Dilediğim hayat bu değildi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 859
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle o dengesiz den kurtul. Yoluna bak .19 yaş of ne gusel bi yaş yaaa.. keşke geri dönebilsem derim hep ne kadar yaşasam da azdır o yaşı. Kıymetini bil bu zamanlarının. Hayatını gelecegini düşün.

adam seni rahat bırakmıyomu hala? onun yaşı kaç?

ardından üzülmeye degmincen biri bence canımm hemde hiçç hayatına bakk kaybettiklerini kazanmaya bakk hiçbişiiçin gec deil ama önce onu defettt hayatından bu kes gercekten defetki anlasın sonrası cok gğüsel olucak bence hemde cok güsel :))

Merhabalar...bu akşam farkettim ki derdimi anlatacak kimsem kalmamış...Kardeşim var o da düğünde...ve ben ilk defa yalnızlığımdan şikayetcym...sizlerle paylaşayım dedim..
19 yaşındayım üni.de okuyorum...ailemi seviyorum ama onları şu son 5 yılda o kadar çok üzdüm ki..Tüm kötülükler o ilk [belki son] aşkla başladı...herkesin nefret ettiği insanı ben sevdim..onca yıl oldu hala hayatımdan çıkmış değil..yapmadığı kötülük kalmadı..o yaptıkca ben sevdim ben sevdikce o yıprattı...sayesnde b cok dostumu kaybettim okul hayatım kötüleşti sağlığım çok ciddi derecede bozuldu ailemi çok üzdüm haketmediğim halde adım kötüye bile çıktı...ama en ufak b şey mutlu ediyorduher seferinde bu sefer bitti dedm ama yok her geri dönüşünde kabul ettim onu ilk günkü gibi..pişmanlığı acizliği çaresizliği zayıflığı susmayı onun yaptıklarıyla öğrendim...oysa önceleri herkesin imrendiği b hayatım vardı..battıkca batıyorum her adımda b pişmanlık..en çok canımı yakan da bana en son kaybettirdiği insandı..çok değerliydi ama artık yok..kendine benzetecek yakında beni de..sevilmeyen psikolojisi tamamen bozuk b insn..Ve şu an tek istediğim şu okulu bitirmek saglam b iş bulmak bu 19 senenin dışında yepyeni b hayat kurmak..b daha pişman olmamak..Ruhumu ondan tamamen arındırmak..
iyi geceler bayanlar KK iyi ki var...

işte bu bir aşk... umarım kurtulursun....

Seni dibe çeken, insanlarla aranı açan bu insanı hayatında daha ne kadar tutmayı planlıyorsun? 5 yıldır bu insan de bir gelişme olmamış, dengesizlikleri ile hayatını mahvetmeye devam ediyor senin ona olan zaafını kullanarak yapıyor bunları, çok seviyor olabilirsin ama mantığını kullanmanın vakti gelmedi mi? bunca sene kalbini dinledin mutlu olamamışsın, mantığını dinle bu insanı hayatından çıkarmalısın daha 19 yaşındasın hayatının en güzel yıllarını bir insan için feda etmemelisin, ilk severek ayrılan sen olmayacaksın güçlü ol ve kendin için doğru olan kararı ver ve uygula artık

Sil baştan başlamak gerek bazen...

Hayatı sıfırlamak...

senin yasinda olupta okumak icin herseyini feda edebilecek insanlar taniyorum ben..
yapma arkadasim tamamen kurtul ondan kimse vazgecilmez degil....
yaptıklarının farkındasın madem neden kendını atese itiyosun...
herseye yeniden basla sil at herseyiii
epyeni bi hayat kur kendine oku oku ve oku suan geriye dönüp okumayi öyle isterdimki.
allaha sukur esımden memnunum hayatımda cok ıyı belki ama okusaydım dıyorum neler yapardim....
tek kurtulusun bu...
bidaha kanma ona seni dahada betere surukler yoksa..
kendını dusun artık ve emın ol tekrar ımrenılecek bı hayatın olacak...ama o adam hayatında oldugu muddetce kaybetmeye devam edersın bunu unutma sakın....

19 yaşşındasın,,daha çok küçüksün bebeğim ya,,daha dur bakalım ne bu karamsarlık??? daha yolun başındasın sen..önünde kocaman bir hayat var,,bugüne kadar iyi geçmedi ise bundan sonrada kötü geçecek diye bir kural mı var??? hiçbirşeyin yoksa da gençliğin var,,en azından bunun kıymetini bil nolur,,sevgiler

desteginizden ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..herşey tamam hos geriye b rüyalarım kaldı..rüyalarımdan da defedebilirsem bembeyaz b sayfa olacak =) gördgm rüyalar ne hikmetse hep ilerde benzer b şekilde hayatıma geçer..ve ara ara onu göryrm.. amaaaa canım sagolsıun degil mi =) bu sene okulda zor b yıl olacak dua edin de dersleri verip bitireyim okulu =(

canım benim dahayaşın ufak ve hayat çok acı sen ufak dalgalarla yıkılırsa ilerde seller seni yıkar güçlü ol önce kendin için yaşa ve yalnız değilsin allahıma dua et herşey ondan yalnızlık allahıma mahsus bak bizler varız bende küçükken öle diyodum ama şimdi bakıyorum ki o dert dediğim şey şuankilerle okada farklı ki ahhhh ahhhh :gitme:

hayatının en güzel bağarındasın canım benim şimdiden hayat aküseme ilerde çok pişman olursun :umursamaz:

Emelime çok sagol varol...evet farkettim ki yalnz deglm herseydn öte b ailem var ve hic bsy onlrdn önemli degil :kedi: bu şahıs hayatıma yıllar önce girdi yıllar boyunca üzdü aşama aşama =) ama uzunca b süredr HıÇBRSY ıFADE ETMıYOR..bunun zıttını düşündm ama baktm ki cgercktn btms ve mutluym (=

Merhabalar...bu akşam farkettim ki derdimi anlatacak kimsem kalmamış...Kardeşim var o da düğünde...ve ben ilk defa yalnızlığımdan şikayetcym...sizlerle paylaşayım dedim..
19 yaşındayım üni.de okuyorum...ailemi seviyorum ama onları şu son 5 yılda o kadar çok üzdüm ki..Tüm kötülükler o ilk [belki son] aşkla başladı...herkesin nefret ettiği insanı ben sevdim..onca yıl oldu hala hayatımdan çıkmış değil..yapmadığı kötülük kalmadı..o yaptıkca ben sevdim ben sevdikce o yıprattı...sayesnde b cok dostumu kaybettim okul hayatım kötüleşti sağlığım çok ciddi derecede bozuldu ailemi çok üzdüm haketmediğim halde adım kötüye bile çıktı...ama en ufak b şey mutlu ediyorduher seferinde bu sefer bitti dedm ama yok her geri dönüşünde kabul ettim onu ilk günkü gibi..pişmanlığı acizliği çaresizliği zayıflığı susmayı onun yaptıklarıyla öğrendim...oysa önceleri herkesin imrendiği b hayatım vardı..battıkca batıyorum her adımda b pişmanlık..en çok canımı yakan da bana en son kaybettirdiği insandı..çok değerliydi ama artık yok..kendine benzetecek yakında beni de..sevilmeyen psikolojisi tamamen bozuk b insn..Ve şu an tek istediğim şu okulu bitirmek saglam b iş bulmak bu 19 senenin dışında yepyeni b hayat kurmak..b daha pişman olmamak..Ruhumu ondan tamamen arındırmak..
iyi geceler bayanlar KK iyi ki var...

hemen yeni hayata başla geçmişe çizik çek ders aldıysan sorun yok önemli olan aynı hataları tekrarlamamak:icecream::kahve:

hayatın senin elinde ve onu ne tarafa çekmek istersen o tarafa sürüklersin şimdi karar verme zamanı mutlu bir hayat istiyorsan ondan kurtulmalısın. (benim düşüncem) o senin kaderin olmamalı... insanlar kendi huylarından asla vazgeçmezler vazgeçmiş gibi gözükürler ama yapacaklarından da geri kalmazlar ben de senin gibi sevgili uğruna biir çok dostumdan oldum yaşım ilerledikçede yaptığım hatayı anladım ve kendime çeki düzen verdim sevgilim yani nişanlım şimdi bana ayak uyduruyor insanlara kendini ezdirme ve hep ayakta durmasını öğren çünkü yok başka senden bi tane daha bu hayatta :sm_confused:

cnm sevgilinden ayrılınca tüm sorunların çzöülcek gibi geldi bana..çünkü genel olrak iyi bi aileye sahipsinn,ünivde okuyorsunn..yaşının verdigi dönem için gayet güzel şeyler bunlar..

haklısın joyist..ben de gördm ki elini veren kolunu kaptırıyor =) ama bana çektrdikleri yuanına kar kalmıyor bunu bilyrm =) ne eksk ne fazla cektrdgni ceksn..

ınsanlar hata yapabiliyor canım.Ama önemli olan yeni baştan başlayabilmek.Sen bu kararı verdin mi tamam olay bitmiştir.Ardına bakma bir daha yaşanmış bitmiş.Bundan sonrası var şimdi kendini düşün bencil ol.Herşey gelip geçici görüyorsun gün geliyor sadece sen senin yanında oluyosun.O nedenle kendine iyi bak kendini önemse.Canını yakan insanı da Allahına havale et.Allah iyi kalpli kulunun yanında oluyor her daim.

okurken acaba ben mi yazdım bunlarıda unuttum mu bakmayı dedim:(
yaklasık... anlattıklarının coğu bana ait...19 ayım gecti... Cok değiştim bende...:(
kendi hikayemi anlatmak için baskja topik acarım ama..sana tavsiyem biran önce Bitsin... dha fazla kimseyi kaybetmeden.. en öenmlisi Kendini kaybetmeden :(

Back
X