üzerini örtemezler.

şimdi birsürü şey diycem,coşacam burda sonra hatalı durumuna düşücem!

farkında mısınız,bebeklere tecavüz (bu cümleyi yazamak bile işkence benim için;çocuk ve tecavüz...çok iğrenç!) bile ne kadar normalleşti ve üstü kapatılır hale geldi..

ne günlere,ne kara günlere kaldık böyle Allah'ım!

demek siverek'e gitme kararı almışlar..ama lütfetmişler..yorulacaklar şimdi ...ve eminim ki "boncuk yutma" olarak geçecek kayıtlara!

Düşünün ki ne kadar tepkisiz ve "bana dokunmayan yılan bin yaşasın"cı bir toplum olduk..

Daha nereye kadar gideceğiz bende bilemiyorum..Bir çok olay sanki çok doğalmış gibi karşılanır oldu..

Toplumsal hipnoz dedikleri böyle birşey herhalde :44:

Çok korkutucu..

işyerinden izlenmiyor, gene bakıcı dehşeti mi ?

bakıcı mı, annesi mi bilmiyorum.. çocuk ağladıkça tokatlıyo, etlerini çimdiriyo, yastıkla kafasına vuruyo.

o yastıkla çocuğun kafasına vurduğu gibi, balyozla kafasına vurmak lazım pisliğin..ben seve seve yaparım şahsen.

demek siverek'e gitme kararı almışlar..ama lütfetmişler..yorulacaklar şimdi ...ve eminim ki "boncuk yutma" olarak geçecek kayıtlara!

Öyle geçecek tabi, bence aile de öyle olmasını istiyor. Tecavüz diyerek Siverek halkına iftira atılıyor falan demişler.

Aynenn haa birde çeken var ki onuda unutmamak lazımm

O biraz zor.
Ölüm nedeni boncuk yutma olsa bile acil doktorunun vajinada yırtık olduğuna dair raporu var.
Gerçi doktoru da tehdit etmişler olayı büyütme diye.
Üç yaşındaki bir bebeği öldürüp kimleri koruyorlar acaba?
Bu arada eğer cumaya kadar durum açıklanmazsa insanlar çeşitli illerden siverek'e gitmek için hazırlanıyor.
Bunlar güzel şeyler...

Öyle geçecek tabi, bence aile de öyle olmasını istiyor. Tecavüz diyerek Siverek halkına iftira atılıyor falan demişler.

işte olay bu..ana-baba sinerse millet ne yapsın?

zavallı çocuğum,ne acılar içide veda etti hayata...olan ona oldu.

otopsi sonucu açıklanmış tecavüz bulgusuna rastlanılmamış, belde belediye başkanı ve Dilan' ın amcası da bu haberi yapanlara dava açacaklarını söylemişler. güya amaç siverek ve urfa' yı karalamakmış. amcaya bakın Allah aşkına

konuşamıyorum,susamıyorum,boğazımda düğümleniyo sözcükler,bunu yapan insansa ben insanlığımdan utanıyorum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…