ben geldim
sevtun:92::92::92::92::92:
kız bir sen bir ben başka kimeseler yokki:13::13::13::13::13::13::13::13:
kız gene nerdesin alta görünmüyosun be
burdayım bacımmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
sorunbende değil kk de
amanın gördüm şimcik seni
bende sevinmiştim görünmez oldum diye
gecmısı okumaya calıstım kacırdıgım olduysa sımdıden kusurabakmayın
dün gece cıktım üzüldüm çünkü ya ılk ben yazdım benden sonra yazanlara bıle cvp yazdınız bende kızdımneyse ben cıktıktan sonra yazmıssınız cok sagolun
turkuazım yumoşlar büyümüştü cnm ıkıtane olusmustu sanırsam onun agrısıydı
ebrarım bende özledım cnm senı
kayram cok sagol cnm sen nasılsın buarada coktandır görüşemedık
bırsenım sende dün gecmıse dalmıssın asta ve yorgunum yazmıssın cok gecmıs olsun cnm
elacıgım umarım testlerın güzel cıkar cnm o acıyı bıdaha yasamazsın
pelıncıgım yrn doktora gıdıyormussun sanırım umarım bır mucıze olurda mutlu bı sekılde dönersın allatan ümıt kesılmez
yetercıgım sende yasamazsın umarım bu acıyı bıdaha bak negüzel bı doktorda bulmussun rabbım emeklerını bosa cıkarmaz ınsallah
sevtunum hoşbulduk cnm
bana gelınce kızlar buara dahada ıyıydım mantı yaptık ayva recelı yaptık cok yoruldum sımdıde bulasıkları halledıp dınlenıcem ben sımdılık kactım öptüm sızlerı
görüşürüz bebem ne ayva reçelimi mantımı dedin amanın tutmayım beni en sevdigim şeyler ebgecmısı okumaya calıstım kacırdıgım olduysa sımdıden kusurabakmayın
dün gece cıktım üzüldüm çünkü ya ılk ben yazdım benden sonra yazanlara bıle cvp yazdınız bende kızdımneyse ben cıktıktan sonra yazmıssınız cok sagolun
turkuazım yumoşlar büyümüştü cnm ıkıtane olusmustu sanırsam onun agrısıydı
ebrarım bende özledım cnm senı
kayram cok sagol cnm sen nasılsın buarada coktandır görüşemedık
bırsenım sende dün gecmıse dalmıssın hasta ve yorgunum yazmıssın cok gecmıs olsun cnm
elacıgım umarım testlerın güzel cıkar cnm o acıyı bıdaha yasamazsın
pelıncıgım yrn doktora gıdıyormussun sanırım umarım bır mucıze olurda mutlu bı sekılde dönersın allahtan ümıt kesılmez
yetercıgım sende yasamazsın umarım bu acıyı bıdaha bak negüzel bı doktorda bulmussun rabbım emeklerını bosa cıkarmaz ınsallah
sevtunum hoşbulduk cnm
bana gelınce kızlar bgn dahada ıyıydım mantı yaptık ayva recelı yaptık cok yoruldum sımdıde bulasıkları halledıp dınlenıcem ben sımdılık kactım öptüm sızlerı
azrail
kadının biri çok yaşlıymış çokta çirkinmiş kadın ölecekmiş azrail gelmiş kadın demişki;
-hadi benim canımı al
azrail;
-hayır sen 50 yıl daha yaşayacaksın demiş
kadın buna çok sevinmiş ve estedik ameleyatı yaptırmış ve 50 yaş gençleşmiş ertesi gün arbada giderken kadın ölmüş kadın azraile demişki;
-hani ben 50 yıl daha yaşıyacaktım
azrail;
- ha sen o kadınmıydın bede seni başka bi kadın sanmıştım demiş
görüşürüz bebem ne ayva reçelimi mantımı dedin amanın tutmayım beni en sevdigim şeyler eb
allah allah
yaaaaaaaa bu gün topiğin tadı yok kız :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ah canım bugün hafta sonu ondan kimseler ondanda yadı tuzu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?