Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

100 öpücük

Yurt dışınnda yaşayan adam karısına bir mail gonderiyor: Sevgili karıcığım, bu ay maaşımdan sana para gönderemiyorum, onun yerine 100 öpücük gönderiyorum. Sen benim bir tanemsin. Kocan Allen

Karisi da ona cevap veriyor,

Sevgili askim,
Gonderdigin 100 öpücük için tesekkür ederim. Masraflar söyle;
1- Sütçü bir aylik süt için 2 öpücügü kabul etti,
2- Elektrikçi 7 öpücükten sonra anlasmaya razi oldu,
3- Evsahibi kira için hergün 2-3 defa ugruyor,
4- Bakkal sadece öpücüge razi olmadi, ona ilave baska seyler de verdim,
5- Diger masraflar toplam 40 öpücük...

Beni lütfen merak etme, daha 35 öpücük bakiyem var ve bu ayi
çikarabilirim.
Gelecek ay için de ayni yönde mi plan yapmaliyim? Lütfen bilgi ver.

Sevgili karin Josephine

gecmısı okumaya calıstım kacırdıgım olduysa sımdıden kusurabakmayın
dün gece cıktım üzüldüm çünkü ya ılk ben yazdım benden sonra yazanlara bıle cvp yazdınız bende kızdımneyse ben cıktıktan sonra yazmıssınız cok sagolun
turkuazım yumoşlar büyümüştü cnm ıkıtane olusmustu sanırsam onun agrısıydı
ebrarım bende özledım cnm senı
kayram cok sagol cnm sen nasılsın buarada coktandır görüşemedık
bırsenım sende dün gecmıse dalmıssın hasta ve yorgunum yazmıssın cok gecmıs olsun cnm
elacıgım umarım testlerın güzel cıkar cnm o acıyı bıdaha yasamazsın
pelıncıgım yrn doktora gıdıyormussun sanırım umarım bır mucıze olurda mutlu bı sekılde dönersın allahtan ümıt kesılmez
yetercıgım sende yasamazsın umarım bu acıyı bıdaha bak negüzel bı doktorda bulmussun rabbım emeklerını bosa cıkarmaz ınsallah
sevtunum hoşbulduk cnm
bana gelınce kızlar bgn dahada ıyıydım mantı yaptık ayva recelı yaptık cok yoruldum sımdıde bulasıkları halledıp dınlenıcem ben sımdılık kactım öptüm sızlerı

Son düzenleme:

azrail

kadının biri çok yaşlıymış çokta çirkinmiş kadın ölecekmiş azrail gelmiş kadın demişki;
-hadi benim canımı al
azrail;
-hayır sen 50 yıl daha yaşayacaksın demiş
kadın buna çok sevinmiş ve estedik ameleyatı yaptırmış ve 50 yaş gençleşmiş ertesi gün arbada giderken kadın ölmüş kadın azraile demişki;
-hani ben 50 yıl daha yaşıyacaktım
azrail;
- ha sen o kadınmıydın bede seni başka bi kadın sanmıştım demiş

canım salı gün genetik etstler için gideceğim inşşşş

görüşürüz bebem ne ayva reçelimi mantımı dedin amanın tutmayım beni en sevdigim şeyler eb

allah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…