- Konu Sahibi yagmur0301
-
Canım niye ekledin bunu yaa elim ayağım tir tir titriyor sinirden!!!! Allah bu kadını bir insanın çekebileceği en büyük acıları çektirsin nasıl bir caniliktir ve o görüntüyü çeken nasıl bir pisliktir ki müdahale etmiyor...
Aynen
Paylaşmak istedim ki herkes görsün,yanlışsam kaldırabilirim tabi :26:
Sosyal medyanın gücü küçümsenmemeli.
Bugün meclise taşındı konu ve bu twitter sayesinde oldu neredeyse.
Demem o ki kullanıcılar ne yediklerini, içtiklerini değil de böyle şeyleri yazarlarsa çok iyi olur.
Dün gece oldukça etkiliydi. Redhack ve diğer gruplar sosyal medya sayesinde duyuyorlar bunları.
Tabi orada yaşayanların sayesinde.
Çünkü basın boncuk yuttu deyip kapatmaya çalıştı bu olayın üstünü.
Yok canım bu videoyu ekleyen arkadaş da zaten herkes yayınlasın da bu kadını bulsunlar diye eklemiş..
Ama sanırım taylandlı falan kadın..Ama çok kötü oldum yaa :2:
Dün gördüğümde şok oldum ve o yaratıklara diyecek söz bulamıyorum..
Allah'a havale ediyorum..
Birde şu sıralar bi video gezio sanalda bunuda paylaşmak istiyorum :
https://www.facebook.com/photo.php?v=477628755595022
Yapanında çekeninde Allah belasını versin.
Kesinlikle katılıyorum..
Bu arada muhakkak okumuşsunuzdur..Zihinsel engelli 14 yaşında bir kıza tecavüz edilmiş ve kız şu anda 14 haftalık hamile..İşte konuyla ilgili bir haber :
"Tecavüz davalarına devletin duyarsızlığı sürüyor. İşitme engelli 14 yaşındaki Z.K. beş kişinin cinsel istismarına uğradı. Z.K.'nın teşhisine rağmen zanlılar serbest bırakıldı. Küçük kız 'koruma altına' alınmadı. O dönemde tekrar tecavüze uğradı ve hamile kaldı."
Tecavüze karşı devlet bu derece ilgisiz yaklaştığı sürece bu haberler çoğalarak gelmeye devam edecektir..
Yine söylüyorum ki cezalar muhakkak caydırıcı olmalı..
Tecavüze uğrayan doğursun gerekirse bebeğe devlet bakar. Bizdeki zihniyet değişmedikçe daha çok Dilan'lar böyle adilerin kurbanı olur.
Tecavüze uğrayan doğursun gerekirse bebeğe devlet bakar. Bizdeki zihniyet değişmedikçe daha çok Dilan'lar böyle adilerin kurbanı olur.
Dün gördüğümde şok oldum ve o yaratıklara diyecek söz bulamıyorum..
Allah'a havale ediyorum..
Birde şu sıralar bi video gezio sanalda bunuda paylaşmak istiyorum :
https://www.facebook.com/photo.php?v=477628755595022
Yapanında çekeninde Allah belasını versin.
3 yaşındaki bir çocuktan hatta bebekten nasıl zevk alabilirsin, arzulayabilirsin ki, iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?