Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

başın sağ olsun canım allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin herkeze hayırlı ölümler varsin canım

kısmetten ötesi yok be gülüm doğupta birşeyler olsaydı daha çok üzülürdün canım benim herşeyde var bir hayır bende iyiyim çok şükür [/QUOTE]

cok haklısın canım bunada sükretmek lazım...inş bundan sonra fazla beklemeden hamile kalırım hayırlısıyla...allah daha iyi etsin semracım...

allahım sen beni çok güldürdün he benimki evde işi çıktı iftarı gene tek yapıcam ya
birlikte yaıcaktık ama cep telefonları durmuyoki inan bugün bakkala giti gelene kadar 4 telefon ettiler dedim beni sekreter olarak alsan kesin köşeyi dönerdim dedim
geçen inan evde unutmuş şarjda sabah bir başladılar aksama kadar abartmıyorum kesin 10 kişi filan aramıştır beni aradı eşim dedim böyle aradılar not al dedi bak dedim paranı alırım tamam dedi 50 tl sini aldım çok kötüyüm ben ya

ah canım hastamı oldun sen kız bilseydim çorba yapar getiriridim sıcak sıcak içerdin oh misler gibi demi

]

cok haklısın canım bunada sükretmek lazım...inş bundan sonra fazla beklemeden hamile kalırım hayırlısıyla...allah daha iyi etsin semracım...[/QUOTE]

rabbim en kısa zamanda meleğini yollar inşallah canım bu günlerini unutturur sana amin canım amin

kısmetten ötesi yok be gülüm doğupta birşeyler olsaydı daha çok üzülürdün canım benim herşeyde var bir hayır bende iyiyim çok şükür

cok haklısın canım bunada sükretmek lazım...inş bundan sonra fazla beklemeden hamile kalırım hayırlısıyla...allah daha iyi etsin semracım...[/QUOTE]

bebem ne üzülüyosun ya boşver öteki tarafada lazım demi bak bana artık üzülmüyorum çünkü başkalarını kendime örnek alıyorum benden beterleride var bebem doktorun san diyecegi 3 ay korun dicek bide aklın varsa kürtaj yaparlarsa uyutsunlar canlı yapmasınlar benim anamı aglattılardı bagıra bagıra bir olmuştum

ah canım hastamı oldun sen kız bilseydim çorba yapar getiriridim sıcak sıcak içerdin oh misler gibi demi
yok canım hasta degilim soylemen bile yeter sevtunum cok sagol canım doktorum pazartesi günü gelsin ultrosanla bakalım demiş son durum nedir diye gidecem...
]

cok haklısın canım bunada sükretmek lazım...inş bundan sonra fazla beklemeden hamile kalırım hayırlısıyla...allah daha iyi etsin semracım...

rabbim en kısa zamanda meleğini yollar inşallah canım bu günlerini unutturur sana amin canım amin [/QUOTE]

cok sagol canım amin inş... hepimiz meleklerimize hamile kalıp en kısa zamanda hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inş

bebem ne üzülüyosun ya boşver öteki tarafada lazım demi bak bana artık üzülmüyorum çünkü başkalarını kendime örnek alıyorum benden beterleride var bebem doktorun san diyecegi 3 ay korun dicek bide aklın varsa kürtaj yaparlarsa uyutsunlar canlı yapmasınlar benim anamı aglattılardı bagıra bagıra bir olmuştum[/QUOTE]

cok haklısın sevtunum bende artık fazla üzülmüyorum zaten...banada kürtaj yaparlarmıkı tam adet olup düşüremedim heralde... kanamamda bitti öyle bişey olursa kesin uyutun derim...

kız cici35 senin için tarlaya 2 türlü kabak ektim olsunlar tarlada sana yapıp yollucem haberin olsuninanmazsan harlaya gir bak

süpersin canım süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ah canım çok üzüldüm kız kaynını beğenmemiş tüh tüh acaba ne yapsak ağlasakmı neyse fazla ağlamayalım bizede yazık

bende hastayım bana da çorba yaparmısın gerçi yayla çorbasıyla mercimek var ama olsun fazla çorba iyi gelirmiş

cok sagol canım amin inş... hepimiz meleklerimize hamile kalıp en kısa zamanda hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inş[/QUOTE]
inşllahhhhhhhhhh canım hep beraber
kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz inş
görüşürüz canım bayyyyyyyyyyy
SELAM kısslar ben geldimm

selam canım hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…