sagol alah razı olsun bebem garibimin bide astımı var tansiyonu var yaşı 60 filan canım allahım bana ve kardeşlerime bagışlasın babam öldü öleli iştahta yok kadının çok üzülüyorum ona ya elimden bişey gelmiyo gel bende kal dedim istemedi ben dedi rahat edemem
sevtuncum fark ettinmi canım mesajlarımızı hep aynı anda yazıp yolluyoruzz
ay şu televizyondakiler gibi elek tirik alamadım hehehehhheeeeeeeeeeeeeeee ayçok hoş yaaaaaaaaaaaaayanlarında şarj aleti götürüp arada kıza yükleme yapsalardı hahhahahhah ay çok güldüm he
biraz daha iyiyim canım yarın doktora gitcem ama benim kanamam tamamen durdu az az oluyodum...sen nasılsın semracım
kısmetten ötesi yok be gülüm doğupta birşeyler olsaydı daha çok üzülürdün canım benim herşeyde var bir hayır bende iyiyim çok şükür
kısmetten ötesi yok be gülüm doğupta birşeyler olsaydı daha çok üzülürdün canım benim herşeyde var bir hayır bende iyiyim çok şükür
yok canım hasta degilim soylemen bile yeter sevtunum cok sagol canım doktorum pazartesi günü gelsin ultrosanla bakalım demiş son durum nedir diye gidecem...ah canım hastamı oldun sen kız bilseydim çorba yapar getiriridim sıcak sıcak içerdin oh misler gibi demi
]
cok haklısın canım bunada sükretmek lazım...inş bundan sonra fazla beklemeden hamile kalırım hayırlısıyla...allah daha iyi etsin semracım...
cok haklısın canım bunada sükretmek lazım...inş bundan sonra fazla beklemeden hamile kalırım hayırlısıyla...allah daha iyi etsin semracım...
allahım sen beni çok güldürdün he benimki evde işi çıktı iftarı gene tek yapıcam ya
birlikte yaıcaktık ama cep telefonları durmuyoki inan bugün bakkala giti gelene kadar 4 telefon ettiler dedim beni sekreter olarak alsan kesin köşeyi dönerdim dedim
geçen inan evde unutmuş şarjda sabah bir başladılar aksama kadar abartmıyorum kesin 10 kişi filan aramıştır beni aradı eşim dedim böyle aradılar not al dedi bak dedim paranı alırım tamam dedi 50 tl sini aldımçok kötüyüm ben ya
kız cici35 senin için tarlaya 2 türlü kabak ektim olsunlar tarlada sana yapıp yollucem haberin olsuninanmazsan harlaya gir bak
ah canım çok üzüldüm kız kaynını beğenmemiş tüh tüh acaba ne yapsak ağlasakmıkız sorma sesi çok fenaydı he kadım bilmiyoki içlerinde en yakışıklısı benim eşim
sen ayrım yaparmısın kızı beyenmiş kısmet degilmiş kız elektrik alamamış bende dedim anne voltaj verseydin
eşim aldı telefonu konuştu sesi çok kötü bir duyman lazımdı
aynı böyleydi:84::84::84::84:
ah canım hastamı oldun sen kız bilseydim çorba yapar getiriridim sıcak sıcak içerdin oh misler gibi demi
görüşürüz canım bayyyyyyyyyyykızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz inş
SELAM kısslar ben geldimm
kız cici35 senin için tarlaya 2 türlü kabak ektim olsunlar tarlada sana yapıp yollucem haberin olsuninanmazsan harlaya gir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?