- 8 Mart 2023
- 1.317
- 118
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
İlk defa dildo alıyorum denicem. Buna alışıp da sonra ileride evlendiğimde eşimle cinsel ilişkide problem yaşar mıyım acaba zevk alamama durumu olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bir sorun yaşamazsınız merak etmeyin. Penis ile dildonun verdiği haz apayrı. Sahi ne oldu siz boşandınız mı?İlk defa dildo alıyorum denicem. Buna alışıp da sonra ileride evlendiğimde eşimle cinsel ilişkide problem yaşar mıyım acaba zevk alamama durumu olur mu
Bir arkadaş evlenince zorlandığından bahsetmiş böyle bişey olmaz dimi. Evet mahkeme tarihi verilecek 2 aydır ailemin evindeyim. Eşimle hiç görüşmüyoruz ayrıldıkYok bir sorun yaşamazsınız merak etmeyin. Penis ile dildonun verdiği haz apayrı. Sahi ne oldu siz boşandınız mı?
Bende bunu düşünüp hiç kullanmasam mi acaba diyorum ama sırf mast.yapmak da yetersiz geliyoEvlenmeden önce masturbasyona alışan erkeklerin çoğu gerçeği varken bu işe nasıl devam ediyorsa kadınların da dildoya alışıp gerçek ilişkiden zevk alamamaları gayet muhtemel
Womanizer deneyebilirsinİlk defa dildo alıyorum denicem. Buna alışıp da sonra ileride evlendiğimde eşimle cinsel ilişkide problem yaşar mıyım acaba zevk alamama durumu olur mu
O nasıl bir şeyWomanizer deneyebilirsin
Güzel bir şeyO nasıl bir şey
Araştırıp bakicam teşekkür ederimGüzel bir şeyçeşitleri var ama özetle klitoral orgazm için kullanılıyor. Böyle hüp diye çeken bir alet, titreşimli aynı zamanda. Giren çıkan bir şey değil yani dildo gibi.
Olmaz bence çünkü ikisi birbirinden farklı şeyler.İlk defa dildo alıyorum denicem. Buna alışıp da sonra ileride evlendiğimde eşimle cinsel ilişkide problem yaşar mıyım acaba zevk alamama durumu olur mu
Hayir.İlk defa dildo alıyorum denicem. Buna alışıp da sonra ileride evlendiğimde eşimle cinsel ilişkide problem yaşar mıyım acaba zevk alamama durumu olur mu