Dildo kullanmaya alışınca gerçek cinsel ilişki yaşamak da problem olur mu

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.317
118
53
İlk defa dildo alıyorum denicem. Buna alışıp da sonra ileride evlendiğimde eşimle cinsel ilişkide problem yaşar mıyım acaba zevk alamama durumu olur mu

İlk defa dildo alıyorum denicem. Buna alışıp da sonra ileride evlendiğimde eşimle cinsel ilişkide problem yaşar mıyım acaba zevk alamama durumu olur mu
Yok bir sorun yaşamazsınız merak etmeyin. Penis ile dildonun verdiği haz apayrı. Sahi ne oldu siz boşandınız mı?

Evlenmeden önce masturbasyona alışan erkeklerin çoğu gerçeği varken bu işe nasıl devam ediyorsa kadınların da dildoya alışıp gerçek ilişkiden zevk alamamaları gayet muhtemel

burada sanırım link paylamasam daha iyi ama arama motoruna …. yazın orada kadınlar için bölümünde çok iyi ürünler var. ayrıca bu sorunu anlatan bir blog da mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz bence çünkü ikisi birbirinden farklı şeyler.
Ayrıca, ya biri yada öbürü durumu yok, ilişkinizde de kullanabilirsiniz.
Dildo gibi şeylerden ziyade klitoral vakum, masaj yada titreşimi olanlara bakabilirsiniz. Bana daha keyifli geliyor onlar.
Bir de adı sanı olmayan sitelerden/markalardan almayın malzemesi ve temizliği çok önemli. Yorumları okuyun mutlaka.

Back
X